Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 111
  • 361
  •   1
Отговори
# 330
Елиф, ГТ не става. Най-много някой пенсионер или малцинствен работник във фабрика да облажи. Наистина не съм попадала на екземпляри, достойни за как беше...аа, истинска любов във рейса.

# 331
Ееех, това черногледство, бее. Ами, ако е млад и фитнат (по Бази)?

# 332
  • Пловдив
Имало добри ИТ екземпляри във влака. В кой влак не знам, ама наскоро съфорумки го припомниха.

# 333
Елиф, ГТ не става. Най-много някой пенсионер или малцинствен работник във фабрика да облажи. Наистина не съм попадала на екземпляри, достойни за как беше...аа, истинска любов във рейса.
В София работещите в центъра, както и по бизнепарковете, масово пътуват с ГТ защото места за паркиране няма, а доста пъти е по бързо и удобно, вместо да шофира 20- 30 километра в задръствания та.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 18:42 от Прекрасная Василиса

# 334
...ииии не на последно място контейнерите за боклук  ( мъжете по-често хвърлят разни неща - по не са вещомани). - само внимавайте да не се влюбите в някой, който не хвърля, а вади боклуци.)

Проблемът е там, че тези край контейнерите за боклук обикновено са ги засилили жените им. Simple Smile

Но ето ви нова идея – харесвате си някой женен познат, сваляте го, събирате компромати и ги пращате на жена му. После изчаквате малко тя да го изрита или напусне и си го прибирате топъл-топъл.
Методът работи със сигурност, знам няколко такива случая. Стига да не се случи някоя нагла жена, която въпреки всичко не иска да пусне кокала, разбира се. Тогава или се заинатявате и продължавате с мръсните номерца, докато онази клекне, или се отказвате и се насочвате към друга жертва.
Някой ще попита – ами ако мъжът не иска. Абе, как няма да иска? Малко мили очички, няколко комплимента, няколко пълни с възхищение влажни погледа, търпеливо изслушване колко лоша е онази усойница жена му и как не го разбира –  и е ваш.
Ако въпреки това запъне копитата и не ще да падне в капана – нищо не пречи да симулирате връзка с него. Няколко телефонни обаждания на жена му и нека онзи да ходи да обяснява, че няма сестра. Може и някоя приятелка за „свидетел“ да организирате. И това е действителен пример от живота, завършил с успех.
Така че само да съм чула вече, че нямало мъже. Има, само трябва повече креативност и смелост да си ги грабнете.

ПП А какво ще ги правите след това и дали няма да си ги чукате по главата, вече е въпрос на друга тема.
Следвайте ме за още лавхакове.

# 335
  • Пловдив
Е да де, ама изневерителите са си изневерители винаги. Той като е кръшнал на първата ще кръшка и на втората.

# 336
  • София
Женен - по-добре твърдо не.

# 337
  • Далечният изток
Женен, ако си омъжена. Иначе не.
Елифче, вече предложих метрото. Grinning

# 338
  • София
Не става в метрото. Всеки е забил нос в телефона.

# 339
В БГ Мама 😃

# 340
  • Далечният изток
Ти не го забивай, пък не се знае после...

В бг мама са само хора с проблеми... Аз моите не мога да реша, и неговите... ще ми дойдат множко

# 341
И това беше предложено по-назад.

Аз малко модифицирам идеята: тези бг мами, които са много контактни или пък много ги контактват да дадат малко от контактите на тези, които рядко или хич не ги контактват.

Да, там липсва задушевната атмосфера на икаруса Trollface

# 342
  • София
Ти не го забивай, пък не се знае после
Правила съм го. Понякога нарочно не си пипам телефона и наблюдавам хората.

# 343
Навремето си хващах гаджета и във влака. Ама тогава нямаше телефони. Сега лаф можеш да завържеш в транспорта с хора от по-старото поколение. Интересни разговори съм имала с такива.

# 344
И във влака, и в транспорта, в парка и на луната можеш да хванеш гадже, ако си на 20 години. За след 30+ не знам дали така стават нещата.

Общи условия

Активация на акаунт