Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 518
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
Кара колело, тротинетка.
Хапва плодове, сполети, бисквитки

# 91
Играе футбол навън, кара тротинетка, колело, тича. Хапва навън солетки и предимно пие вода.

# 92
През учебната година дъщеря ми ходи на модерен балет, а сега на лека атлетика. Тренировката е веднаа след градина и няма време а хапване, но после още в колата търси нещо леко, обикновено давам плод.

# 93
Ние обичаме разходките навън и плуването. Хапването е предимно и основно в нас, а навън е някакъв плод Flowers PearFlowers Strawberry:Flowers Tangerine

# 94
  • Пловдив
Радвам се, че идва лятото, защото моята девойка основно плува Blush
Обича да има вода, сокове и йогурт край нея навън 🙂

# 95
Моето дете ходи на водна аеробика. Когато е навън, похапва сандвич, обикновено си го прави от вкъщи, че е специална по отношение на съставките.

# 96
Обичат да си играят в детската площадка - люлки, катерушки и пързалките са им любими, обичат да карат колело и тротинетка, да играят с топка, последната им любима играчка е пистолет за мехурчета. Докато се забавляват навън си хапват солетки, плодове, кексчета и други според мястото.

# 97
Моето дете спортува спортна аеробика.Старая се навън да наблягаме на плодове и освежаващи напитки.

# 98
Моето момченце отскоро водим на плуване. Много му харесва. Хапва на път за басейна бананчета.

# 99
  • София/Севлиево
Голямото ми момче ходи на плуване горе-долу откакто се помни,кара колело и си правим разходки.
Малкият е малък за спорт,но обича да кара триколката си,да ходим и да играе по детските площадки и когато има възможност и с кого да се плацика в някой басейн.
Навън хапват солети,разни бисквитки и пият вода.В къщи предпочитат мляко и млечни и пресни плодове и зеленчуци (банани, ябълки, краставици, репички).

# 100
  • Countryside
Дъщеря ми е голяма вече, но спортува тенис на корт и стрелба с лък. Обичаме да правим и преходи в планината. Пие само вода по време на спорт, а на преходите си носим сандвичи, плодове, ако малкия е с нас Данонино паучове или Данонино за пиене, понякога домашна лимонада и вода, разбира се.

Синът ми е на 3г и ходи на плуване. Нищо не консумира по време на плуването. Ако сме навън за по-дълго и кара тротинетка или правим дълга разходка/преход взимам за него пауч на Данонино или пауч плодово пюре и евентуално солети или Помбер.

# 101
Детето ми е малко, но много енергично. Обича да кара тротинетка, баланс колело и с часове може да скача на батут.

# 102
  • Nesebar
И двете ми деца играят волейбол ,а през останалото свободно време карат колело.Похапват мъфинчета ,соленки...

# 103
Моето хич не обича да спортува. Само разходки си правим.
Навън похапва разни солети или други солени печива. Опитвам се да предлагам плод или зеленчук.

# 104
Всички карат велосипеди редовно. Големият спортува активно, а най-малкият редовно рита топка, а сега лятото ще ходи и на плуване.
С хапването са по-трудни - ягоди, диня, сладолед....

Общи условия

Активация на акаунт