Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 186
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Предния път пак бяха 35% за 2+ продукта на Нивеа. И аз тогава се запасих.

# 31
  • София
А съвсем наскоро имаше и 2 на цената на 1.

# 32
Слънцезащитни ли? Имаше кремове, но без слънцезащитни.

# 33
  • София
Не, от серията Cellular.

# 34
Аз пък забравих за талоните и изпуснах слънцезащитата. Яд ме е, защото сигурно се е връзвала добра цена. Дано има нови талони за слънцезащитна скоро.

# 35
Аз не съм от феновете на Нивея и каквато и отстъпка да пуснат, все няма да купя.
Чакам и аз талон за слънцезащита. Лятото дойде, да не се стискат, ами да пуснат едно хубаво намаление на категорията.

# 36
  • София
Момичета, препарат за ръжда дали се намира в dm? Бойлерът ни протече и направи сериозна поразия върху плочките в банята. Чудя се с какво ще се махне тази ръжда?

# 37
Във всяка железария би трябвало да намериш, преобразувател за ръжда се води, не е нещо екзотично. Ако е досущ ръжда, с всякакъв друг препарат ще е доста по-трудно да я почистиш, ако изобщо. В ДМ като че ли нямат, там са по-стандартни почистващи. Предполагам че вече си пробвала с препарат за баня или за тоалетна и не е станало, щом питаш за специален за ръжда.

# 38
Нивея за лице не ползвам, тъй като лицето ми пламва от много продукти и ползвам 5-6 неща от 100 години едни и същи.

Харесвам обаче душ геловете и лосионите за тяло. Особено много харесвах лосионите за тяло за под душа, които вече ги няма по дрогериите. Скоро видях, че ги има в Нотино и бих ги поръчала, тъй като за лятото ми бяха много любими.

# 39
Може ли линк към тези лосиони в Нотино?

# 40
# 41
  • Сливен
https://makeup.bg/product/263459/ тук е по-добра

# 42
  • При децата ми
Препоръчайте ми гел за измиване на лице? За суха към нормална кожа.

# 43
за мен най-добрият за суха и нормална кожа е апивита с лавандула

# 44
  • Бургас
Подарявам ги

Общи условия

Активация на акаунт