Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 843
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
С поръчка на продукти за 100 лв., не е ли с цена 0.01 лв.?!

# 601
  • Бургас
Да.

# 602
Какво точно се опитваш да направиш? Да я намалиш под 1 стотинка?
Много смешно.

Купих си мехлема за напукани пети на Балеа, но днес ми беше доста дискомфортно-лепкаво и пързалящо, та аз лично не препоръчвам.

# 603
А, такива неща само вечер мажа, а ако е много мазно сутринта трябва да го отмия каквото не е попило. Денем да са ми намазани стъпалата с нещо и да изляза... отдалеч ще ми личи че не съм съвсем наред, а може и да се пребия някъде Grinning

# 604
  • Пловдив
Абсурдно е и да не може да се купи от магазина. Досега всичките им оферти са били за онлайн и за покупки на място. Да не говорим, че минималната стойност за получаване на хавлията е супер висока.
Кърпата можеше да се вземе с поръчка онлайн и от реала за суми над 100 за 1 ст. или за 10 лв. , ако сумата не е 100 лв. за определен срок. После удължиха периода и важи само за онлайн поръчки.

Кремът за крака и аз нанасям вечер. Не усещам да се пързалям на следващия ден.

# 605
Дами, не съм казала, че си ги мажа сутрин, не бих си го и помислила Simple Smile
Но като цяло не е моята текстура.

# 606
Аз пък си поръчах с безплатната доставка точно кърпите Joy, щото ми трябват такива тънички, а декатлонските микрофибърни никак не ги харесвам Sunglasses Добавих и един лосион на Vaseline за проба.
Тази седмица, както спомена някой назад ще са по 7.49 лв лосионите в Кауфланд с тяхната карта.
Скрит текст:

# 607
Добро утро ,искам да попитам талон за рожденник комбинира ли се с останалите ми талони ,които имам в приложението?

# 608
  • София
Добро утро ,искам да попитам талон за рожденник комбинира ли се с останалите ми талони ,които имам в приложението?
При мен се комбинират купоните. Simple Smile Така доста на далавера си бях пуснала голяма поръчка - талона за РД + не помня кои бяха тогава седмичните.

Не съжалявайте за плажната кърпа. Служителка на ДМ ми каза, че не си заслужава да правиш поръчка за 100 лв. Кърпата не е хубава. Sad
Много е хубава кърпата! За мен поне е супер, купих 2 за нас и даже още 1 за подарък като удължиха талона. Simple Smile Става и за плажна, и за кърпа след баня лятото след бърз душ е идеална.
За сравнение, подариха ни и от Икеа (спечелихме от играта на Икеа и Мастъркард), та в кашончето имаше и кърпа, снощи я отворих и изпрах и както каза мъжо "ми то на завеса прилича". Sweat Smile На тънка куверта за диван наподобява. Laughing Обаче, пък другите им подаръци на Икеа са топ! Heart Eyes

П.П. И е многократен талона за кърпата от dm - купих и все още го имам в активните купони. Явно са се презапасили в складовете им с тези кърпи (ми, да ги бяха направили за поръчка от 50лв и да могат хората и от физ. магазин да си я купят).

# 609
  • Пазарджик
Тези,които са правили онлайн поръчки на 11.07 си проверете банковите сметки. Тези сутрин установих,че са ми дръпнали парите за поръчката два пъти.Сумата не е малка.Писах им в контактната форма и чакам да ми отговорят.

# 610
  • София
Тези,които са правили онлайн поръчки на 11.07 си проверете банковите сметки. Тези сутрин установих,че са ми дръпнали парите за поръчката два пъти.Сумата не е малка.Писах им в контактната форма и чакам да ми отговорят.
Картата ви на ДСК ли е?
За тях пишат, че има масово дублирани плащания.

# 611
Дами, не съм казала, че си ги мажа сутрин, не бих си го и помислила Simple Smile
Но като цяло не е моята текстура.
Ако измиеш сутринта каквото е останало по кожата пак ли се хлъзга така?
На мен лично всичките за стъпала са ми дразнещи точно заради това че не попиват напълно. Но пък ако намажа с нещо дето попива, то не ми е достатъчно ефективно, та се примирявам по някоя вечер. Поне при мен ако ползвам нещо дето наистина върши работа, не се налага да е постоянно и всяка вечер. Ако съм спряла да мажа изобщо за даден период, само тогава (евентуално) може да нанеса няколко вечери поред но иначе мажа по-рядко.

# 612
  • Пазарджик
Картата ви на ДСК ли е?
Да,но редновно правя онлайн поръчки и досега не ми се случвало.

# 613
  • София
Картата ви на ДСК ли е?
Да,но редновно правя онлайн поръчки и досега не ми се случвало.
В темата за Лидл поптребителка предупреди да се проверят транзакциите от петък до днес, защото са дублирани.
Не е проблем на търговците.
ДСК са омазали нещо.

# 614
Проблема е в ДСК, не в търговците.
Обадете се на нац.телефон или отидете до офис.

Общи условия

Активация на акаунт