1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 54 754
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Изобщо нямам измамно усещане, нито се тревожа.

# 736
  • София
Честито на рожденичките! Да бъдат здрави, усмихнати, обичани и щастливи!
Разгледах матурите от последните три години днес…явно нямам ясна преценка, защото не виждам голяма разлика в нивото на трудност.
Защо няма проект за брой студенти и цена на обучение за правото в СУ?
Димитрина, с удоволствие чета постовете ти!
Толкова съм напрегната заради седмокласничката, че не мога да се разтревожа истински за сина Grinning

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 23:39 от buni

# 737
  • София
Има проект за правото - 300 - редовно и 30 - задочно.

# 738
Защо няма проект за брой студенти и цена на обучение за правото в СУ?
               Има проект за таксите  - право в СУ - 800 лв годишна такса /редовно , държавна поръчка/

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 23:55 от Didia

# 739
  • София
Уф, как гледам на телефона не знам. Благодаря ти! Много ми се иска да ти изпратя двама младежи и да ми върнеш един студент и една успешна седмокласничка Blush

# 740
Здравейте на всички!
А това, което се коментираше за отпадането на таксите във всички специалности държавна поръчка ще бъде ли факт? Понеже видях, че коментарите и за правото

# 741
Здравейте на всички!
А това, което се коментираше за отпадането на таксите във всички специалности държавна поръчка ще бъде ли факт? Понеже видях, че коментарите и за правото

Засега няма да отпаднат таксите. Има отпор от някои партии. След изборите ще видим какво ще измислят.

# 742
  • София

Юристи                               300
Физика + математика    253
Rolling Eyes

# 743
Оф, вече ми е любопитно и утре ще я погледна лесната матура. А какви са тези 4т. дадени служебно на всички заради технически гаф? И това съм изпуснала…
Сигурна ли си, че ти се гледа?Simple Smile))
Мина вече матурата, свърши..трудна, лесна, коментарът вкъщи беше, че не е била по- различна от преди.
4 точки се прибавиха заради липсваща графика в една от задачите, понеже в някои училища не са се справили с разпечатването на файла.

# 744
Снощи до късно търсих проект за брой студенти.Този нов сайт на МОН ми е много трудно да се ориентирам. Тази сутрин успях

# 745
  • На планетата земя
Честито на приетите деца, търпение и здрави нерви на останалите!
Тук виждам, че сте в час с балообразуването и имам следния въпрос: за ТУ София третата оценка, която искат е физика или информационни технологии. Синът ми завърши информатика в МГ и нямат такива оценки за последните две години. Та, въпросът ми е откъде се взема третата оценка? Той на един предварителен изпит се яви, сега на 15.06 иска да се явява пак за повишение  и сега ми казва, че не знае откъде ще се вземе третата оценка.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 06:42 от BUBA_k

# 746
  • Sofia
И аз не виждам такси за право - точно този ред в публикуваната по-рано таблица-проект е празен. За платено каква е проекто-такса виждате? Дори не знам той какви желания ще избере да реди.
На всички ли са дали тия 4т. за графиката? От вас се информирам, не ми стига времето да преглеждам нет-а.

# 747
Изявлението, още преди да излязат оценките беше, че на всички се дават по 4т,което е логично, защото не се знае в кои точно материали е липсвала графиката. И аз така ги смятам, +4 за всички.Сега като се замисля, предполагам, че май не е на всеки един, а на тази, конкретна задача, какъвто и да е отговорът, се присъждат 4 т. (Като за жирафа в първи клас, същата работа, тогава дадоха точки на всички деца).. Т. е, ако си решил така или иначе вярно задачата, няма откъде да дойдат +точки. Но не съм сигурна какво точно са направили, второто ми се вижда по-логично.

# 748
# 749
  • Варна
Честито на приетите деца, търпение и здрави нерви на останалите!
Тук виждам, че сте в час с балообразуването и имам следния въпрос: за ТУ София третата оценка, която искат е физика или информационни технологии. Синът ми завърши информатика в МГ и нямат такива оценки за последните две години. Та, въпросът ми е откъде се взема третата оценка? Той на един предварителен изпит се яви, сега на 15.06 иска да се явява пак за повишение  и сега ми казва, че не знае откъде ще се вземе третата оценка.
Ако няма оценка от 11-12 клас, взимат от 8-10. Поне за Уасг за физиката като трета балообразуваща изрично е изписано.

"Оценката по физика (физика и астрономия) от задължителната подготовка от удостоверението за завършен
първи гимназиален етап или дипломата за средно образование – по-високата оценка от двете."

Общи условия

Активация на акаунт