Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 809
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Това взех по препоръка от форума. Хареса ми, добре се справя с прикриването на сенки под очите. Като недостатък мазничък е.

# 136
Леко мазно е наистина, но го преживявам. Пак ми дава що-годе достатъчно просветляване под очите без да стои във фините линии както би стоял коректор, много често си ходя само с това.

# 137
Щом е мазно, значи е за мен, ще се пробва! Трудно намирам богато нещо за около очи. Благодаря!

# 138
А, ако търсиш мазно заради суха кожа, може и да се разочароваш, странна консистенция е, не като крем или коректор.

# 139
Аз за под очите съм супер доволна от коректора на Мейбълин. Instant eraser сякаш пишеше на него. Даже си го използвам и за цялото лице, много свеж вид придава и без излишно напластяване. Не понасям да ми е мазно около очите, даже околоочен крем не използвам.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 22:21 от dolce miele

# 140
Мисля че съм го пробвала и него, то какво ли не съм. Събират ми се всичик коректори, независимо дали са достатъчно покривни или не са, а за моите сенки ако искам наистина да ги скрия трябва много покривен.
И съм хвърлила кърпите, карам си с това от поста по-горе че пак поосвежава и си казвам че като нося очила не личи толкова Grinning

# 141
Може би просто нямам нужда от много освежаване, знам ли...Но на мен всичко друго ми се напластява, затова търся леко покритие. А с моя светъл тен и добре наспана изглеждам като с тъмни кръгове под очите.☺️

# 142
Какво ти изглеждам, те са си там, винаги. Е, ако не съм си доспала съм още по-страшна но и без такъв фактор са тъмни откак се помня.
Така ще е то, ами ще замазвам положението както мога и докато мога. Те и като по-млада не ми стояха добре коректорите съвсем без да се събират, че сега ли да очаквам да са супер? Grinning

# 143
  • София
Здравейте! Вчера взех за дъщеря ми от DM пастел за нетрайни кичури. Уж спазвам инструкциите - слагам кичур в апликатора и плъзгам надолу по кичура. Едва след няколко нанасяния се забеляза лек розов оттенък, който е далеч от желания ефект. Аз ли не правя нещо както трябва, или продуктът толкова си може? Някой дали е ползвал този продукт?

# 144
  • Пазарджик
Здравейте! Вчера взех за дъщеря ми от DM пастел за нетрайни кичури. Уж спазвам инструкциите - слагам кичур в апликатора и плъзгам надолу по кичура. Едва след няколко нанасяния се забеляза лек розов оттенък, който е далеч от желания ефект. Аз ли не правя нещо както трябва, или продуктът толкова си може? Някой дали е ползвал този продукт?
От кой продукт взехте?Дъщеря ми си беше взела от този на Палете  и нищо не ставаше.

# 145
# 146
Пробвала съм на друга фирма и ставаха ярки, но приплъзвах върху средно мокра коса и повтарях

# 147
За оцветяване на косата племенницата ползва от разтворимите степчета но да знаете доста дълго се задържа в/у косата ако решите да пробвате.

# 148
Подярявам талоните за abopharma, mivolis и dragon superfoods.

Ако на някой му трябват - да ми пише ЛС. 🙂

# 149
  • Пазарджик
Същото е ,само,че в син цвят.За нищо не ставаше и го хвърлих.

Общи условия

Активация на акаунт