Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 527
  • 336
  •   1
Отговори
# 225
В повечето села няма ясли, училища, аптеки, кафета, болници и такива. Не знам в какви села живеете.
В наше село само ясла няма. Лекар и зъболекар (2) има.

# 226
  • София
Има един магазин за всичко. Училище и градина няма. И то говоря за села около София.

# 227
Големи. Живяла съм 7 години до Троян и горе-долу толкова до София. Имат си всичко, макар че не съм се възползвала, защото работех и пътувах до града.
Щом имаш кола и шофираш, екстра – бебешока в колата и до града. Даже на разходка за разнообразие. И си намери познати за комуникация, не е нужно да са ти първи и верни приятели. Комуникирай с хора.

# 228
В случая обаче авторката явно не е с 10-ти клас, а е следвала и има висше, което не разбрах планира ли да използва или ще разчита на мъжа си.

# 229
Големи. Живяла съм 7 години до Троян и горе-долу толкова до София. Имат си всичко, макар че не съм се възползвала, защото работех и пътувах до града.
Щом имаш кола и шофираш, екстра – бебешока в колата и до града. Даже на разходка за разнообразие. И си намери познати за комуникация, не е нужно да са ти първи и верни приятели. Комуникирай с хора.
Мерси за съвета! Така смятам да направя. Е, въпросния момък не мога ли да го ползвам за комуникация, само? 😄
В случая обаче авторката явно не е с 10-ти клас, а е следвала и има висше, което не разбрах планира ли да използва или ще разчита на мъжа си.
Аз съм го ползвала вече. Но преди детето и в големия град. Тука малко има разминаване.

# 230
  • Washington,USA
Бая почнах да завиждам, аз. И ранчо ще си имат.

Я дай координати на тоя твоя да го проверя дали е лоялен поне.

# 231

имах предвид за поколението

ползвай го, но нали не мислиш, че той иска само да си говорите?

# 232
Е, може, всичко може. Стига да не се увлечеш твърде и да можеш да поставяш граници. Иначе пак ти ще обереш калая.

# 233
Да беше с 8-ми клас ок. Учила, работила си по специалността, сега не може да работи нищо там. И все по-зависима ще става.
Освен да се чуди може ли да си чати с комшията, какво да прави...

# 234
В ерата на интернет и технологиите не е толкова сложно да си намери занимания. Бившият ми беше работил 2 години дистанционно за американска фирма в ай ти сферата точно от село. Така че, има варианти. Но тя с малкото дете си 24/7 мама преди всичко. Трябва да намери начин да се разведрява или нещо на половин работен ден или почасово отдалечено.
А, сетих се, и едната ми приятелка е с 3 деца и работи дистанционно от тях за какъв беше онзи сайт за настаняванията еърбиенби или там както е. Но тя е с отлични няколко езика.

# 235
И на село живота може да е хубав, спор няма. Но това че седите вкъщи и нямате друго занимание освен детето не е добре. Имате кола и шофирате. Това е добре

# 236
  • Washington,USA
Ако ще записвате език, да не е английски.

# 237
Забиваш се в някакво село, умираш от скука и се чудиш с кого да си "комуникираш". Запиши си детето в близкия град на ясла/градина, намери си работа и няма да ти е скучно. И със сигурност ще имаш повече избор сред мъжете за "комуникация".

# 238
В ерата на интернет и технологиите не е толкова сложно да си намери занимания. Бившият ми беше работил 2 години дистанционно за американска фирма в ай ти сферата точно от село. Така че, има варианти. Но тя с малкото дете си 24/7 мама преди всичко. Трябва да намери начин да се разведрява или нещо на половин работен ден или почасово отдалечено.
А, сетих се, и едната ми приятелка е с 3 деца и работи дистанционно от тях за какъв беше онзи сайт за настаняванията еърбиенби или там както е. Но тя е с отлични няколко езика.
Днес кандидатствах за онлайн работа. Аз също знам 3 езика

# 239
Браво, ден първи блокира ухажора, ден втори започна да търсиш работа, а уж тук сме група вещици... Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт