Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 373
  • 310
  •   1
Отговори
# 60
Кара колело, обича да рита на футбол, тенис на маса. В топлите месеци сладолед обича да си хапва като е навън.

# 61
Карат колела, и тротинетки.
Хапват си солетки и сокчета.

# 62
Цяло лято моите момчета плуват, карат колело, тротинетки, игрището до нас им е сборен пункт. Рядко се похапва по площадките, но на плажа задължително царевица. Малчо е влюбен в продуктите на Данонино и покрай него баткото намазва.

# 63
Кара колело, кънки и ролер. Обича Данонино

# 64
Моите деца са фенове на спорта и на Данонино. Малкия тренира и обожава футбол. Рита топка и в свободното си време. Заедно със сестра си карат колела. Когато си почиват или за десерт хапват или пийват от малките млека на Данонино. Вземам ги на стекчета, защото едно не стига. А лятото не отказват и сладолед.

# 65
Сина ми играе футбол и кара тротинетка. Навън хапва солетки и сладолед.

# 66
Тенис на маса
Скачане на въже
Хапва ябълка и солети

# 67
Децата ми още са малки за организирани спортни тренировки, но обичат да са постоянно в движение. Играят "футбол", т е. ритат топка, карат тротинетки и се учат да карат колело.
Навън хапват банани, плодови паучове, солети, бисквити. Продуктите на Данонино са им любимо, но ги консумират предимно вкъщи, за десерт след обяда или вечерята.

# 68
Дъщеря ми набляга на дългите преходи в планината и кара колело. Данонино е в менюто ни, на цялото семейство, от години. На вън набляга на плодове и натурални сокове.

# 69
Момчето спортува у дома- набирания, лицеви опори, тежести. Момичето обича бързото ходене.
Момчето набляга на протеини, момичето гладува и не се сеща за хапване.

# 70
Споделете какво спортуват вашите деца навън и какво похапват, докато са в движение.
Спортува футбол и карате. Също така караме колело цялото семейство. В движение хапваме солетки или нещо подобно за хрускане

# 71
Децата ми обичат да карат колела и да плуват. Хапват плодове и различни кисели млека и подобни, когато са навън и трябва да се заситят на бързо

# 72
Любимият спорт на дъщеря ми е плуване! Swimmer
Любимо хапване, когато сме навън - банан, мъфин, парченце баница и т.н.

# 73
Синът ми е на 7г. и ходи на плуване от 2 г. , а от скоро на народни танци. В раничката му за училище слагам леки закуски, плодове, данонино кремчета и млека за пиене. Когато сме на разходка процедирам по същия начин. Харесвам Данонино, защото освен вкусни и полезни да и удобни за пренасяне в раничката. Шишенцата от млеката доскоро ги събираше да си правел колекция Simple Smile))

# 74
Голямото ми юначе обича постоянно да е на вън.Кара колело и тротинетка,отскоро се учи и с ролери.На 6 години е,сам избра и ходи от две години на карате и плуване,също като баща си обича спорта и движението,не се спира.Хапва навън варена царевица,любима му е,както и банан.Улична храна не харесва,много рядко яде нещо извън вкъщи/градината/ресторант.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 17:19 от Лещичка 💙💚

Общи условия

Активация на акаунт