Обсъждане на имотни обяви - 35

• 42 360
  • 796
  •   1
Отговори
# 585
Ето я сградата на Инфинити-ул. Черковна 22
https://www.infinityproperty.bg/description/84

Не е точно Оборище, квартал имам предвид, дори и като административно деление не знам дали не е в Подуене. Но е близо до изброеното в обявата. С метрото. То метро вече си има.

Щом е над линиите, си е Подуене, дори и погледнато като район, така че е доста нагло да го пишат Оборище. Това, което вие визирате, е например както Хладилника и Кръстова Вада често ги пишат Лозенец (защото технически всичко до околовръстното се води район Лозенец).

# 586
# 587
  • София
Ако приемате добре статуса на обявата "обзаведен", тогава апартамента е идеален.
Ако искате да ремонтирате по ваш вкус и не ви притесняват изнасяне на всичко и тотален ремонт, тогава апартамента е идеален.
Ако си нямате представа от ремонти и сметки, тотала ще ви излезе на ремонтиран подобен в същия район Blush
Снимка на банята липсва, обикновено има причина за това Blush

# 588
Не мога да се ориентирам къде е, защото не познавам добре района, но ми прилича на каблешков от страната на била и българия мол.
Като се пусне целия “вътрешен ринг” данданията и прахта ще станат ужасни, ако е там.

# 589
  • Бургас
Не ми харесва, че гледа към булевард. Това значи шум и прах, невъзможност да се спи на отворен прозорец.
Тоалетната е потресаваща и за тотален ремонт.
Кухнята също. Не знам кога е сменено това ВиК, кухнята и тоалетната са поне на 25 години, та най-вероятно преди това, коено значи, че отново е за смяна.
Паркет в кухнята - зле. В другите стаи паркетът също е захабен.
Ремонт ще трябва, ясно е, но това се търпи.
Булевардът обаче не може да се премести.

# 590
# 591
Благодаря за коментарите. Наистина шумът със сигурност накланя везните, а и ремонтът ще е голям и скъп. Търсим си нещо в региона, като желаните квартали са Гоце Делчев, Стрелбище, Иван Вазов, Бели брези, Мотописта. Просто този много ми харесва като квадратура и разположение на стаите.

# 592
Едно голямо Не за този в Гоце Делчев, панел за тотален ремонт абсурд, по разгледайте още и ако можете да си позволите Иван Вазов и Стрелбище най-добре, тухла, в краен случай някое ЕПК, но панел не, успех.

# 593
Като добавите сумата за сериозния ремонт цената ще дойде неоправдано висока по всякакви параграфи- вид строителство, изглед към булевард...

# 594
  • Бургас
Живяла съм на булевард. Никога вече! Прозорците миех всяка седмица и пак беше прашно. И това нещо го дишахме.

# 595
И аз на булевард, 3 ленти на посока, като си отвориш прозореца и се чува прибоя/ рева на океана пардон... Булеварда, продадох го имота вече но ми е мъчно като минавам от там уви.

# 596
  • София
Тази панелка е от 70те съдейки по стила. Че вероятно и ранните 70. Никога не бих купил.

# 597
  • гр.Пловдив
Живяла съм на булевард. Никога вече! Прозорците миех всяка седмица и пак беше прашно. И това нещо го дишахме.

Страшно е!
Имам приятелка в Пловдив на едно от възловите артерийни кръстовища.Кооперацията е буквално на него -като си протегне ръката и ще хване светофарната уредба ...Някакъв кошмар е ви казвам-черни дограми и саждясали прозорци,компрометирана дограма и изолация,шум и неудобство,гледат да се оттърват вече 2г,но няма желаещи...

# 598
Баш на булеварда, кухнята хубаво гледа назад, но останалите помещения (поне повечето) - не. Стар панел последен етаж, хайде стар е ясно, но последният етаж е допълнителен минус. За тотален ремонт, то е ясно също. Затова и цената е под (почти) 2000 евро на квадрат, при това с точната квадратура, без да я надуват. Да, разпределение и размери на помещенията са добри, но само това. Минусите са много повече.

# 599
Мандарина, по обява е 5ти етаж от 8 етажен блок, може би това че не е последен е един от малкото плюсове...

Общи условия

Активация на акаунт