Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 367
  • 310
  •   1
Отговори
# 15
Привет! 🍀

Синът ми тренира футбол.
Най-честите му междинни хранения са плодове и ядки.

# 16
Карат колелета, играят футбол, карат тротинетки.
Обикновено похапват плодове, дребни гризини/солети или сладолед.

# 17
Обича да яде данонино , докато се разхожда в парка северния.

# 18
  • Там...
Децата ми обичат да карат колело, да играят федербал, сега през лятото основно хапват сладолед Simple Smile

# 19

Спортува гоненица, криеница, каране на колело или тротинетка. Обича да яде краставица, морков и някакви солети.

# 20
Навън синът ми обича да кара колело или тротинетка. Обикновено хапва бисквитки или някакви гризини, а през лятото и сладолед. Simple Smile

# 21
Синът ми кара колело, играе волейбол и понякога бяга на стадиона. Купува си само напитки, когато е навън.

# 22
Синът ми е малък, но когато сме навън обича да тича и да "кара" детска кола ( не позволява да го бутаме). Често му взимам различни гризини, солети, плодови мусове или банан.

# 23
Синът ми кара колело или тротинетка в парка, понякога играе футбол. Понякога си купува солети и/или сок.

# 24
  • in Wonderland
Дъщеря ми е активен спортист, тренира всеки ден в залата, но винаги като има възможност и е в парка много обича лостовете и стрийт фитнесите.
Синът ми рита топка в парка и кара колело почти всеки ден.
Похапват по нещо дребно, солети, банан, млекце.

# 25
Основно каране на колело,  игра с топка или на площадка. Лятото хапват навън сладолед или плодово кисело мляко.

# 26
Децата карат тротинетки,колелета ,играят с топката се разхождат много.За похапване обичат нещо леко и сладичко.

# 27
Карат колелета, ходят на планински походи. Похапват сандвичи, Данонино, плодове и зеленчуци предварително измити и подготвени.

# 28
  • Beyond the stars
Обичаме да ходим в планината, иначе основно тича навън, футболът му е на сърце.
За хапване - опитваме плодове и сандвичета от вкъщи.

# 29
Навън кара колело, тротинетка, тича и се забавлява. Обича да похапва сладолед. Когато сме вкъщи, обаче, много обича да си хапва Данонино. Винаги имаме в хладилника няколко броя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт