Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 206
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Да се оплача от тази самардала, основно сол е:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/gurme-klasa-samardala-na-prah-p3800232730006.html

# 16
Соленичка е доста но аз и друга каквато съм купувала все е с много сол та за мен е нормално.
Не съм живяла обаче в регион където вирее и нямам база за сравнение с домашно изсушена. Знам че се слага сол по принцип но не знам дали трябва да е чак толкова като при купените.

# 17
  • Пловдив
Знае ли се темата на следващия live?
Добавила съм линк в първи пост за лайфовете, проверявайте там!

# 18
Ние ядем солено и не ми пречи да има сол, но в тази са прекалили....според мен.

# 19
  • Пловдив
За мен самардалата си е овкусена сол. Всяка, която съм опитвала.

# 20
  • София
Защо така всички си подарявам талоните от последния лайф?
На мен не са ми необходими тези продукти. От предишни талони си купих хубави слънцезащити.

# 21
На мен не са ми необходими тези продукти. От предишни талони си купих хубави слънцезащити.
Аз не използвам нищо на Нивея и я избягвам.

# 22
Аз не съм фен на Нивеа, но слънцезащитата много ми хареса. Обаче имам 3 и сега не купих.

# 23
На мен аромата на нещата на Нивеа не ми харесва.

# 24
  • Пловдив
Харесвам много слънцезащитата на Нивеа,  душ геловете,  кремовете за лице от по-скъпите серии. Сега не купих, защото бях заредила с предишните талони.

# 25
Къде стои дезодорантът на Балеа с кокос?🤔🤔 При нас при дезодорантите има само един вид на Балеа (взех един брой- нещо с ананас и диня🤔 сякаш е като аромат). Забелязах обаче, че не много далече от нещата на Алверде също има някакъв дезодорант на Балеа- не можах да разбера на какво мирише, но не беше кокос определено...Всъщност, не се усещаше особен аромат. Та възможно ли е дезодорантът с кокос да стои при друг вид козметика, не при дезодорантите?🙂

# 26
Това е дезодорантът, при останалите е сложен, явно го няма във филиала, а също и онлайн не е наличен. Аз на място го купих.
Скрит текст:
На Нивея харесвам тези 2 слънцезащити:
Скрит текст:

Но последно взех спрей на Каротен и реших да не ги купувам.

# 27
  • Deutschland
В Германия стои на отделен регал, заедно с останалите продукти от летните серии Summer... 
Не е при другите дезодоранти.

# 28
И при нас имаше само един вид дезодорант Балеа

# 29
  • София
Защото вече за 3ти път сигурно пускат талони Нивеа. А, и есента имаше някакъв (нещо 25% тогава). Та, всички явно сме се запасили. Simple Smile Simple Smile
Аз си чакам още талони на Sundance, дано не пуснат чак края на лятото!!!

Общи условия

Активация на акаунт