Обсъждане на имотни обяви - 35

• 43 096
  • 796
  •   1
Отговори
# 330
Трябва да призная, че не съм смятала на квадрат цената, ама хол 20 квадрата, 3 стаи по 12-13 (даже едната 10) и три бани по 2.80 колко да е голямо..

# 331
Трябва да призная, че не съм смятала на квадрат цената, ама хол 20 квадрата, 3 стаи по 12-13 (даже едната 10) и три бани по 2.80 колко да е голямо..

Зле е разпределението. Става за трима съквартиранти, ама за голямо семейство с този дребен хол и кухня...ама има си хора за всичко.

# 332
Пише че има готов интериорен проект, но не и че е завършено и обзаведено.
Искат сумати пари за тераса, дето я теч, я друго.. абсурд!

# 333
  • Бургас
За жилище в центъра (център според моите разбирания, иначе не се води така) и готово напълно 1700 евро/кв.м. си е супер. На мен обаче нещо не ми се връзва посоченото разпределение с общо посочената квадратура. Смятам ги към макс. 70 чисти?

Терасата е по-голяма от целия останал апартамент Simple Smile

# 334
Близо 1700 евро на кв.м с общите части, не е висока цената. Просто апартаментът е голям.
Голям зер - едната спалня 9 кв.м. другите две по 12, а холокухнята цели 20!

385 бона (в евро) за такова нещо е не висока, ами космическа цена (според мен).

# 335
  • София
На това му се вика Балкониера !

# 336
66,31 кв.м. вътрешно е, според калкулатора. +69 квадрата тераса. Която вероятно е покривна, т.е. обща част и не би трябвало да се смята към площта на апартамента, въпреки че ще се ползва само от този апартамент.
Холокухнята е така, че трапезната маса е точно на пътя към коридорчето с 2-те бани и едната спалня или пред вратата на преходната спалня.

*Цената е за довършенo жилище с готова баня, настилки, латекс, интериорни врати и первази.

Това е довършването. Вярно, банята и вратите (тук ги има достатъчно) са си голям разход, но кухнята е също така голям разход.

# 337
Да, не бях видяла, че за тази цена го предават с готови бани, латекс и подови настилки.

# 338
*Цената е за довършенo жилище с готова баня, настилки, латекс, интериорни врати и первази.

Това е довършването. Вярно, банята и вратите (тук ги има достатъчно) са си голям разход, но кухнята е също така голям разход.
Хайде да сравним с чужбина - там такъв апартамент го обявяват като 70 кв.м. - колкото си е. И не те карат да доплащаш за врати, латекс и баня - издават ги в готов вид. 385 бона/70 = 5,500 евро/кв.м.
Стигнахме по цени европейските столици, може би само без центъра на Париж и Лондон.
Е вярно - получаваш голяма тераса безплатно. Това си е хубав бонус, особено ако я усвоиш, както става в България (в чужбина не може).
Ама има и недостатъци - от едната спалня за да идеш да се изкъпеш, минаваш през кухнята вместо през коридора. След това шляпаш по хавлия през трапезарията, докато останалата част от домакинството вечеря.

# 339
на 70 кв чисто апартамент колко точно ще са му разходите да напльокат от евтинджос плочки и ламинат...в никакъв случай цената не е оправдана. 70 кв три спални Laughing

# 340
Пише за акт 16- юни 2024, а почти всичко е свободно.

# 341
Имота в Яворов е за изриване, висока цена предвид състоянието и годината на строителство, поне за снимките да бяха поразчистили от вещи и боклуци. Не искам да си представям дори общите части в блока.
За BLD имота - много общи части и високи цени, как строят като качество и срокове, защото и това е важно идея нямам, но всичките им проекти имат висок процент общи части и са с много високи цени. Конкретният имот е меко казано безумен като разпределение. Терасата не спасява кофтито разпределение. И е вярно че ще сложат евтини плочки, латекс и ламинат само да се води завършено. Много завишена цена.

# 342
Конкретно за сграда авива вече има акт 16 за част от входовете. За вход В и Г е предвиден акт 16 на есен. Имотите в тези два входа бяха пуснати в продажба началото на годината. "В" вход е с готови и обзаведени   апартаменти. За собствениците на имоти в него по договор се предвижда гарантирана 5% процентов наем спрямо цената на имота (за срок от 2 годи).
 Доколкото съм ги проследила си спазват сроковете.
Иначе не мисля, че общите части са толкова голям процент. Например за тристаен 120 кв., 20кв.са общите части.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 23:16 от lola92

# 343
Това също е едно интересно предложение от същата сграда. Дори и да не гледаме цената..
https://m.imot.bg/details/1b171827085101394

# 344
8.85 м2 спалня за мен е абсурдно малка. В целия апартамент няма място за нормален гардероб.За цената не знам какво да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт