🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 906
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 710
Магдалена с кок е като истинска лелка на 45 години. Не е нейната прическа.

# 1 711
аз не вярвам да има човек тук, който да мисли, че дългосрочно Алеко има шанс с която и да е от двете жени.
Аз не вярвам,че който и да е в темата,очаква нещо дългосрочно излязло от този формат.
Изобщо не разбирам защо така се беше впрегнала мама Ксения, никой не е казал че която и да избере Алек, от Родос директно ще отидат пред олтара.

# 1 712
А реклама на цикатридина няма ли да има ?
Не знам, но вчера ми стана много смешно, че докато Маги лежеше сама и тежко въздишаше влюбено в леглото, пуснаха рекламен банер на бормашини и къртачи. 😁

# 1 713
Мигът на истината настъпва Stuck Out Tongue Winking Eye
Отбор ‘финалът е ясен’ срещу отбор ‘ще ни шокират’

# 1 714
Магдалена с кок е като истинска лелка на 45 години. Не е нейната прическа.
На Алек затова му пуснаха постепенно брадата да расте...

# 1 715
  • София
Скрит текст:
Аз съм в шок... Мама реши края, не хареса нито една и го разубеди. Бил възпитан добре бла бла затова ще ги зареже с обръщение без доблест да се появи пред тях. Смях в залата.

Мама с две деца от преди втория брак е смутена от кандидат снаха с дете...
Мама с три деца на 35 е смутена от кандидат снаха на 36, която може да роди на 37...
Малелей. Сашко Маминия. Мамин Сашко.
Не е смутена от цифрата на годините, а по- скоро от факта, че са доста по- големи от него.
Ако Надежда беше на 25г. с дете картинката щеше да е друга.
Ма къде да го остави да скочи бе?! Тук не е удачно проба-грешка. Създаваш семейство, деца. . Тя и Надежда е скочила и резултата е налице. На детето му липсва баща, а тя се крие зад сина си - детето искало тя да бъде щастлива 😂
6 и 8 години не са въобще доста. Колко семейства има с жени по-големи от тях. Само край мен са десетки, с бракове, деца, без деца, с "доведени" деца и т.н.
]
И това го смятате за нормално ли? Жалко! Наистина тъжно. Край мен пък няма такива. Има семейства с деца - собствени. Има хора с морал, толерантни, уважаващи семейството като единица. Такива, които не си грабват чукалата при първата трудност и оставят децата си с един родител, защото не мислят с главата си.
21 век сме да припомня! Какво ненормално има жена ти да е с 5 години по-голяма от теб искам да знам аз?
То стана чаршаф, но ще ти отговоря.
Кой век сме няма значение - поколенията вървят стремглаво надолу и без ценности, оставящи куп деца, които приемат този модел на поведение за нормален. Значението е такова каквото го каза Ксения- чиста физиология. Когато жената започва да навлиза в менопауза, качеството на интимния живот не е същото. Дори само заради това, пак е достатъчно. Мъжете са мераклии до късно, при жените нещата са по- различни. И не, не са само мераците.
Мераклии до късно, но способностите се поставят под дълбоко съмнение. Мани

# 1 716
Алек е попил модела на тяхното семейство...  още в предаването си повтаряше 5-6 деца, и си  хареса жена с дете. Майка му няма какво да му натяква. Алек да иде на консултация при  Хули Леонис.

# 1 717
Сашо щял да признава какво чувства и се вълнувал.. във видеото да не им признава, че е гей?

# 1 718
Ух, мацките на фризьор, ала-бала, Алек поне да я беше оформил тая брада!

Да имаш жена пет години по-малка от теб човек без ценности ли те прави?

# 1 719
Смятам, че майката на Алеко каза всички неща, които ние тук пишем, независимо дали сме тийм Маги, тийм Нани, тийм Алеко не става, тийм двете са ужасни.

просто начинът, по който ги каза е сякаш искаше да приземи Алеко възможно най-бързо и най-болезнено за него. Искаше да го нашляпа, но понеже както тя сама каза вече не е малък, му нанасяше жестоки удари с думите си.

# 1 720
Ха ха, верен приятел можела да му бъде Надежда😁.
Алеко, на ухо: Ще те лъже денонощно.

# 1 721
В американския ерген преди 2-3 години имаше такъв случай на финала, когато ергенът не избра нито една от последните две финалистки (въпреки че си казваха, че се обичат, беше спал вече и с двете и т.н.).

Накрая избра участничка, която си беше тръгнала на по-ранен етап 😅

Та може от там да са взели идеята за нашия финал, но да видим… 🙄 Чудя се кое е по-добре: да имаме fake избор на финала като при Виктор с Капитонова или да не избере никоя 🤔

# 1 722
Може би не сте запозната с теорията, че човешкия живот е "програмиран" до 40 г., и благодарение на медицината в днешни дни се е удължил почти двойно.

Не е бил  "програмиран" до 40, а детската смъртност е била огромна.
Не става въпрос за детската смъртност.

# 1 723
аз не вярвам да има човек тук, който да мисли, че дългосрочно Алеко има шанс с която и да е от двете жени.
Аз не вярвам,че който и да е в темата,очаква нещо дългосрочно излязло от този формат.
Изобщо не разбирам защо така се беше впрегнала мама Ксения, никой не е казал че която и да избере Алек, от Родос директно ще отидат пред олтара.

Е да, ама Алеко май се е включил в щепсела. Много насериозно го взе туй шоу.

# 1 724
Много ми се иска Надежда да спечели чакам с нетърпение, винаги има надежда Blush

Общи условия

Активация на акаунт