Забременели след инвитро 54

• 37 884
  • 881
  •   2
Отговори
# 855
S.G.C., през цялата бременна до 34та седмица бях на 3х2 утрогестан заради прокървявания. Бебето ни е момченце и му няма абсолютно нищо.
И ние сме с бебе благодарение на доктор Станулов. Точно той ми предписа от самото начало терапията и каза, че заради кървене трябва да си остана така. После следващия доктор се съобрази.

Tessaria, честито! Да е живо и здраво бебчето! 🌺

Да, и аз мисля, че са някакви негови си глупости да плаши жените, но все пак явно ми повлия някак на психиката и прецених, че щом нямам някакви показания, които да налагат да го слагам продължително, няма смисъл да си товаря организма. В случаи когато има показания естествено ползите са много. В случая на Нели доколкото разбирам също няма показания, а е неин нерационален страх, именно поради което си позволих да кажа, че може да опита да го спре постепенно по съвета на нейния си лекар, а ако нещо усети проблем, винаги може да увеличи дозата отново. Именно затова се прави постепенно.

# 856
Нека да разведря малко темата, че аз всъщност за това влязох, а се зачетох в спора Joy

Вчера се роди вторият ни син, благодарение на д-р Станулов и екипът му. Малкото юначе е 3280 гр. и 52 см., и двамата сме добре Simple Smile

Честито,да ви е жив и здрав и много щастлив. Бъдете здрави всички.🍀🍀🍀

# 857
Tessaria, честита рожба! Да ви е жив и здрав! 🤗❤️😘 Бързо възстановяване ☺️

# 858
Момичета, добро утро.

Много съм притеснена, сигурно звучи тъпо, но в средата съм на 8г.с. , но нито ми се гади, нито нещо ме боли, нито кръст, малко главата ме “цепи” от време на време, спи ми се, но не чак зверски.

Чета и тук, повечето успешни бременности са си мъка, гадене, жестока умора.

Вече съм в ступор, дали с малкото всичко е наред, д-р Станулов ме вика другата сряда да чуе още веднъж сърчицето и отивам след това на NIPT тест.

До тази дата е много вероятно да се побъркам.
Срам ме е да пиша на доктора такива въпроси, вие какво ще кажете, тези от вас, които са минали този период, как се чувствахте?

Благодаря и извинете, ако написаното изглежда налудничаво.❤

# 859
  • Пловдив
Момичета, добро утро.

Много съм притеснена, сигурно звучи тъпо, но в средата съм на 8г.с. , но нито ми се гади, нито нещо ме боли, нито кръст, малко главата ме “цепи” от време на време, спи ми се, но не чак зверски.

Вече съм в ступор, дали с малкото всичко е наред, д-р Станулов ме вика другата сряда да чуе още веднъж сърчицето и отивам след това на NIPT тест.

Срам ме е да пиша на доктора такива въпроси, вие какво ще кажете, тези от вас, които са минали този период, как се чувствахте?

Не е задължително да имате никакви симтоми,аз изкарах 9 месеца без да разбера какво е гадене,повръщане не ме е боляло никъде,неразбрах какво е контракция.
Ние жените сме странни същества ако ни боли защо ни боли....нормално ли е....ако не ни боли защо не ни боли нормално ли е ....
Наслаждавай се на бременността си и не мисли за симтоми.
Пожелавам ти една безпроблемна и успешна бременност.

# 860
Здравей, можеш само да се радваш, че нямаш нито един неприятен симптом на този етап. Аз бях като парцал, нон стоп гадене, понякога повръщах. не можех да се изккъпя дори. Да не можеш да излезеш, защото киселини, гадене и мигрена ти скапват настроението. Плакала съм от безсилие, защото не издържах да ми е лошо три месеца. Ноооо всичко минава, в името някои съкровището в корема. 🫠

# 861
  • Варна
Здравей, аз продължавам да съм така . В 12 г.с. На последния преглед обяснявам на АГ,  че нямам почти никакви симптоми  и че това понякога доста ме стряска. Тя тъкмо погледна към екрана и ми вика "ох, тука е" Simple Smile

# 862
Ох, слава Богу, че има и жени, които са се чувствали добре. 💪❤❤❤

Благодаря, че се включихте, момичета.

# 863
В първите семици имах само леко гадене и то беше заради конските дози прогестерон, които приемах. Изчезна когато спрях пролутекса и утрогестана.

# 864
Вече съм в 15г.с и от началото нямах симптоми ,като гадене и повръщане. Само главата ме боли и към 7-8г.с се чувствах много уморена и ми се спеше. Лека и спокойна бременност! 👶❤️

# 865
Само ще кажа да се радвате на липсата на симптоми 😅 Така можете максимално да се насладите на бременността.

# 866
  • София
В 30-та седмица съм и нито ден не ми е било лошо, нямах гадене, не съм повръщала, даже и киселини нямам. Единствено в началото някои храни ми миришеха неприятно /месо, сирене/ и имам непоносимост към по-силни парфюми /дори и мои, които ми бяха любими.
Радвайте се на безпроблемна бременност.

# 867
Момичета, добро утро.

Здравейте, и аз съм при д-р Станулов и малко притеснена по същия повод. В 6+1 съм още не сме чули сърце, само сак и ще ходя в края на седмицата отново, но нямам никакви симптоми... Миналата седмица имах моменти с чувствителнист в гърдите, усещах силни миризми, имах поспаливист и болки ниско долу, а сега от 7 дни нищо и става все по добре... Може и да се психясвам вместо да се радвам, но наистина след толкова години борба човек става тревожен.

# 868
Здравейте, прекрасни момичета! Най-накрая мога да се присъединя към вас с положителен тест. Имам въпрос към тези, които са ползвали болнични с ЛКК комисия в началото на бременността. С каква диагноза бяха и кой ви насочи към комисията - АГ или личният лекар?
При мен проблемът е, че съм изчерпала 40те дни за тази година и вече всичко трябва да минава през ЛКК, а АГ твърди, че не можела да дава такива болнични и не знаела каква диагноза да пише...

# 869
  • София
АГ ти е смотано.
Второ - болничен се издава от АГ, работещ към болница или ДКЦ.
При мен си пишеха според състоянието на рисковата ми бременност.

Общи условия

Активация на акаунт