Пъзели 65

• 26 855
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Щях да ви казвам, че следващото ни инстаграмско състезание се очертава за 24.08 с този пъзел - https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-500-chasti-magazin-za-sladkishi/

Сетих се понеже гледам и Дисни-то е включено в промоцията 5 за 35. Иначе 500 го взех преди промоцията и беше намален под 10 лв. А промоцията имаше някои симпатични Трефл прайм по 500 преди да се изчерпят и щяха да излязат изгодно, но само като си представих, че нямам къде да сложа 5 кутии и се отказах Satisfied

# 631
Бях метнала един хилядник на масата, който си преседя 2 седмици неотворен дори, така и не се наканих да го почна поради липсата на време. Но снощи преди лягане ме засърбя неистово и си отворих едно мини 260 части.
Rainbow Express - Art Puzzle

# 632
Сега се върнах да гледам стари постове - малката Бухтичка и Виктор са много сладки! На Bella честит рожден ден на патерица! Бъди здрава и щастлива, с много свободно време за красиви пъзели Simple Smile

За Озон - на мен ми изглежда, че пускат сравнително често промоции, но като ви слушам - май преди са пускали повече. Аз се засилих да редя пъзели през декември миналата година, но тогава си взех от Джъмбо. През януари взех да купувам от Озон и ми се струват с най-приемливи цени от всички сайтове, но не знам как са спрямо самите себе си отпреди.

# 633
  • Варна
Озон преди правеха по-рядко промоции, но си бяха истински намаления. А сега влизат от промоция в промоция, но мижави. Поне такова е моето впечатление. Аз лично предпочитам предния вариант, но те си правят политиката и явно сегашният им е по-изгоден.

# 634
Няколко които редих за време и не съм качвала.
Последния с Мекотелите беше голяма мизерия, Бухтичка, как сме го направили достатъчно бързо нямам никакво понятие.

Реших да редя от моите запаси, майко мила какви неща съм си накупила от трудни и по-трудни.

# 635
Да ви се похваля - намерих липсващата част, беше точно на килима, където търсех вчера вечерта, не знам как е възможно да не съм я видяла. Друго си е на дневна светлина.

Сега мога спокойно да продължа да възхвалявам Yazz. Laughing Единственото, което ги оставя на 2-ро място е малко бедният избор на картинки и многото квадратни пъзели.

Веси, тези мекотели изглеждат наистина размазани, сигурно заемат време почти като за 1000 части. На коя марка са?

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 14:01 от Delta_12

# 636
Ами Весе, ти беше уникална, така го наредихме Hug
Аз също го редих вкъщи след като се прибрахме и чак тогава почнах да виждам някакви неща, за които ти ми говореше докато редяхме, направо сякаш пак ми помагаше без да си при мен Grinning
Но си е доста труден, да. И много ме е страх тази година дали ще се класираме за финала, така ми се участва, но конкуренцията ще е по-голяма.

# 637
Делта, това е Ravensburger, миналата година ни се падна на квалификацията с Бухтичка, и някак съумяхме да бъдем между първите 30 от 90 двойки.
Ели, ще се класираме, как иначе.
Ти си бърза, аз все мъчнотии редя и така...

# 638
Delta_12, така се радвам, че си намерила парченцето. Като писа, че си бутнала кутията, имах някакво шесто чувство, че не е липса ами е паднало някъде и мислех да ти пиша да огледаш хубаво мястото, но ти ме изпревари с добрата новина. Simple Smile

# 639
Много е хубав пъзелът с котенцето, квадратен ли е?

# 640
  • София, България
Сали си нямаше работа да даде линк към тази промоция 5 за 35 и сега ще поръчвам.
Много са ни хубави децата в тази тема, чакам вече Виктор и Явор да се включат в пъзелореденето съвсем скоро, има пъзели по 2 части.

# 641
Delta_12, така се радвам, че си намерила парченцето. Като писа, че си бутнала кутията, имах някакво шесто чувство, че не е липса ами е паднало някъде и мислех да ти пиша да огледаш хубаво мястото, но ти ме изпревари с добрата новина. Simple Smile

Хехе, и аз имах такова чувство, затова не го развалях, въпреки че картонът скоро ще ми трябва за следващия. Кутията даже два пъти падна - един път я съборих аз, а втория път я духна вятърът Astonished. Провали ми се една почивка в Рила, затова явно през цялата отпуска само ще редя пъзели и ще ходя на плаж (а за плаж все е облачно тези дни, затова засега пъзелите са на преден план).

Hot summer, правоъгълен е, ето да го покажа вече без липси и на дневна светлина (извинявам се за спама):

Просто ме дразнят, че правят някаква част квадратни, с което още повече намаляват картинките, които бих взела.

# 642
Сали си нямаше работа да даде линк към тази промоция 5 за 35 и сега ще поръчвам.
Мона Лиза, аз вече поръчах, именно след като отворих линковете на Сали и Бухтичка Joy После ще се разделям с тях, стига да са с всичкия си брой части Grin

# 643
На Trefl наблюдавам само този, но той е включен в промоция 3 бр. за 50 лв., а още два пъзела от същата промоция не мога да си харесам и по-добре, де.

Пък такива 5 за 35 въобще не искам и да ги отварям. Grin Нямам никакво място.

# 644
Още едно мини от мен - 260 части. Това излезе с по-добро качество, поне няма огънати парчета.
Dream Plain - Art Puzzle

Общи условия

Активация на акаунт