💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 50 203
  • 523
  •   1
Отговори
# 150
Ивайло, както си кацнал пак в темата, моля те кажи дали си виждате времето на всички игри? Защото тука големи конспирации, че предаването си наглася времето на участниците. Може да има друго подбутване на двойки, но точно от към време не смятам, че така.

# 151
  • Враца
Ивайло, като гледа до края предаването, яд ли те е че не си бил до края? Харесват ли ти игрите ?

# 152
Ивайло, както си кацнал пак в темата, моля те кажи дали си виждате времето на всички игри? Защото тука големи конспирации, че предаването си наглася времето на участниците. Може да има друго подбутване на двойки, но точно от към време не смятам, че така.

Първо правя уточнение, че ние играхме сравнително малко игри. 😄
Имаше игри с таймер, там часовника беше видим, но на тези, които се играеха за не определено време нямаше видим часовник. Честно казано, аз лично не съм останал с впечатление, че ни мамят, но има параноични участници, които виждаха конспирации във всичко. Аз не виждам на кой му е притрябвало да бута един за сметка на друг. Ако се разбере, а повярвайте ми винаги се разбира, ще стане ужасен скандал
Ивайло, като гледа до края предаването, яд ли те е че не си бил до края? Харесват ли ти игрите ?

Това цялото нещо за мен беше най-тъпото изживяване, което съм имал.
Единствено Галена и Петър и донякъде игрите бяха забавни.
Всичко живо вътре въртеше схеми и тънки сметки, как да се докопа до финал. Имам още много какво да кажа, но не виждам смисъл.
А като чета коментарите на хората синдавач сметка, че масово зрителите изобщо не се опитват да четат между редовете.

Ще направя един подкаст за предаването с Пешо и Галена тези дни, и ше разкажем повече там. Ако ви е интересно гледайте. Ако не здраве да е 🙂

# 153
Днес, докато се прибирах, забелязах двама младежи с количка как спират по средата на пътя да се снимат.
Викам си - кои са тия умници, дето баш насред улицата с количката го правят и какво да видя - Викси и Жоро Joy
Бях останала с впечатлението, че живеят във Варна, но явно са в София в момента.

# 154
И тук са големи конспирации как предаването си нагласяло таймера, как не ни го показват, за да могат да манипулират резултата. За мен не показват таймера, за да може да има съспенс в края на епизода. Ако знаем кой как се движи в играта, няма да е интересно накрая.
И аз смятам, че очевадно нагласяне от страна на продукцията би довело до голям скандал.
Благодаря за отговора.

# 155
И тук са големи конспирации как предаването си нагласяло таймера, как не ни го показват, за да могат да манипулират резултата. За мен не показват таймера, за да може да има съспенс в края на епизода. Ако знаем кой как се движи в играта, няма да е интересно накрая.
И аз смятам, че очевадно нагласяне от страна на продукцията би довело до голям скандал.
Благодаря за отговора.

Вижте, реално на никой не му пука кой ще спечели накрая. Е, естествено, ако имаш интересни и колоритни участници, би било най-добре да спечелят те, но не вярвам, че някой би рискувал реномето на предсването си, за да спечели Гошо или Пешо-примерно.

Благодаря ви, че изтърпяхте целият сезон. Беше ми забавно да чета и коментирам с вас. Ако има нещо към мен, в инстаграм съм. Още веднъж бъдете здрави и щастливи и прощавайте, ако съм засегнал някого. Не е било умишлено

# 156
Тишо ме заинтригува с неговите статистики и математики.
Но все пак зависи от това другите двойки какви залози ще сложат, за да си изчислиш, така, че в случай на загуба и печалба да си в средата.
Ивайло, кажи  едновременно ли се залага? Има ли време, след което не можеш да правиш залог?

# 157
Благодаря за отговора.

Вижте, реално на никой не му пука кой ще спечели накрая. Е, естествено, ако имаш интересни и колоритни участници, би било най-добре да спечелят те, но не вярвам, че някой би рискувал реномето на предсването си, за да спечели Гошо или Пешо-примерно.

Този сезон спечели двойка, която поне си печелеше игрите. А миналия? Две поредни загубени игри точно преди финала и накрая победители. Хич не им беше подарена победата, че и  плюс 18 000 лева взети от друга двойка.

# 158
  • София
За разлика от във Фермата, на мен в Един за друг като че ли ми хареса Ивайло за краткото време, в което беше. Мисля, че ако бяха останали по-напред, щяха с Хриси да ми станат и по-симпатични от сегашните победители.
Не бяха лоши Михаела и Венци, но попаднаха на кофти приятелка (Марго) и заради нея не успяха да се доберат до симпатиите на повече фенове на предаването. Здраве да е, не мисля, че им пука особено. Все пак този финал и сезон като цяло бяха мн по-добре от сезон 4, а ако полицаите не бяха там, още по-добре щеше да се получи. 

Мисля, че трябва от предаването да помислят за смяна на водещия на подкаста в youtube. Не ѝ е нейното на Денислава. Вижда се, че често няма идеи какво да ги попита, не знае как да им отговори, често има неловки секунди мълчание, фалшиви усмивки. Не се доближава с нищо до двойките, освен с това, че преди години и тя е участвала в предаването. Но кел файда - разделила се е с гаджето си и сега не иска гадже. Не знам защо са я избрали точно нея за водещ, вероятно по-назад в темата е коментирано.

# 159
Добър човек е, автентична, спонтанна е Дени , позитивна , спортист с дисциплина и смелост, може би заради това са я поканили за водещ, но , уви, тук се искат други качества - ниво, език, изказ, дълбочина на мисълта, начетеност, богата обща култура, сензитивност, буден ум и умения за импровизация, житейски и професионален опит в качеството на журналист/водещ, увереност....

# 160
На Дени най-ме дразни говорния дефект или е меко говоряне не мога да преценя, но би било хубаво да го изчисти ако е решила да се бута толкова да е на екран.
Донорството на яйцеклетки се заплаща доколко съм чувала, така че може просто Сияна за го е направила за пари...
Участник от Един за друг постави нов рекорд на Гинес https://www.zajenata.bg/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0% … 1-news183472.html

# 161
На Дени съм гледала много от подкаста, не заради нея, а заради участниците. И вече претръпнах и мога да я гледам. Няма знания за водещ, няма дар слово, съгласна съм, но има и тя някакъв чар, например не изпада в някакви желания да разказва за себе си, примерно как тя ги е играла игрите навремето, не показва толкова явно любимците си и нелюбимците, както Емо и Мария, лаконична е, повече гостите говорят, успява да ги прекъсва на най-интересното място и да сменя темата ( в ухото ли и го говорят?). Но няма лошо, като си водеща и не ти е интересно, прекъсвай ги.

# 162
Коалицията на почивка в Кипър, с много смешни ризи са мъжете:

Руменови:

Светльови и Емови:

Кристиянови:

И разбира се победителите:

# 163
Най-левият кой е, че не мога да го позная

# 164
И аз това се зачудих. Черните цайси затрудняват разпознаването Grinning
@z_o_, благодаря за снимките

Общи условия