💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 50 199
  • 523
  •   1
Отговори
# 135
Гледах някакво видео на Миша и Венци, в което отговарят на писания срещу тях.
Ами по-добре да не бяха отговаряли. Изненадващо за мен, но не блестят с някакви интелектуални постижения. Особено Венци е доста повърхностен. Може да са приятни и ненатоварващи, но повърхностни със сигурност. Отново се опитаха да кажат колко добри са Сияна и Марго, което е безкрайно странно, щото все едно МК и СС са малоумни и им трябва защита.
Каза също, ще в договорите им било записано, че не могат да делят сумата с друга двойка. Това дали е достоверно, от къде на къде продукцията ще ми казва какво да правя с парите, които съм спечелила?
Не ми бяха любимци, но не ми бяха и неприятни. Ей, след това видео тотално са ми извън класация за готина двойка.

# 136
Къде гледахте това видео?

# 137
Къде гледахте това видео?
Tik tok

# 138
Благодаря🍀

# 139
Гледах снимки в instagram. Ивана и Ивайло се събират и с двете групи
На празненство по случай рд-то на Михаела са се събрали🙃

# 140
  • Пловдив
Липсват Софи и Тишо, Галена и Петър, Делян и Петя. Интересни взаимоотношения се завързват ,чак Ели и Данчо ми е странно какво правят на този рожден ден.

# 141
  • София
Миналата година имаше по-ярко открояване ва коалициите, които и до сега си събират в същия състав. Само 1 двойка се чудеше към кои да бъди-Виксови, но към края се ориентираха към Диманови и Артьомови..а и са си комшии.
Тази година е по-размито положението, явно нямат натрупана омраза и ще има смесени сбирки. Мен това не ме дразни, а и навън нещата са други, няма я конкуренцията, съперничеството и нищо не делят.
Михаела ги е събрала за рд, защото има юбилей и по случай победата. Подозирам, че е поканила всички, който не е отишъл, явно е бил ангажиран. Останах с впечатление, че не таят лоши чувства един към друг.

# 142
Всъщност, въобще не ме интересува какво правят двойките след формата и кой с кого се обича и се мрази. Надявам се на по-интересно предаване догодина.

# 143
И аз не ги следвам  масово, следвам Тина и Миро  Тяна , Криси и Артьом ,и сега Софи.
Много от участвалите не помня въобще.
Със сигурност не бих следвала тазгодишните победителите ,нищо интересно,полезно ,а още по малко забавно,не намирам в тях ,за да го правя.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 14:56 от Narida

# 144
Венци и Михаела бяха забавни, но дотам, интелектуалци - не, да имат кой знае какво  ниво - не. Най-заслужаващите и най-силна двойка - също не бяха. Михаела ми бе трудно да я гледам в лице, грубоватички тип мъжки черти и глас. Въпрос на вкус, за други може да е била хубава и приятна.
Не ми хареса това сепариране в група /коалиция. Нечестно играха. Все едно целият формат да бъде в тяхна полза и услуга. Нивото на възпитание, ценности и начин на отношение към другите, зрялост у Йо, Руци, Марго, Крис, Сияна - ужас, не ги искам тези хора край мен. Неприятни! Само Светослав (от коалицията) харесвах , той има ум и качества. Има и обща култура, познания, такт, справедливост - а, бе , везни като мен 😀
Моите три двойки фаворити, на които с усмивка и задоволство бих дала наградата вкупом - са Гали, Пеши, Ели, Данчо, Сф и Тишо плюс Делян.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 14:23 от *Камея

