Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 520
  • 336
  •   1
Отговори
# 270
В последните няколко отговора и поста историята се до украси и поизмисли от авторката (особено това за 3-те езика ме повали) . Ама ние сме си виновни, защото четем конско.

# 271
В последните няколко отговора и поста историята се до украси и поизмисли от авторката (особено това за 3-те езика ме повали) . Ама ние сме си виновни, защото четем конско.
Аз наистина нямам зор да стоя тук и да си измислям разни неща.
А, на Вас защо ви е чудно, че някой знае друг език, освен майчиния?
Сигурно знаете, ама има и хора, които владеят и повече от 3 езика дори. Чудо!

# 272
  • Washington,USA
Ами, защото нямаше да се чудиш какво да правиш толкова.

То зависи какви са езиците. Ако са някаква екзотика.... Трудно пак.

# 273
  • София
Ами ако са турски и гръцки, в момента излизат такива проекти доста...

# 274
Чудим се или поне аз лично се чудя, защото една млада жена, знаеща 3 езика, би трябвало да е поне малко или много амбициозна. А амбициозните хора обикновено не се пускат ей така по течението - да не си осигурят работа, ресурси, възможности, че и дете да е намесено в картинката.

# 275
Може би, защото знам какво значи да говориш език, един само чужд. Перфектно, професионално!
Може би и защото познавам хора с по два-три перфектни езика и знам на колко години са и колко време са го учили (това включва учител, пътувания на терен, ползване всекидневно и упражняване). И работят с тях с години.

# 276
Авторке ти кога смяташ пак да работиш ?
Когато детето тръгне на училище ?
Питам без да се заяждам…

# 277
  • У дома... някъде
Хм.. авторката сигурно знае 3 езика-френски...,латински и майчин...
Продължавай с общуването и обикновено става от два стола на земята!
Но, предполагам знае как да се справи с живота си.
Аз няма да се хабя да давам по този казус съвети.

# 278
Авторке,браво за това,че знаеш 3 езика ,но си седи на гъза ! Учената жена щеше да знае ,че това което прявиш в момента не е много умно,правилно,хубаво и т.н. Имаш си мъж,както казваш гледа те като принцеса какво искаш повече ,ако не ти изнася се махай ,но да изневеряваш не е хубаво ,трябва да те е срам от себе си ,дори да не разбере никой ,то ти ще знаеш !

# 279
На село е много по-малко вероятно да настъпиш някоя мотика (да изневериш) от колкото в града например.
Например Плевен.

# 280
Е, да, нормално с гръцки и турски. Ама ако е някакъв норвежки, примерно, трудно...

За мен няма никаква разлика между гръцки, турски, норвежки или руски(щото всички българи от соц времето убедено твърдят, че ГОВОРЯТ руски, а това не е вярно). Език се учи с много отделено време и постоянно практикуване.

Иначе и аз на гръцки и турски мога да си поръчам храна, то само да ходиш на почивка всяка година ще прихванещ нещо.

# 281
Е,че то и аз живях 5 г в чехия знам чешки и 70% английски ,а и и български ,значи съм топа на топа 😂😂😂 ох,майко...
Без значение е колко езика знаеш щом не си читава ЖЕНА

# 282
Не се подигравайте, де, съвсем реалистично може да е. В Дулово примерно си говорят три езика. Локална особеност е. Български, турски и каквото учат като чужд език в училище Ако пък са роми, значи четири езика.
Ся, ако трябва да се води разговор над равнището на Сакъзззз, там вече не знам. Доста българи и на български да не умеят да се изразяват.

# 283
Nancy, тези игри са много опасни. Първо помислете за последствията и тогава за действията. Не цените хубавото на сегашната ситуация. Знаете ли колко много жени мечтаят да си отглеждат спокойно детето, но си остават само с мечтите. Искате нещо ново, различната тръпка, малко ви е скучно най-вероятно, обаче ако се забъркате, а мъжът ви побеснее/ той ви вярва напълно/ и ви остави с детето, имате ли поне четвърт милион, за да можете да го гледате до 14-та година, докато е малолетно? Не се забърквайте, пренасочете си мозъка към нещо, което ви вълнува, четете за него, просто сменете тръпката. Друг човек не ви трябва, ще загубите семейството си и после няма връщане назад, поне в повечето случаи.

# 284
Авторке ти кога смяташ пак да работиш ?
Когато детето тръгне на училище ?
Питам без да се заяждам…

Работата е там, че останеш ли трайно безработен после всяка една работа ти е "неприятна" за вършене. Ако пък е и толкоз шавлива и на работата ще си намери с кого да си пише.

Общи условия

Активация на акаунт