Да не говорим за това какво могат и да му наговорят родителите му (споделяла е доста лична информация за майка си с тях).
Сериозно, Naixi мен би ме било страх да не се окажа на пътя и бременна (или с дете) само и само защото не знам кога да замълча.
Силно се надявам родителите му да не знаят за психичната ти диагноза, че ако загрубеят нещата и детето могат да ти вземат. Мисли трезво момиче. И аз като теб съм сама в чужда държава - ако аз не се защитя, няма кой.
Аз си имам собственост в Австрия (собствен апартамент) наследство от баща ми, на улицата няма да остана, от това не ме е страх. Имам си и много хубава работа, не става изобщо въпрос за това. Държавата за мен не е чужда, по скоро България е чужда защото не съм живяла никога там. И там няма къде да отида.
Но психичната ми диагноза е сериозна да, тука си права. И може наистина да се стигне да ми вземат детето, така че почти никой не знае за заболяването ми.
Благодаря на всички за отговорите. Ще сменя психолога. Аз съм сигурна че цялата работа е свързана и със заболяването ми бордерлайн. И заради това не мога да се откъсна от нея.