# 145
Камея,, и моето мнение е като вашето, но не и  за Светослав 🤨. Но както сама казахте разни хора ,разни вкусове🤗

# 146
Светослав - ще обясня - това със зодията - пошегувах се. Ест., не е това причината да ми харесва, но смятам, че той превъзхожда другите от групировката, даже и Сияна, която ми е неинтересна, неумна и неуверена, тя ме ядоса особено с отношението ѝ към Галена.
За Светослав другото, което ми хареса, е външността и умереността, дипломатичността и това, че заавяваше позиция, аргументираше се и че не беше от явно нападащите. Странно ми беше, че е влязъл в групата на Руци и Крис, не са едно ниво по мое виждане, но може да го е направил заради Сияна, а и заради близостта му с Венци.
Други любимци ми бяха Денис и Делян, забавни и добри хора.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 21:24 от *Камея

# 147
Венци, на играта Дамски процедури, получи си  миглички
Скрит текст:

Изгледах подкаста със София/Тишо -  сложна коалиционна борба е било. Как може 3 двойки  (Марго, Сияна, Петя) да се познават от преди старта на предаването и да си обещаят да се подкрепят? Тишо пръв заподозрял от тях двамата, усетил, че нещо не е  наред, нали си е от чувствителните  Риби.
На играта "Знания и бомби", било планувано те да паднат, но нали поназнайват нещо, ги изстреляли нагоре. Много коварна игра, защото както може да забие някоя двойка към дъното, така и може да я изстреля нагоре в класацията, имаше 11 кръга май. Номинираните Кика/Емо не бяха спасени, вместо това коалицията спаси Венци/Миша, които случайно влизат във въртележката като съквартиранти на Марго.
Делян пък се изядосва на коалицията, защото Крис го избирал на играта "Лъв в клетка" и тогава даже плакал, че не спазили обещанието от преди шоуто. А по дефолт е трбвало Делян и Петя да са от коалицията. Нещо се е объркало...
Денис и Дарина са били вторият бушон, защото нямали опит, чисти родопски душици, не допускат, че  някой може да прави друго, освен това, което разправя...

И така докато тоя се кара с оня, Миша и Венци се наместват в Коалицията. И така до края на играта. Дали пък екипа на шоуто нарочно не им е дало тази стая?
Но, ядрото на Коалицията, е Сияна, с разговорите и за опознаване на момичетата, всъщност тя е търсила и броила бъдещите гласове.

Ивайловците, пък, как не предвидиха народната 'любов'  и обединиха цялата група срещу себе си?

Мария Игатова, дали е подпомагала  зад кадър, всички тези сценки, песни и танци, скечове?
Михаела беше артистична, може да са се харесали? Миша може да си направи едно шоу, как говори с мъжа си, а той да и подава реплики.
Ванката дали вече стана артист, като го откриха този талант в шоуто? - Май не.

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 23:42 от Pepina_n3

# 148
  • София, България
Аз го изгледах до половината подкаста към момента, готини са Тишо и Софи. Ама този Тишо.... ох много прекъсва жена си. Малко кофти впечатление ми направи това. Тя едно изречение не можа да изкара докрай. Но си личи колко много се обичат и колко сплотени са.
Това с познанствата преди предаването беше ясно. Просто не знаех кои с кои се познават. Но те една голяма част тази година са такива, които са участвали в други предавания.
То не бяха Сървайвъри,  Ферми, София ден и нощ, сигурно и от Съдебен спор има Grin
Което ме навява на мисълта, че кастинга съвсем не е случаен...

# 149
Следващия сезон ще го пропусна!!!
Ее, не така. Там ще са различни хора. Аз давам шанс. Във всеки сезон има хора, които не са ни приятни. Абсолютно си е в реда на нещата.

Интересно дали някой от 26-те участници (освен Ивайло Герасимов) чете тук? Със сигурност четат коментарите във ФБ и Инстаграм

Четат, и още как. Кой под сурдинка, кой кара друг да го прави вместо него, щото на него му е трудно…
Поздрави на всички, забавлявах се с коментарите и разсъжденията ви. Бъдете здрави и всичко най ви желая.
Ивайло Герасимов 🙂

Общи условия

Активация на акаунт