Забременели след инвитро 54

• 46 795
  • 916
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да, кафяв. Ще се нагледаш на доста неща. Всичко кафяво е нормално след хематом.

# 46
Да, кафяв. Ще се нагледаш на доста неща. Всичко кафяво е нормално след хематом.

Благодаря за отговара Надежда, силно се притесних като го видях….. направо сърцето ми спря….

# 47
  • София
Недей, не е страшно. Като не знаех и аз бях притеснена, уплашена, всякакви състояния минах.
То в един момент ще спре, но е хубаво, че има път и си изтича. Не е хубаво да се задържа.
Не забравяй да пиеш много вода.

# 48
Недей, не е страшно. Като не знаех и аз бях притеснена, уплашена, всякакви състояния минах.
То в един момент ще спре, но е хубаво, че има път и си изтича. Не е хубаво да се задържа.
Не забравяй да пиеш много вода.

Водата за какво подпомага?

# 49
  • София
Пречистване основно. Simple Smile Сок от нар също помага, портокали ми казваха много да ям.

# 50
Вие били ли сте си Пролутекс в паласките?

# 51

Аз си го бия в най-тлъстата част на корема ( долната част) и там не е толковс болезнено

# 52
Здравейте, момичета. При кой се следите ако може мнения? Искам да съм подготвена предварително, защото и избора е трудно решение. Аз си мислех за Дойчиновски във Вита, но не знам дали има опит с инвитро бременности и рискови такива евентуално

Има. При него се следя и ще раждам. Най-добрият лекар за мен. Има и връзка с него, отговаря винаги. Следи си пациентките и помни. Не бих заменила никога. Преглежда и жени с репродуктивни проблеми. Мисля, че в групата са го споделяли това много пъти.
За мен е от малкото останали такива лекари. Такова добро отношение не бях срещала.
Сам ми записа часове за тонове, за предстоящи прегледи при него. Обяснява и за болничен какво предстои. Абе каквото и да кажа е малко.

Believe123 - ще има да си изтича. Ти спазвай постелен режим.
Ами според мен няма какво да го мислиш. Доста жени ин витро при него ще раждат или вече са родили. Аз имах два пъти състояние, което изискваше бърза намеса - веднага е реагирал и проследявал.
И аз днес ще си записвам час при един от препоръчаните доктори.Някой има ли мнение за Др Венелин Иванов Софиямед ? Понеже сме от Люлин, и аз питах Др Станулов от тези 5 който ми избра от списъка кой е най добър. според него. Той ми препоръча точно него, иначе имаме и познати в Щерев при Др Арабаджи, но много се чудя сега при кой понеже искам и той да ме изражда живот и здраве,аз ще искам с екип. А за Др Дойчиновски чета добре отзиви вече в няколко теми.И за него ми каза др Станулов но понеже сме от Люлин ми препоръча Др Венелин Иванов сигурно. А във Вита при раждане какви са условията ? Били сме пациенти в Щерев и в Надежда преди години, но там опитите бяха неуспешни, и съм малко
разочарована затова се чудя дали да се връщам пак там но сега вече за проследяване на бременност.

# 53
  • София
За изборът - Вие преценявате при кого от дадените в списъка. Аз не съм го питала кой е най-добър, а отидох на преглед и си реших, че ще е той моят лекар. Успех! За условията из форума има информация, потърсете.

# 54

Аз си го бия в най-тлъстата част на корема ( долната част) и там не е толковс болезнено

И аз в корема го бия, но там ми стават много бучки и синини. Пробвах няколко пъти в паласките и е супер. Въпроса ми е дали въобще мястото там е подходящо, да не взема да объркам нещо. Търсих из интернет, но на повечето места е показано корем/крака/ръце.

# 55
  • Варна

И аз в корема го бия, но там ми стават много бучки и синини. Пробвах няколко пъти в паласките и е супер. Въпроса ми е дали въобще мястото там е подходящо, да не взема да объркам нещо. Търсих из интернет, но на повечето места е показано корем/крака/ръце.

Аз когато бях на Пролутекс и попитах сестрата дали мога да я бия на друго място ,защото не си усещам корема ..тя ми каза в крака,че може ..на друго място не става защото е прогестерон (това бяха думите й)

# 56
Момичета, имате ли бодежи ниско долу в корема,  към интимната зона…. ? Нормални ли са?

# 57
Аз имах около срамната кост. Беше като болка по-точно. Изписаха ми ношпа.

# 58
Момичета, имате ли бодежи ниско долу в корема,  към интимната зона…. ? Нормални ли са?
При мен е по-скоро болка, като при цикъл. И съм забелязала, че се появява около дата, на която е трябвало да ми дойде за 1-2 дена. Пия 2 ношпа -та и минава. Но бодежи не съм усещала.

# 59
Момичета, имате ли бодежи ниско долу в корема,  към интимната зона…. ? Нормални ли са?

С първата бременност имах, отдавах го на разширяването на матката.

Общи условия

Активация на акаунт