Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 839
  • 336
  •   1
Отговори
# 150
То пък и тоя човек на изкуството, сигурно по цял месец стои на сухо.

# 151
Е то какви са тия опции .. Rolling Eyes
1. Мъжът го няма, ама праща кинти.
2. Мъжът го има, ама няма кинти
WTF
Това не са нормални опции.

Авторке, ти какво образование имаш? Каква професия? Какво работиш? Защо не работиш?

# 152
Жената каза, че не може да се върне на сегашната си работа, защото не е подходяща за жена с малко дете. Тогава трябва да си потърси друга работа, ако изобщо й се работи, де.
И не разбирам защо детето не се пусне на ясла.

# 153
Защото много боледува.
Предишната й работа не е подходяща, ако си с малко дете.
Не може да си намери друга, защото е в малък град.
Остава мъжът й да се върне, за да й обръща внимание и да се хранят от любовта си и слънцето.

# 154
Е, то боледува, ама значи ли да го държи вкъщи до училищна възраст? Несериозно е това. Авторката май я мързи.

# 155
Надявам се момичето да постъпи умно и да работи върху личността си ,за да не разчита на мъж за да се чувства щастлива.Няма лошо да има мъж до себе си ,но това не е фактор ,да се чувства щастлива.В кръга на шегата една приятелка казваше , хората затова са измислили вибраторите ,за да не страдаме от любов!!!В кръга на шегата го казвам,ама в тоя случай има нещо вярно.Аз, ако съм и не съм щастлива с мъжът ми ,не смятам че нещата ще се оправят , няма да търся утеха в друг ,не ми е нужен друг мъж!Бия му шута ,даже и му бих шута на сегашния ми мъж ,въпреки обстоятелства в които съм .По добре сама , отколкото с главоболие,а ако не оцени присъствието ми ,оценява отсъствието ми.Но на мен не ми е необходим мъж ,за да се чувствам добре и често казано обичам самотата.Жена  не е ли щастлива  в самотата си ,няма да е щастлив,ако ще да има 1000 е ''чи.

# 156
Е, то боледува, ама значи ли да го държи вкъщи до училищна възраст? Несериозно е това. Авторката май я мързи.
Затова я питах как се вижда в следващите 5 години. Няма визия и план. Това отговори.

# 157
  • София
Авторке, вместо да си уплътняваш времето с флиртове, защо не направиш нещо градивно за себе си? Винаги съм се чудила на жените, които губят ценни години, докато са с малко бебе и реално никой друг момент в живота не им дава толкова свобода,защото после към детето се прибавят още куп занимания. Още повече, че мъжът 2:2 седмици си е вкъщи и по времето у дома може да поема детето за по няколко часа дневно. Докато отсъства, може да се разбереш с някоя възрастна комшийка да го гледа почасово и хем да си попълва бюджета, хем ти да не си само с детето. В тези часове можеш да учиш, да спортуваш, да се виждаш с приятелки, да работиш почасово някъде или дори да си и ти у дома, но да обърнеш внимание на себе си (да си направиш маска, да изгледаш някой филм, да прочетеш книга). Да събудиш желанието си за разнообразие ще ти даде много повече емоции от това да се задяваш с някого, когато уж си държиш на съпруга.
А най-добре е просто да заминеш с него и така парите, които той харчи за прибиране и стоене без работа тук, могат да се пренасочат към разходите да сте заедно там и да изградите живота си като семейство.

# 158
Затова ако е сериозна жена, ще търси възможност това дете малко да се отдели от нея, а тя да почне работа. Малкият град не значи непременно абсолютно никаква работа за нея.

# 159
  • София
Авторката иска да ѝ пише и да и се моли, тя свенливо да се дърпа. По възможност тая игра да не спира, нали.
Това иска. Иска да я валидират непознати онлайн, едва ли ще тръгне да изневерява.

# 160
Авторке, вместо да си уплътняваш времето с флиртове, защо не направиш нещо градивно за себе си? Винаги съм се чудила на жените, които губят ценни години, докато са с малко бебе и реално никой друг момент в живота не им дава толкова свобода,защото после към детето се прибавят още куп занимания. Още повече, че мъжът 2:2 седмици си е вкъщи и по времето у дома може да поема детето за по няколко часа дневно. Докато отсъства, може да се разбереш с някоя възрастна комшийка да го гледа почасово и хем да си попълва бюджета, хем ти да не си само с детето. В тези часове можеш да учиш, да спортуваш, да се виждаш с приятелки, да работиш почасово някъде или дори да си и ти у дома, но да обърнеш внимание на себе си (да си направиш маска, да изгледаш някой филм, да прочетеш книга). Да събудиш желанието си за разнообразие ще ти даде много повече емоции от това да се задяваш с някого, когато уж си държиш на съпруга.
А най-добре е просто да заминеш с него и така парите, които той харчи за прибиране и стоене без работа тук, могат да се пренасочат към разходите да сте заедно там и да изградите живота си като семейство.

Същото за бавачка й казах и аз. За 2ч да е, пак е нещо. Ние използваме възрастна съседка когато се налага. Даже не го и гледа, идва обикновено когато той спи и просто стои вкъщи, ако стане по-рано да не е сам. А аз излизам да си свърша работата, примерно. Има варианти, ама авантюра та с друг мъж я влече повече.

# 161
И аз ползвах съседка. Давах и някакви пари. Тя даже не ги искаше. Жената беше със социална пенсия и много и помагах с храна и други неща. Много обичаше детето и с радост идваше, даже и без да съм и давала пари щеше.
И при мен не го "гледаше" точно. Синът ми беше доста самостоятелен. Правех и кафе и и оставях сладки. Пък детето си играеше в стаята.

Дописвам: Като беше по-малък го оставях за 1-2 часа в детско клубче с аниматори. Не е кой знае какво, но пак ти е някакво време. За фризьор, маникюр, курс... Аз честно си го ползвах времето да се шляя и да пия кафе сама, гледайки в една точка..😶

Варианти има.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 20:51 от sorscha

# 162
Всички деца боледуват. Дай всички майки да не ходим на работа, щото децата боледували....
До тригодишна възраст си защитена от закона от уволнение. Т.е. можеш да си вземаш колкото си искаш болнични и няма как да те уволнят. Затова е добре периода с боледуването /който е първата година от тръгването на ясла/градина, да е именно тогава.
Защо не си се върнала на старата си работа? Тази, от която си излязла майчинство. Там имаш защита от уволнение. Отделно майка на малко дете не може да работи нощни смени примерно. Ако това се има предвид под неподходяща работа за гледане на малко дете.

# 163
  • София
Защото е била сервитьорка сигурно или подобно.

# 164
Аз не можех да се върна на старата си работа. Работех в мола, 2 на 2, по 12 часа. Нямаше как с малко дете да се прибирам в 23ч.(тогава магазина работеше до 22ч.) Работодателят ми се опита да ми измисли нещо(някакъв междинен график) , но пак не се получи. По всички празници трябваше да съм на работа. БНД и той работеше на не нормирано време и беше абсурд.
Напуснах доброволно, за да си търся работа на нормален работен ден и по специалността. Трудно беше, никой не ме искаше с малко дете. Но намерих, с много упоритост.

А ако е била сервитьорка, без баби и мъж, да се върне на работа, почти невъзможно. Те ги и осигуряват на минималната, та и файда от болничен няма там.

Може да потърси работа от вкъщи. Аз работех втората година, когато ми беше малко майчинството за една фирма, нищо общо с моята специалност. Правех презентации за продукти и контактувах с фирми. Рядко ми се налагаше да ходя на място. Почти всичко беше от компютър и телефон.

Общи условия

Активация на акаунт