Обсъждане на имотни обяви - 35

• 43 107
  • 796
  •   2
Отговори
# 300
Мн кринджава е тая обява Grinning

# 301

Здравейте! Предлагаме за продажба дома си, който построихме с много желание и любов.
Значи ей тва като го видя по обяви; по хвалби за това как са си направили банята с ширпотреба плочки; по холчета с окачени тавани с лилави лампи и тн, и направо ми става лошо! То другите са правили все едно с гнус и омраза😂

# 302
  • София
Не виждам обявата, но вероятно с това декларират произхода на парите при покупката Grinning

# 303
  • Бургас
Това се пише, за да бъдат убедени купувачите, че в дома витае положителна енергия:)
И никой не е умрял там Simple Smile

# 304
Важното е, че гостите се облекчават в отделен санитарен възел и можеш да отдаваш двора като паркинг.

# 305
Обожаваме къщата си, но има цена за, която ще се разделим с нея и тази цена е обявената.
 Къщата е на 1 етаж - тип хасиенда, към нея скоро пристроихме просторна веранда.
Много важна информация: Двора побира 11 автомобила.
Моля да ни търсят хора внимателно прочели третото изречение от настоящото повествование.

Леле мале, хасиенда в Панчарево! (липсващо вече търкалящо се от смях човече) Дано и на външен вид да не е като хасиенда!

С 300 квадрата не успяха да намерят 50-ина квадрата за гараж, ами ще газят моравата с коли, кемпери, мотори или лодки на теглич. И цената не подлежи на преговори - това са искали да кажат, много деликатно, според тях с това за внимателното четене на третото изречение.

# 306
Азне виждам проблем - ще си останат с къщата и толкова. Никой няма да им я купи.
И понеже споменаха и лодка - Панчарево е напълно неподходящо за водни спортове, освен за гребане. Прекалено малко е, а и освен това никъде няма свободен бряг, позволяващ пускане на вода на лодка. Малкото удобни местенца са запазени с гребни бази и са с ограничен достъп. масово къщите имат гледка към водата, но никакъв достъп до нея, което за мен почти обезсмисля идеята за къща край езеро.

# 307
Oбявата трябва да е майтап, някаква проучвателна да е освен, то каква цена, какво чудо за тая хасиенда в Панчарево Grinning

# 308
Аз дори не си и помислих да ходят с лодка на езерото. По-скоро мислех, че лодката е за морето, през лятото.

# 309
  • Бургас
С 300 квадрата не успяха да намерят 50-ина квадрата за гараж, ами ще газят моравата с коли, кемпери, мотори или лодки на теглич.

Да, ама гаражът не побира 11 коли! Едно паркомясто в София е 35 000 евро!!! Joy

# 310
A пък гаражът колко еврА е, свят да ти се завие ... Но пък Панчарево си е вече по-високо, ако в центъра на София валнат 10 см. сняг, в Панчарево ще е повече. Що ринене на сняг ще падне от 11 коли.

Тази снимка на моравата с храст червена роза, ако е истинска снимка на двора на хасиендата, направо ми е жал за моравата. Сещам се за моята малка градинка, по която хвърлих толкова труд (повече труд, отколкото пари) да завъдя тревичка, до момента, до който няколко пъти правиха обратен завой при паркиране и излизане от двора. С дълбоки коловози, през есента. И се отказах, ядосах се и купих Раундъп. За паркиране френска тревна смеска не им трябва.  Та знам какво става с колата по тревата.

# 311
То почти като имението на Вълка от Уолстрийт звучи. Много е важно, че ходят босички и новото поколение има стаи да си поддържа хигиената. Сакън гостите да не се изакат в родителската тоалетна!

# 312
Качили са снимки. Прилична къща, новичка, но нищо кой знае какво и уау. Любовта не я усетих. Покрива ми е като площадка за делта планер. Успех им желая с мечтите за продажба. Напълни се с "имения" в имотбг само че са имения само по цена : D

# 313
Непрофесионално написана обява с нереална цена.
Хора фокусирайте се на позитивни неща в живота , който Ви правят по-добри и щастливи. Няма смисъл да се хаби време и енергия за такива обяви.

# 314
Ми то няма снимки вътре. От вън се уплаших от размера на двора, който ще трябва да се коси. За Тея пари поне басейн да имаше, външно барбекю, детски катерушки... Тревата е хубава, ама не е достатъчна за забавление на семейството, което ще я купи - предполага се, че ще имат 2-3-4 деца.
Вътре може би да не е съвсем довършена, щом няма снимки.
Покривът за мен, е доста схлупващ. Ама то сигурно е от многото любов, пък аз чак толкова не разбирам:)

Общи условия

Активация на акаунт