Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 095
  • 976
  •   1
Отговори
# 30
  • България
Аз от моята Везна съм много доволна. За две години нито веднъж не е мрънкал за и от нищо. Има доста огън в картата, предполагам и по-сериозната му професия го е научила да не мрънка. Връзва ми се на приключенския акъл за всичко.
И аз съм Везна, но не съм имала връзка с подобен.
Сигурно е хубаво това за приключенията.
Защото Скорпионската гад не иска да се мести, а локацията и жилището му не са много добри.
Докато аз хем съм домошар, хем мога да сменя местообитаването много лесно.
И съм го правила, важното ми е да не живея по квартири, а у дома, в най-лошия случай в неговото у дома.
.................
Добре че казахте за анкетата.
Добре е скрита. Grinning

# 31
  • София/Севлиево
Хм,аз пък мислех,че скорпионът ще е победителят тук...Пък то засега е девата,като гледам 2020 пак Девите са били "победителите".Изненадана съм,че Овен е на 4-то място,а не в топ 3...

# 32
Девата винаги е на първо място. То просто мъжете от тази зодия са адски ненормални. За приятели са долу-горе, умни са, но в работата яко ги мързи (имам много такива наблюдения), пък за гаджета бррр. И на всичкото отгоре уж са прилежни съпрузи, но шавливи.

# 33
  • Тра-ла-ла
Какво да кажем за клетите мъже Риби?! Никой не ги обича, но гледайки анкетата още по-зле - никой не ги и мрази. 😂 Ще се депресират от вашето безразличие. И въобще забелязвате ли ги тия хорица, че съществуват?! 😂

Получи ли ми се изфантазираната водна драма?! 😂

# 34
  • София/Севлиево
Девата винаги е на първо място. То просто мъжете от тази зодия са адски ненормални. За приятели са долу-горе, умни са, но в работата яко ги мързи (имам много такива наблюдения), пък за гаджета бррр. И на всичкото отгоре уж са прилежни съпрузи, но шавливи.
Първото ми гадже беше дева...Аз пък съм с впечатлението, че са много отговорни,всеотдайни и съвестни в работата си(двамата лекари, благодарение на които имам малкия ,са Деви-винаги ми бяха на разположение 24/7 ,обясняваха,успокояваха и изобщо каквото се сетите и единственият по-сериозен в работата си,който познавам,е съпругът ми-някаква смесица между Телец и Близнаци,роден е на 21.05).
Мъже риби познавам двама,единият е много отвеян,другият прекален работохолик и мрази деца(винаги говори само и единствено за работата си и си го каза че мрази и не иска деца,не знам как успя да се ожени и да живее с жена си, която пък обожава деца)...

# 35
Не знам, не искам нищо общо да имам с мъже Дева 😃 Особено като се влюбят стават много загубени.
Мъжът ми е Стрелец като мен и сме се напаснали идеално за момента. Преди не смятах, че Стрелец за мъж е ок.

# 36
  • София
Аз като Дева, никога не съм била сериозно с мъж Дева. Ровя из файловете... Тц.

# 37
Не ти и трябва 😃 Но не знам и дали Дева с Дева дълго ще просъществуват.
Мъжете Дева си отиват с жени Телец и Козирог.

# 38
Какво да кажем за клетите мъже Риби?! Никой не ги обича, но гледайки анкетата още по-зле - никой не ги и мрази. 😂 Ще се депресират от вашето безразличие. И въобще забелязвате ли ги тия хорица, че съществуват?! 😂

Получи ли ми се изфантазираната водна драма?! 😂

Много кратко експозе, още налей в тая мелница, иначе тамън такъв е тонът и мъката Simple Smile

# 39
Един дева съм имала само, преди 20 години. Още не съм срещала по-голям мрънкач и ревнивец, следеше ме, разпитваше и звънеше на приятелките ми да види дали ще потвърдят версията. Много трудно се отървах от него, скъсах го, а той помоли майка ми да му стане кръстница, без да са били особено близки 🤦‍♀️ та така до ден днешен е нещо като роднина с майка ми. След него имах рак, мисля, че пасва на описанието за психопат.  То чак зениците му се разширяваха все едно във вените му тече валериан. За везните мога много да кажа, 3ма подред, от единият имам и дете. Много егоцинтрични, манипулатори, егоисти, щом жената реве заради тях, значи ги обича, спре ли да им се връзва, и те стават равни. Брат ми е риби, никой не го е разгадал още, въобще не знаеш кога как ще реагира, единият ден ми казва, че мисли да се развежда, на следващия, че работят за дете, утре ще купува къща, в понеделник ще започва нов бизнес, обаче миналата седмица се е записал да участва в рали и е взел купата. Лъв ме спаси от водните и въздушните, задоми ме много набързо, обожавам колко е решителен, щедър, човек на честта, абе огън от любов ми е той ❤️ Дъщерите ми също са огнени, голямата е стрелец, малката лъвица и си пасваме отлично, не разбирам толкова много, че да знам какво имам в картата, но явно е нещо, което си пасва с огън.

# 40
Гласувах "Риби - драматичен, пасивен, фантазьор". С такова описание направо са помилвани.

# 41
  • Тра-ла-ла
Освен да напиша на всички зодии по едно обобщаващо - плазмодий, психопат, извратеняк, шизофреник или изрод 😂😂😂

# 42
Освен да напиша на всички зодии по едно обобщаващо - плазмодий, психопат, извратеняк, шизофреник или изрод 😂😂😂
И темата ще се превърне в женски манастир Joy

# 43
😂😂

# 44
  • Тра-ла-ла
И темата ще се превърне в женски манастир Joy
Няма, няма.
Жените по природа сме добри, милосърдни, майчински настроени. Все ще се окаже, че сме приютили някой от горе изброените типажи 😂

Общи условия

Активация на акаунт