Бързи въпроси и отговори деца -7

• 26 950
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Дай боже и при нас така да бъде 🤞☺️

# 496
Здравейте, можете ли да препоръчате витамини за 2годишно , които се дъвчат, под формата на бонбон или нещо такова.
Голям зор с тия сиропи, не иска да ги пие, а повечето дъвчащи витамини , които съм виждала са 3+.

# 497
повечето ги дават 3+ не заради състава, а заради формата. да не се задави малко дете. аз съм давала на alive желирани и съм доволна. те са 2+. под 2 години не се препоръчват заради задавяне.

# 498
Просто може да ги нарежете. Аз така давам на сина ми от малък, едно мече разрязано на три и няма да се задави.

# 499
Аз давам на моят син витамини, близалки и тн. За 3+ откак беше на 2г. Както вече са писали, възрастовото ограничение е заради опасността от задавяне. Не ги режа или нещо подобно, яде си ги нормално.

# 500
Друг вариант ви е витамини под формата на спрей. На betteryou имат такива и съм чела добри отзиви.

# 501
Докато сте на тема витамини ,има ли такива подходящи за 2 годишно под формата на близалки ?
Онзи ден купих една от аптеката,защото зверчето искаше и изрично питах дали стават за 2 годишно те казаха да  ,обаче после видях на опаковката 3+

# 502
Моля, препоръчайте ми пробиотик за деца. Без Пандата само.

# 503
Моля, препоръчайте ми пробиотик за деца. Без Пандата само.
Флора 8. Сашета са с приятен вкус. На детето му харесват. А и на мен също. За колко малко дете?

# 504
С каква цел ще давате пробиотик? Защото от зависи какъв да препоръчваме.... Има при диария, запек, при прием на АБ...

# 505
Докато сте на тема витамини ,има ли такива подходящи за 2 годишно под формата на близалки ?
Онзи ден купих една от аптеката,защото зверчето искаше и изрично питах дали стават за 2 годишно те казаха да  ,обаче после видях на опаковката 3+
Почти всички близалки, желирани и тн под формата на бонбонки са 3+ заради опасността от задавяне, но ако може да смуче близалка стават и за 2г.

# 506
С каква цел ще давате пробиотик? Защото от зависи какъв да препоръчваме.... Има при диария, запек, при прием на АБ...

Прекарахме всички някакъв "чуден" вирус с остра диария. Децата най-леко, но имат епизоди на еднократни диарични изхождания, въпреки че все още пият Ентерол.
На 2 г. и на 5 г. са.

# 507
Препоръчвам бимби флора под формата на разтвор в шишенца са 7 на бр в опаковка . Сладко е все едно е сок и детето иска още и още, със запичащ ефект е ще ви свършат работа . Ние го ползвахме преди 3 седмици ,когато бяхме с чревен вирус и помогнаха

# 508
  • Г. О.
А Флора 8 давали ли сте?

# 509
Ако въпроса е към мен- не ,не съм давала

Общи условия

Активация на акаунт