Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 375
  • 310
  •   1
Отговори
# 30
Кара колело и тротинетка. За хапване навън - плодове.

# 31
Активен и още как. Не се спира, не само навън, а и вкъщи. Добре, че под нас никой не живее.
Кара колело, тротинетка, играе футбол, пречи на големите, дама, въже изобщо няма минута покой. Е, като спи е ок, като пън е. Обича Данонино всички видове и варианти.

# 32
  • София
Основно танци е нашия спорт. Като хапване, зависи от ситуацията, сандвичи или нещо купено от магазина.

# 33
Синът ми кара колело и тротинетка, играе футбол с приятели, обичаме и излети сред природата.
Обикновено похапва банан, сладолед, солети и обожава Данонино Heart

# 34
Синът ми е на тема футбол и само това играят с децата в парка Simple Smile
Похапва си "Данонино", солети, гризини ..

# 35
  • София
Синът ми ходи на плуване и кара колело. Навън обича да хапва плодове, солети, сладолед.

# 36
Единият ми син тренира баскетбол, а другият футбол. През лятото навън предпочитат вода и сладолед 😁

# 37
  • Плевен
Имам двама сина. Големият тренира плуване и шахмат. Отделно обичат да бягат и играят с децата на площадката.
След тренировка по плуване винаги е гладен и яде всичко, до което се докопа.
А посетим ли магазин, те директно отиват до щанда с Данонино и си взимат по една 4-ка.
Голямото ми момче е фен и на Данонино за пиене, докато беше на училище млякото беше верен спътник на закуската 😁

# 38
  • София
⚽ Споделете какво спортуват вашите деца навън и какво похапват, докато са в движение!
Целогодишно любимият спорт на сина ми, който тренира без прекъсване е плуването. Винаги, когато времето го позволява е навън - с приятелите си играе на футбол и кара колело, а когато излизаме семейно обикновено сме в планината.
За бързо хапване предпочита сладолед, плодове или любимото Данонино с банан Simple Smile

# 39
Карат колелета, играят футбол, играят с другите деца. Обичат да похапват домашно приготвени сандвичи, сладолед, Данонино.

# 40
  • София
Синовете ми лятото са постоянно на велосипеди или тротинетки, гледам да пият много вода и са най-големите фенове на Данонино за пиене, харесват всички вкусове.

# 41
Кара колело и рита топка. Навън яде плодов йогурт или сандвичи.

# 42
Синът ми обича да играе футбол и да кара колело. Навън рядко хапва нещо.Понякога някакви гризинки - солети, крекери. Предпочита вода и айран.

# 43
Муктитаскваме в нашето семейство - докато таткото ходи да си прави джогинга, децата карат колелета. Освен това разбира се играят с другите деца на гоненица, народна топка, футбол.
Обикновено навън хапват нещо за хрускане, водичка, айрянче, сокчета.

# 44
Футбол, футбол и пак футбол - цялото му свободно време е запълнено с него!
Забравих за похапването - няма ограничения, така че след спорт обикновено е шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт