Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 457
  • 361
  •   1
Отговори
# 105
Интернет е спасил бая народ от това да останат моми и ергени. Повечето хора, като почнат работа, средата и приятелите стават монотонни и върви търси подходящ партньор.

Ходила съм на народни танци - ако там търсех мъж сред морето от жени - мома щях да съм.

Признавам, че ме е страх, ако сега по недай Боже някаква причина, остана сама дали бих срещнала подходящи мъжЕ, че камо ли сред тях да избирам! 
А какво страшно има ако не срещнеш? Защо трябва непременно човек да е във връзка, че и с "подходящ"?
Човек е хубаво да е самодостатъчен. Вече от там нататък няма да го бърка ще срещне ли, няма ли. Ако срещне, ОК, ако не, пак ОК. Кво е това напъване за връзки, не разбирам. Все едно ако си сам нещо ти има и задължително трябва да ходиш на сто места и да търсиш "подходящи", за да си докажеш, че "нищо ти няма" Joy пък и какво изобщо означава "подходящ"? Това е толкова обширно понятие... Авторката може да вземе да пообясни какво означава за нея.

Ами как да ти кажа, секса сама със себе си не ми е така забавен Simple Smile  А ми е важен.
Горното е истина, но е само част от това, защо бих търсила човек с когото да споделям живота си. Силно вярвам, че светът е за двама. 

Някой ден ако остана сама ще се убеждавам как съм си самодостатъчна. Към момента за мен е важно да имам партньор и то не какъв да е. Не смятам за нормално да имам връзка просто с някой, стига да има пенис и да може да оправи казанчето в банята.
Смятам, че е нормално човек да обича себе си и да не яде просто каквото и да е, да не излиза с когото и да е, а да спи и споделя дом с когото и да е пълен абсурд!

Въобще не е обширно понятие "подходящ" - да ти допада и да отговаря на твоите критерии. Привличането също е много важно. Простичко на думи, все по-трудно за намиране с остаряването.

# 106
Самотен би бил животът без партньор, но аз за себе си не съм сигурна, че ще срещна някой читав, ако случайно остана сама.

# 107
Кой изобщо може да е сигурен в нещо?

# 108
Животът без партньор може да е самотен, но съм сигурна, че е много по-гадно да живееш с партньор и да се чувстваш самотно.

# 109
Така е. Затова е важно човек да се чувства достатъчно добре със самия себе си.

# 110
Да се чувстваш добре със себе си не значи непременно да си си все сам. Simple Smile

# 111
Като гледам какво щастие струи от онези самодостатъчните, особено тези с котките, малко на киселото грозде ми прилича. Или с две  думи зае**и тая работа

# 112
Няма как да се чувстваш добре с друг човек, ако не си ок със самия себе си - това имам предвид. А не че е много яко да си напълно самодостатъчен цял живот.

# 113
Като начало - насочи фокуса си върху теб самата, вътрешен баланс и това да живееш и да се радваш и наслаждаваш на живота. Сега е перфектното време за това. Аз имах период от 2 години, в който по свое решение останах необвързана и бяха едни от най-хубавите ми години в живота. Насочи вниманието си върху изграждането на връзката със себе си, а не към това да търсиш нов мъж, за да запълваш дефицити лични някакви.
Пък тогава, в един момент, без да се усетиш и планираш, ще дойде и подходящия човек. Подходящият човек идва в момента, в който сме светли отвътре и обичаме себе си.
А истинската любов се гради и то с много усилия и компромиси. Не е достатъчно само да срещнеш правилния човек и хайде - готово е.

# 114
Като гледам какво щастие струи от онези самодостатъчните, особено тези с котките, малко на киселото грозде ми прилича. Или с две  думи зае**и тая работа
Пък ако гледаш темите в раздела не изглежда особено щастие да струи от семейните 😁

# 115
Пък ако гледаш темите в раздела не изглежда особено щастие да струи от семейните 😁

Това е най-естественото нещо на света.
За лекарите обществото се състои от болни.
За учителите - от неграмотни.
За катаджиите - от нарушители.

Каквато ти е околната среда, такъв ти е манталитета.
Битието определя съзнанието - Вл. И. Ленин Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Майтап бе Уили. Всъщност мисълта е на Хегел, а от кой древногръцки философ я е заел, оставям на вас да кажете Wink

# 116
Че аз откакто съм "сама", по-щастлива не съм се чувствала.... ОМГ каква свобода, какъв дзен.... Да нямам кой да ми пили, дудне, мрънка на главата, да ми казва какво да мисля и какво да чувствам, да ми насажда вина, да ми налага ограничения.... ОМГ да мога да правя каквото си искам, когато си искам, както си искам... ОМГ какво щастие, нямам думи да го опиша... Пък вие си приказвайте квото искате... Пък да тръгна да търся нЕкав друг Хахахсхахахахха няма да си живея свободата и рахата ам ще се заминавам с некви си комплексари хахахахахахаххахахс ей ся, бягам Joy

Пп. Имам и котка. 🐱🐈 За протокола Joy

# 117
Да ти кажа, личи си, даже много  Simple Smile

# 118
Здравей 🙂 и аз бих ти препоръчала народни танци 🙂 хората са усмихнати, весели, дружелюбни, постоянно ходят по банкети,ходят и по чужбина. Аз самата ще се записвам. Има много хубави и сами мъже, има военни, има компютърни специалисти, мъже със занаяти, бизнеси, професии. Няма да съжаляваш

Стига с тези кръжоци, оставете горките мъже да си танцуват или там за каквото са се записали да научат Smile

# 119
maiathebee, прясно ти е, затова. Много си ядосана.
Аз и в първия си брак съм си живяла съвсем добре, докато не ни се появи първата и последна криза  Simple Smile Затова и не ми е дори хрумвало да стоя след това сама, нищо че услужливи хора предричаха бъдещето ми на самотница, защото нали, кой ще ме вземе с децата...?

Общи условия

Активация на акаунт