Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 199
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, който обича блясъка да тича към Дм, флуида не се усеща на кожата и не е мазен, закупих го от Варна под общината

# 46
  • Пловдив
На мен аромата на нещата на Нивеа си си ми харесват 😊

# 47
  • Варна - Черна гора
Момичета, който обича блясъка да тича към Дм, флуида не се усеща на кожата и не е мазен, закупих го от Варна под общината

А цапа ли дрехите? Миналото лято купих този, но много трудно изпрах бели тениски и бельо, след като го ползвах.

# 48
  • София
На мен аромата на нещата на Нивеа не ми харесва.

Много харесвам аромата на Нивеа!

# 49
Аз почти не понасям ароматите на кремове , особено такива за лице. Затова и почти не ползвам.

# 50
Само при мен ли не работи програмата с натрупване на суми. Предпият път, когато пазарих не натрупа, реших че нещо съм в грешка и не се е маркирала картата, вчера пак ходих, чух я как изпиука, но сума няма.

# 51
При мен работи,но онзи ден е станал бъф, не ми е приета поръчката и изтървах 3лв. бонус.
Дебна агавето от известно време, сега като отворих приложението, ми го показа в евро и се втрещих

1,75 евро с/у 8лв., как е?
Често се дъвче тази тема, знам, но...

# 52
  • София
При мен натрупва сума. При последното пазаруване попитах защо нямам талон за 2 лв.
 отстъпка.  Продавачката обясни, че вече съм ползвала този талон, сега натрупва сума за следващия талон. Трябва да имам покупки май за 90 лв....

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 22:56 от Amiamo

# 53
Мен ме хвана крастата по тези талони. Като цяло много редовно пазарувам от ДМ, ама сега съвсем се оливам. Вече минах 3 талона и гоня 400 лева оборот. Не знам да се смея ли, да плача ли...

# 54
Ето нивата

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 22:11 от Г-жа Шантал

# 55
  • София
Г-жа Шантал, благодаря за споделената информация!

Може би 3 седмици не съм пазарувала в ДМ.

# 56
Аз ползвах талони от 2 и от 3 лв. Значи следващата сума е 200 лв. Далеч съм от нея, засега.

# 57
  • София
Можете ли да препоръчате шампоан за мазни корени и сухи краища?

# 58
И аз го имах този лосион и наистина цапаше, флуида го пробвах само на ръката, стува ми се, че няма да цапа. Като го сложа на цяло тяло пак ще пиша

А цапа ли дрехите? Миналото лято купих този, но много трудно изпрах бели тениски и бельо, след като го ползвах.

# 59
Можете ли да препоръчате шампоан за мазни корени и сухи краища?
Зелената туба със 7 билки на Cien от Lidl, за честа употреба се води. Поне визуално е имитация на Шаума, но не съм пробвала Шаумата аналогичната как се държи и не знам докъде са приликите. Този на Cien ми е фаворит от години, беше поизчезнал по едно време и като го видях пак, от радост награбих два... А тубата е половин литър, не че едната ще я свърша скоро Grinning
Имам някакъв спомен преди години и за Cien за обем че съм вземала и мисля че също бях доволна, не помня защо съм спряла да го вземам него. Или може би тогава съм открила този в зелената туба и съм минала на него.

Балеа за обем с маракуя, в лилаво с лилава капачка е. Те имат в зелено един с ябълка който се води точно за омазняваща се коса със сухи краища но него няма да го повторя, има защо да избягвам такива.

Общо взето, искаш нещо което не ти премива косата, не се полъгвай по такива които са изрично за мазна коса, с тях даже по-зле става.

Общи условия

Активация на акаунт