Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 501
  • 310
  •   1
Отговори
# 45
Тренира художествена гимнастика, иначе похапва сладолед с удоволствие и плодове.

# 46
Голямото ми дете кара колело, тротинетка, играем заедно федербал, а наскоро взехме ролери и за двете ни и заедно се учим да караме. Лятото е толкова хубаво и прекарваме повече време заедно в игри и забавление навън.

# 47
Детето ми спортува футбол.
Обича да похапва навън плодове и сладолед.

# 48
Кара тротинетка и колело, обожава да се катери и скача. Хапва си солети, домашни мъфини, ядки и по някой сок без захар навън.

# 49
  • Бургас
Навън внучката  ми обича да кара колело или тротинетка. Обикновено хапва  през лятото само сладолед навън.Много е злояда и яде по малко.

# 50
Моята малка принцеса, която вече е на 5 г. и половина, обожава народните танци , гимнастиката и всичко свързано с бягане 😁
Обича да си похапва оризови крекери , ядки и всякакви сладки неща , като всяко дете.

# 51
Кара ролери и похапва солетки.

# 52
Децата ми много обичат да са навън и освен всякакви игри по катерушки и люлки, непрекъснато карат колела или тротинетки. Рядко похапват навън, но вкъщи много обичат Danonino!

# 53
  • София
Играе футбол, ходи на тренировки по айкидо. За консумация, особено през лятото се набляга на сладоледа и натурални сокове.

# 54
  • София
Моето момче е вече юноша, спортува айкидо и плуване, през свободното си време играе футбол, баскетбол, кара колело. Винаги е обичал продуктите на Данонино. Купавам го и аз, пък и самият той редовно си взема и хапва от тези млека.

# 55
  • При децата ми
Карат колелета, баткото ходи на фитнес, дъщеря ми на волейбол.
Хапването е в зависимост от сезона: лятото сладолед, сандвич някакъв, кисело мляко.
За съжаление обичат да хапват и вредни неща.

# 56
Карат колела, тротинетки и т.н., баскетбол, скачат на въже, футбол и похапват главно плодове като са навън.

# 57
  • гр. Кюстендил

Ники е на 3 годинки и все още не е записан на спорт. При всяка възможност се опитвам да бъдем навън - играем на двора на футбол, криеница, гоненица. Миналата седмица имаше дъждовни дни и веднага се следи гьола на улицата колко е голям Joy и като спре дъжда веднага се обуват ботуши и се отива там да се кара колело. Напоследък рисуваме с тебешири пътища и разни други интересни неща и караме по тях коли, трактори и всякакви други превозни средства.
Продуктите на Данонино са определено едни от любимите му - било то за следобедна закуска, десерт след вечерята, а понякога и десерт след закуската Grinning Никога не ги подминава в магазина и добре, че има и по-големи разфасовки /6х50гр/ и всякакви различни вкусове като всеки път той му казва какъв цвят кофичка да му дам да си хапва Heart
Иначе като сме на разходка из града си купува сам от детските магазинчета бисквитки, кексчета, плодови паучове и сок, за да засити глада си и да не спира с игрите

# 58
Карат колелета в движение хапват солети, сладолед за училище им приготвям сандвич.

# 59
  • София
Спортуват и голямата, и малкия юнак. Голямата е фенка на плуването, докато младежът - кара колело, играе баскет и волейбол, понякога футбол. Тренира фехтовка.
Продуктите на Данонино присъстват често на трапезата ни, покрай кексчета и плодове.

Общи условия

Активация на акаунт