Ходила съм на народни танци - ако там търсех мъж сред морето от жени - мома щях да съм.
Признавам, че ме е страх, ако сега по недай Боже някаква причина, остана сама дали бих срещнала подходящи мъжЕ, че камо ли сред тях да избирам!
Човек е хубаво да е самодостатъчен. Вече от там нататък няма да го бърка ще срещне ли, няма ли. Ако срещне, ОК, ако не, пак ОК. Кво е това напъване за връзки, не разбирам. Все едно ако си сам нещо ти има и задължително трябва да ходиш на сто места и да търсиш "подходящи", за да си докажеш, че "нищо ти няма"
пък и какво изобщо означава "подходящ"? Това е толкова обширно понятие... Авторката може да вземе да пообясни какво означава за нея.Ами как да ти кажа, секса сама със себе си не ми е така забавен
А ми е важен. Горното е истина, но е само част от това, защо бих търсила човек с когото да споделям живота си. Силно вярвам, че светът е за двама.
Някой ден ако остана сама ще се убеждавам как съм си самодостатъчна. Към момента за мен е важно да имам партньор и то не какъв да е. Не смятам за нормално да имам връзка просто с някой, стига да има пенис и да може да оправи казанчето в банята.
Смятам, че е нормално човек да обича себе си и да не яде просто каквото и да е, да не излиза с когото и да е, а да спи и споделя дом с когото и да е пълен абсурд!
Въобще не е обширно понятие "подходящ" - да ти допада и да отговаря на твоите критерии. Привличането също е много важно. Простичко на думи, все по-трудно за намиране с остаряването.