Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 835
  • 336
  •   1
Отговори
# 165
Момиче, що си търсиш белята?
Тя си я е намерила, ако той прави това ще кажем- край! Махай се! Развеждай се!

# 166
Защото много боледува.
Предишната й работа не е подходяща, ако си с малко дете.
Не може да си намери друга, защото е в малък град.
Остава мъжът й да се върне, за да й обръща внимание и да се хранят от любовта си и слънцето.

Много ми е странно с това дете, което много боледува, без изобщо да ходи на ясла. Ако има нещо хронично и да е постоянно с някакъв проблем, е разбираемо, но ми прозвуча по друг начин.

Иначе авторката пуска тема сутринта, как от дни се халосва, тръпне да получи съобщение, и същия ден следобед вече е претръпнала, както си го чака с нетърпение да ѝ пише, и го блокира?

# 167
Историята издиша отвсякъде.

# 168
Скучно й е.

# 169

Иначе авторката пуска тема сутринта, как от дни се халосва, тръпне да получи съобщение, и същия ден следобед вече е претръпнала, както си го чака с нетърпение да ѝ пише, и го блокира?
Благодарение на форума, жената е осъзнала, че е клъвнала на гола кука.
Едно е да имаш афера, ама да е като по филмите. Случайна среща в самолета, после засечка и без да искаме сме в един и същ хотел, след три дена дъжд с грамотевици и двамата се срещат пак случайно в джунглата... ей такива неща. Да може един ден да разказваш на внуците и да изглежда, че съдбата ви е събрала.
Пък то сега - там на магазина се засякохме, после си писахме... скука. Туй афера ли е?
Че то на Мая Новоселска на скеча от "Улицата" беше по-вълнуващо - "Искате да ме нанбете, или да отидем на сладкарницата да пиеме кафе... Първото какво беше?".

# 170

Благодарение на форума, жената е осъзнала, че е клъвнала на гола кука.
Едно е да имаш афера, ама да е като по филмите. Случайна среща в самолета, после засечка и без да искаме сме в един и същ хотел, след три дена дъжд с грамотевици и двамата се срещат пак случайно в джунглата... ей такива неща. Да може един ден да разказваш на внуците и да изглежда, че съдбата ви е събрала.
Пък то сега - там на магазина се засякохме, после си писахме... скука. Туй афера ли е?
Че то на Мая Новоселска на скеча от "Улицата" беше по-вълнуващо - "Искате да ме нанбете, или да отидем на сладкарницата да пиеме кафе... Първото какво беше?".
Колко семейства се разведоха заради тези филми.

# 171
Колко?
//
Нищо не е блокнала, ще го отблокне. Това ѝ носи серотонин. АКо не, друг ще се появи. Мъжът ѝ явно не е от най-любвеобилните.

# 172
Голям смях тая тема. Намерихме работа не само на авторката, но и на възрастната й съседка. Няма спор, голяма сила е бг мама, особено когато накове себе си за пример.
Като казахте “Улицата”, какви мъже само имаше тогава..
Сега - бетер лелковци. .

# 173
По-скоро пикльовци. Като ги духне вятъра и се крият в детската при мама.

# 174
Какви били мъжете едно време, я пак?

# 175
Сигурно са били същите като сега, но нямаше тогава интернет да каканижат като баби.

Да уточня, нямам предвид познайника на авторката:)

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 10:00 от Astrella

# 176
Даваме съвети. Нали за съвети е форумът?
Споделяме какви решения сме търсили за ситуацията и кое ни се е получило.
Иначе тя, ако е рекла, че не може да работи, може да си го повтаря и докато детето стане абитуриент.

# 177
От написаното от авторката останах с впечатление, че:
 - Мъжът й с артистичната професия вероятно работи като пътуващ артист, затова тя нито веднъж не отговори защо не я взима с нея някъде в Европа. Не е удачно, даже по-зле за нея да седи някъде сама с детето в чужда държава, където не познава никого. Такъв ли е статуса на " артистичния" съпруг? Това би обяснило нещата.
- Ако е пътуващ артист, включително музикант/ в цирк, вариете или каквото и да е друго/ наистина за него работа в малък град няма, но пък няма такава артистична професия, която се работи в чужбина, пък в Бг я няма. Ако няма работа в Каспичан за него да речем, в София има. Може да си намери някъде, което не изисква непрекъснато пътуване за дълго. Кратки гастроли с колеги вероятно ще се приемат по-спокойно от съпругата. Все пак доста хора- мъже и жени, пътуват в командировка често без да са с артистична професия  и това не се приема за някакво чудно невиждано. София ще отвори редица възможности и за младата жена, вместо да скучае и да се сваля с разни квартални ръбове.
- защо нещата не са изговорени преди да се започне още как ще върви и до кога? Примерно ако знаеш, че мъжът ти трябва да отсъства половин година, докато изплатите кредитите и после още толкова да съберете пари за устройване на място за всички, жената си знае, стиска зъби, брои седмици и месеци и така времето минава по-леко, защото има план за бъдещето. Временните положения са най-тегави, защото временно е най-постоянно и май в техния случай няма да завърши добре.
ПП Струва ми се, че авторката на темата е инертна личност, която се носи по течението, предпочита мързела вместо гонене на нещо за себе си и се е съгласила да бъде гледана жена, но няма вътрешната потребност да си стои у дома и да бъде домакиня и детегледачка. Лошо струпване на качества.

# 178
  • # супернатурална #
Според мен е грешка да забиваш в точно този раздел на форума. Преди...доста години, се чувствах като теб. За щастие открих други теми тук и момичета, с които споделяхме общи интереси/хоби. Онлайн общуването с тях ми е носело удоволствие и забавление като при чатене с любовник 😁 Наблегни и на реалните контакти с жени с деца на възрастта на твоето. Много скоро ще разбереш, че вариантът две седмици със/две седмици без съпруга ти те устройва идеално. Хубаво е, че си прекрарила чатовете. Такива неща няма как да ти решат проблемите, а ще създадат нови. Само трябва да устискаш още една година, детето да позаякне, да тръгне редовно на детска градина, а ти да започнеш да подреждаш бъдещия си живот. Прави си отсега планове-шофьорски курсове, магистратура, спорт, кратки пътувания с детето и с други "самотни" майки...работа. Желая ти успех, изглеждаш ми интелигентно момиче, ще се справиш.

# 179
Добре. Аз лично не познавам и едно такова читаво семейство. А имам наблюдения.

Вие вероятно познавате много. Така да е.

Някой друг да има опит от първо лице с такъв график?
Аз, личен. 5 години бяхме в различни държави, виждахме се на около 2-3 месеца за по седмица-две. Все още сме семейство. Пробвахме в чужбина 2 години, на мен не ми хареса, а и други причини имахме. Прибрахме се преди почти две години в България. Сега сме тук.
Семейството ни мина през това, не сме гледали в различни посоки. Не съм си чатила с познати и непознати и не съм търсила нищо встрани. За него предполагам същото. Възможно е и е напълно постижимо.

Общи условия

Активация на акаунт