💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 50 198
  • 523
  •   1
Отговори
# 120
  • София
София и Тишо разказват в подкаста, че Марго и Крис, Сияна и Светли и Дилян и Петя са имали уговорка от преди предаването.

# 121
Уговорка за какво? Те казаха, че са се познавали, но дори не са общували вътре, за да не си помислят хората, че шуробаджанащина имало. Даже май и в момента не поддържат връзка.

# 122
Предпочитам хора като Михаела, пред сухари и прикрити такива.
Ако бях вътре най-вероятно първо с нея щях да се сприятеля.
Не харесвам хора, които нямат чуство за хумор.

# 123
  • Пловдив
Подкаста със Софи и Тишо на мен лично много ми хареса и ми беше интересно, да ги "опозная" една идея повече. Споделиха доста неща от къщата, но ме докоснаха със своята история. София разказа за тежките житейски ситуации през които са преминали, смятам ,че това би било полезно за други жени преживели спонтанен аборт.
Интелигентни хора ,които са се открили и са си един за друг.

# 124
А мен супер много ме дразни на Ники готвача жена му /не помня в кой сезон бяха/, която е на всяка манджа меродия. Снима се с всеки, коментира, честити рд Rage Що не си гледа новороденото бебче?

# 125
Кой този Ники готвача пък сега? 😂

# 126
Кой този Ники готвача пък сега? 😂

Петя и Николай от трети сезон

# 127
  • планетата Земя
Уговорка за какво? Те казаха, че са се познавали, но дори не са общували вътре...
Ами уговорка да се подкрепят, да не играят един срещу друг, аз така го разбрах. Нали разказаха, че на играта с тунела/клетка Крис избирал Дани и Дани се чувствал предаден след това.

# 128
Тишо какво е спортувал? С какво се занимава, че при Дени каза, че работел от дома

# 129
Сори за глупавия въпрос, но Галена и Пешо имат ли дете? Нещо съм изпуснал този момент.

# 130
Галена и Петър нямат деца.

# 131
Тишо е програмист, Софи е маркетинг мениджър на рекламна фирма.

# 132
Изслушах подкаста със Софи и Тишо, какво да кажа, ами затвърди ми се  доброто мнение за тях.  Обрани ,разсъдливи ,с гладък изказ,бяха откровени  за много лични неща,и най -важното не казаха нищо обидно за  никой от останалите   участници.
Не знаех ,че и те са с заедно от деца ,и че са от Харманли . Мисля ,че Тина и Миро са от същия град,и заедно от ученици ,и също прекрасно семейство .Има нещо специфично във въздуха на Харманли ,сигурно🤔😀🥰.
Този подкаст  беше един от най-интересните , дори Денислава задаваше адекватни  въпроси, и не използваше много паразитни възклицания и изрази, едно добро интервю си зависи и от интелигентността на гостите.
Не спечелиха паричната награда ,но спечелиха достойно симпатиите на хората ,което e по важно.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 17:00 от Narida

# 133
Гледах снимки в instagram. Ивана и Ивайло се събират и с двете групи

# 134
  • София
Ивана каза, че им липсвали приятели...Явно заради това са на двата фронта. Два пъти ги гонят, без почти никаква подкрепа, но навън са приятели с всички...

Общи условия

Активация на акаунт