УМБАЛ Софиямед - ТЕМА 3

• 31 994
  • 315
  •   1
Отговори
# 300
Аз като цяло съм малко “над” тези неща, нито нещо се е случвало, нито ще се види за пръв път. Да, не е приятно да се видиш по сайтовете, но в крайна сметка - кой те познава?
За всеки е различна гледната точка, не налагам мнение, просто констатирам грозната истина.

# 301
  • Бургас
То е хубаво да сме над нещата, но не мисля, че е нормално да има скрита камера в лекарски кабинет

# 302
Камерата не е била скрита, както там така и навсякъде където съм ходила (лично аз), освен това винаги може да се огледате/попитате за съхранение на файловете, информирани съгласия и тн.

# 303

Следващият преглед в пакета е за фонтанелата. Д-р Станева е изключително груба жена прегледът беше 1 минута, а през останалото време се заяждаше какви капки за колики съм давала.
Има точно 2 неонатоложки и д-р Мангъров, които се държат добре.
И как сте били при Станева, като тя беше болничен почти 2 месеца?

Включих се по темата за кабинета с камера. Явно стана модерна работа - първо училища, после студия сега и кабинети. Явно някоя фирма за наблюдение почна да печели и по други начини.

# 304

Следващият преглед в пакета е за фонтанелата. Д-р Станева е изключително груба жена прегледът беше 1 минута, а през останалото време се заяждаше какви капки за колики съм давала.

Включих се по темата за кабинета с камера. Явно стана модерна работа - първо училища, после студия сега и кабинети. Явно някоя фирма за наблюдение почна да печели и по други начини.

При мен преглеждаше нейна асистентка може би, не съм сигурна, но беше много мила докторка, обясняваше и се държеше много добре с бебка. Бях настроена доста лошо за Станева като цяло и се радвам, че не беше тя.

# 305
  • Бургас
Ние ходихме на въпросния преглед на 08.01 и Станева си беше там, но не пожела да ни прегледа, въпреки че имаме час. Д-р Мангъров проведе прегледа

# 306

Каква пък ми е ползата да лъжа при кой сме били на преглед. Баш тя си беше, има нейни снимки в интернет и освен това другата лекарка, която държеше бебето на прегледа се обръщаше към нея с името й.
А от кога е болничен и какво е правила в болницата, за да ни прегледа аз няма как да знам.
Всеки си има мнение в случая аз не останах доволна от отношението.
Отново споменавам, че д-р Мангъров е страхотен и има и усмихнати лекари е неонатологията.

# 307
Момичетата, които са се следили или още се следят в Люлинмед кабинетите, гледахте ли новините?? Аз съм потресена, точно в този техен кабинет ходя, но не при д-р Иванов Аз се следи там. Гледах по новините за студио за лазарна епилация но за Люлин мед не знам нищо какво е станало?

# 308

Каква пък ми е ползата да лъжа при кой сме били на преглед. Баш тя си беше, има нейни снимки в интернет и освен това другата лекарка, която държеше бебето на прегледа се обръщаше към нея с името й.
А от кога е болничен и какво е правила в болницата, за да ни прегледа аз няма как да знам.
Всеки си има мнение в случая аз не останах доволна от отношението.
Отново споменавам, че д-р Мангъров е страхотен и има и усмихнати лекари е неонатологията.

Изобщо не твърдя, че лъжете.
Младите майки понякога са объркани от новостите около тях. Сто и двайсет процента не е била тя на прегледа. Когато човек е със счупен крайник, нито на работа ходи, още по-малко преглежда Simple Smile Най-вероятно е била д-р Симеонова.
Която е също прекрасен професионалист.
Може би не е свикнала да се обяснява хипер подробно на майките, все пак и те са далече от медицината. Но е спасила стотици бебета в педиатрията на Гешов.

# 309
Младите майки също могат да разберат кой преглежда децата им. Все пак те са млади майки не са малоумни. Явно сте си близка с лекарката, може да я питате какво е правила  в болницата. По нагоре също споменаха, че са преглеждани от същата тази лекарка така че явно не е дошла специално за мен.
Няма да споря и прекратявам темата. Много добре знам кой беше на прегледа ми, в днешно време има снимки в интернет и си подготвен при кого ще отидеш.

# 310
На мен също ми бяха казали, че бебето няма да бъди прегледано от д-р Станева, защото има проблем с ръката, но за жалост точно тя ни прегледа 🙂

# 311
Моето пък не беше прегледано от Станева още пролетта, не защото не беше в болницата, просто прати специализант за прегледа. Даже мн дълго обмислях дали да не оставя негативен коментар в   superdoc, защото се записвам при нея, както е в пакета и както ни инструктират още на изписването, а накрая дори не се обяснява защо не благоволява да се яви на преглед.

# 312
  • София
Включвам се по темата с д-р Станева, също да споделя, че е изключително груба и за съжаление не особено компетентна.
Няма как да бъде объркана с д-р Симеонова, която е най-милата и усмихната лекарка. Помагала ми е за по-голямото ми дете в моменти, в които знам че е била на предела на силите си, след тежки случаи, нощни смени и тн. И никога не съм я виждала намусена и кисела, което е обичайното настроение на Станева.

# 313
Младите майки също могат да разберат кой преглежда децата им. Все пак те са млади майки не са малоумни. Явно сте си близка с лекарката, може да я питате какво е правила  в болницата. По нагоре също споменаха, че са преглеждани от същата тази лекарка така че явно не е дошла специално за мен.
Няма да споря и прекратявам темата. Много добре знам кой беше на прегледа ми, в днешно време има снимки в интернет и си подготвен при кого ще отидеш.
Така е, близка съм. Лекува ми децата, последните 15 години.
Засякохме се при свалянето на гипса в болницата през януари. Та с гипсирана ръка, няма как да е преглеждала. Освен ако не е някакъв свръх човек Wink
Иначе близостта ни е голяма, винаги отговаря на обажданията, даже и в празнични дни. И за 15 години, диагнозите винаги са били адекватни.

# 314
  • Бургас
На осми януари нямаше гипс и беше в отделението. Както написах не проведе  прегледа на бебето ни, въпреки че имаме час и д-р Мангъров го прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт