Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 517
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
Моето дете играе футбол. Обикновено нося нарязани плодове, кекс или Danonino Пауч.

# 76
Навън синът ми обича да кара колело или тротинетка. Хапва солети или бисквитки.

# 77
  • софия
Децата ми карат колелета. Хапват разнообразни храни.

# 78
Детето ми тренира футбол, кара колело и редовно хващаме различни екопътеки и вървим доста в горите. Гледам винаги да има по нещо здравословно и нещо за бърза енергия за хапване в раницата. Държа на качествените продукти.

# 79
Моето дете кара колело/ тротинетка/ кънки всекидневно. През уикендите езда, плуване и много търчане, все пак е на 4 години Simple Smile
Навън набляга на водата за пиене и рядко хапва, но задължително след ядене яде Данонино ( обича го и с палачинки)

# 80
Детенцето ми е много енергично, редовно кара колело, играе с топка, кара тротинетка също. Обожава плодове, солетки и много вода. Обикновено това хапва когато сме навън.

# 81
  • София
Сега лятото, когато е навън кара колело. Вече ако се съберат повечко деца обичат да играят на криеница.
Навън похапва солетки, сладолед или се старая да има банан.

# 82
Играят баскетбол в двора на близкото училище, карат велосипеди, тротинетки, ролери.
Навън винаги имат кутия с нарязани плодове, ядки и мнооооооого вода пият.
Данонино почти винаги има в хладилника, но го ядем всички вкъщи!

# 83
Децата са ми още малки за професионален спорт. Баткото тича, кара колело, разхождаме се ежедневно. Навън похапват най-често плодове и солети

# 84
Нашето момче е на почти 3 години и много обича да кара колело. Обича да похапва всякакви плодове и този факт много ме радва! Много обича и млекцата на Данонино.

# 85
Навън дъщеря ми обича да кара тротинетка и да играе федербал.
Похапва си за сила и тонус охладено Данонино. Най много обича Данонино банан и боровинка.🍌🍇 Също така обича и Данонино за пиене.

# 86
  • София
През лятото кара колело, тротинетка или рита с приятели. За похапване гледам да има под ръка плод, примерно банан, който да може да хапне дори и с не особено чисти ръце.

# 87
  • Разпиляна във въображението
Кара колело, играе с другите деца в парка. Ходи на плуване. Навън набляга основно на вода.

# 88
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Каране на колело и футбол BicyclistSoccer

# 89
Навън обича да кара колело и да тича. Почти не хапва когато е навън. Понякога само бисквити и сокчета. 

Общи условия

Активация на акаунт