НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 111
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
В1 е лесна, не ги мислете Simple Smile, особено ако имат С1 или С2

# 361
Да му мислим ние с В2 Confused
Успех на всички утре!

# 362
  • София
Оффф, щерката започна яко да трепери за утрешната профилираща физика. Покрай нея и аз се втресох. Само да я вземе, всеки резултат над 3 (колкото и точки да са това) ми е добре дошъл.
Успех на всички деца утре! Да са здрави най-вече! Спокойствие, увереност и късмет! Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

# 363
  • някъде ... тук ...
Късмет и успех на децата утре! Ще се стравят, то е ясно!
Моят утре ще тренира, за да се вмести във времето за презентацията на дипломната във вторник.

# 364
  • Бг-мама
И ние сме на В2 . Дано няма неприятни изненади, че нещо взех да се спичам. Успех и спокойствие на всички деца и зареден бар на майките им. Аз ще съм в движение поне до обяд, но после ще си сипя. Само да не си предаде пак служебната бележка.

# 365
  • София
И моят младеж ще бори добър резултат.
Не му е важна тази оценка, трябва да я избута обаче.

# 366
  • София
Моята девойка утре е на защита на дипломен проект пред комисия. Ушким е добра рецензията. Тя от петък след БЕЛ е заседнала и играе Лига......Показва голямо спокойствие, но ще видим после резултата. Да минава и утре, че да си отдъхнем всички в къщи. Косата й капе зверски на снопи от 2 седмици.
Малкият от вчера е със Скарлатина и 39 градуса Т, снощи почти не спах, тази вечер не е ясно как ще е положението. Успокоявам се единствено, че има подходящ тоалет за защитата утре. Оплаках се.....

# 367
Стиснати палци за всички тревожни или спокойни, но за които е важно това ДЗИ. Болничкият да оздравява и много усмивки да посрещнем утре кледобед!

# 368
  • София
Brayan, да минава по-бързо и леко при малкото.
Стискам палци на всички деца за утре - спокойни, притеснени - да се представят по най-добрия начин! Flowers Four Leaf Clover
За протокола още един матурист с избран АЕ, за да е лесно. Не му трябва оценката. Беше писал и 3та МАТ ПП по желание,  но след резултатите в СУ няма да се явява.

# 369
  • София
Как ми се иска да е минала вече втората матура!Виждам притеснение в очите на дъщеря ми и искам час по-скоро да приключи всичко това.Оценката не и трябва,но трябва да я мине.
За Хасиенда-многократно съм била там,храната е хубава,обслужването добро като цяло.Обстановката е приятна. Има остъклена градина отпред, която при хубаво време се отваря.Там се и пуши по спомени.Подходящо е за голяма група.Вътре помещението е стилно,разделено на зали и максимума хора на една маса е 20.Има и още едно помещение отзад,то може да ни побере,но за лятото е доста тъмно,няма прозорци,има осветление.Паркирането в близост е трудно,но трамвай 5 минава покрай Хасиенда,както и метрото на Красно село е наблизо.
Въпросът е на 01.06 дали е свободно,защото е пълно с абитуриентски балове и тогава все още може да има такива.

Успех на всички дванадестоклсници утре,независимо дали им трябва оценката или не!🍀

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 22:43 от Ali97

# 370
  • София
Успех на всички ученици утре. За тези, на които им е важен изпита, да са спокойни и уверени и да постигнат резултат, който им е необходим. На другите, да защитят достойно знанията си.
Моят седна преди 15 минути да преговаря. Вчера беше на абитурентско парти и се прибра сутринта. След като се наспа отиде на фитнес и то не остана време за подготовка 😁

# 371
  • София
И моето избра АЕ за втора матура като лесен вариант. Дано не е подценил положението, защото не е пипнал тези дни нищо.
Аз вече съм Омммммм ....да се оправя. Майка ми на времето не знаеше кога какво уча, а аз сега....ами да се оправя бе....
Утре си чукнал среща в 7 на метростанция Сердика със съученички заедно да ходят до Надежда...на изпит или на кафе....нямам представа...
Лека нощ....

# 372
Успех на изпитите утре на всичките ни деца ! Two Hearts
Спокойно, Евгени и това ще мине! Децата не преговарят, защото  всички всичко си знаят ! Wink

# 373
Успех на всички матуристи утре!
Моят е на АЕ пак като по-лесен вариант според него… Някой писа, че вижда притеснение в очите на детето си, аз пък ще напиша, че не му виждам очите Joy Над нещата е човекът, тогава защо и аз да не съм?
Наздраве и дано до резултатите не се пропия Satisfied

# 374
  • София
Наздраве и дано до резултатите не се пропия Satisfied
Аз повече се притеснявам след резултатите да не се пропия Confused
Моят син не пипнА, каквото и да получи, ще е абсолютно заслужено.

Общи условия

Активация на акаунт