Паническо разстройство - 62

• 26 875
  • 868
  •   1
Отговори
# 855
Аз доколкото си спомням Вие бяхте сменили няколко в този диапазон на време. Да не би случайно да не изчаквате достатъчно за да подействат, защото в началото (до 12 седмици) казват, че може да се изпитват само страничните им ефекти, без реално голямо подобрение.
В чужди форуми чета, че има хора, които на 2рия месец започват да усещат голямо подобрение, други на втората седмица.
Така че всичко е възможно в случая.
Аз лично вчера през деня се чувствах добре, вечерта зле. Днес през деня зле, а сега добре, което ме навява на мисълта, че е започнали да работи по-добре. Надявам се.

# 856
Здравейте,искам да попитам по колко хапчета Ксанакс от 0,5 могат да се пият на ден.Аз първо бях по половинка сутрин и вечер ,но на обяд отново ставам тревожна и понеже личният ми психолог го няма ходих при друг и той ми каза че мога да пия до 3 таблетки на ден ,сутрин обед и вечер .Аз пак не посмях и пих днес   3 половинки.Няли не е много ,охх всичко мисля и премислям.

# 857
Здравейте,искам да попитам по колко хапчета Ксанакс от 0,5 могат да се пият на ден.
При пиенето на Ксанакс има един основен принцип който не трябва да се нарушава. Пие се най, най, най-ниската доза която ви действа. Това е, няма бройка. Важното е да е най-ниската доза при която имате подобрение и да не надвишавате тази доза.

# 858
sathoak, според мен имаш нужда от здравословен живот, т.е. хранене, пиене и спорт. Отиди на диетолог. Те не са само за отслабване. Нека ти направи кога какво да ядеш. Малко е време- и трудоемко, но ще видиш положителен ефект след 1-2 месеца максимум. Алкохолът твърдо скапва мозъка и влияе на нервите, а пък това, което си взимал преди, вероятно ти е поизпържило мозъка и ще трябва време за да се възстановяваш. Фиксирай се в това да помогнеш на тялото ти да се справи и прочисти. Пия 1/2ч вино и после ме скапва за 2 дена. И пулса ми вдига, и от там- тревожността.  Спри алкохола и ако ти липсва пиенето- направи си някакви пикантни смутита или сиропи- нещо кисело или горчиво и се наливай с тях. Може да си направиш ферменти за млечно-кисели бактерии ( в нет-а има рецепти). Най-лесно е 1 лимон в 1л вода- ще ти подейства супер. Купи си пробиотик.  Ако нещо шашаво ти скимне- прави 2-3 клякания, лицеви опори или надолу с главата, но не повече от няколко. Силовите спортове засилват усещанията...трябва да са леки, бавни, спокойни и дихателни. Въздишай през деня. Не тичай, като спорт. Има йога канали по ТВ или в нет-а. Ако искаш да заспиш  си направи концентриран чай от мента и маточина, с мед. Или топло мляко с мед. Вземи си горещ душ. Пий лавандула. На мен първата опаковка ми действаше, ама сега нещо не, та...видях, че мога да си заспивам и сама. Вечеряй по-рано. Храната след 2ч вдига пулса и от там- напрежението. Ако в дома ти имаш ЛЕД лампи с бяла или неутрална светлина ги махни. Всички крушки да са топлобяла (warmwhite) светлина. По-малко време пред комп-а ( усещам , че повечко висиш в нет-а). Предполагам, че си ходил на ендокринолог, че са ти изследвали кортизола? На мен пък лекарите ми действат успокояващо, защото знам, че ще ми помогнат, а ако не отида- не мога да се справя сама. Но, като за начало, най-важното е да спреш алкохола за дълъг период от време и да го замениш с други пикантни напитки.
Сега, наясно съм, че звуча откачено, но като за начало, преди да отидеш на психо Wink е добре. Ще видиш, че от тези смешки по-горе, ще усетиш промяна след 1-2 месеца.
Всеки се бори за себе си, включително и аз.

# 859
Ясно ,значи от две половинки не са ми достатъчни и с трета май съм по -добре ,тоест това ми е дозата.Той човека днес много ми говори ,но аз от тревожност нищо не разбрах.Даже ми каза да си пия и Валидол и вечер магнезии и мелатонин заедно с Ксанакса.,пак ми е малко тревожно от толкова лекарства да не ми стане нещо.Също така съм много наплашена от този Ксанакс ,незнам защо ,страх ме е да го пия и все треперя като го взема.

# 860
Ясно ,значи от две половинки не са ми достатъчни и с трета май съм по -добре ,тоест това ми е дозата.Той човека днес много ми говори ,но аз от тревожност нищо не разбрах.Даже ми каза да си пия и Валидол и вечер магнезии и мелатонин заедно с Ксанакса.,пак ми е малко тревожно от толкова лекарства да не ми стане нещо.Също така съм много наплашена от този Ксанакс ,незнам защо ,страх ме е да го пия и все треперя като го взема.
Това Ви го каза психолога? Или психиатъра? За първия е недопустимо!

# 861
Психиатър ми го каза.Кое е недопустимо

# 862
Писали сте ,че психологът Ви е посъветвал за лекарствата и това е недопустимо.

# 863
Писали сте ,че психологът Ви е посъветвал за лекарствата и това е недопустимо.
Да,исках да кажа психиатър.

# 864
  • София
Ксанакс максимум таблетка на ден.

# 865
Ксанакс максимум таблетка на ден.
[/quote
От колко милиграма,моят е от 0,5

# 866
sathoak колко часа спиш в денонощие? Храниш ли се?
Спорта е мн важен за теб. Има в  сайта на пулс упражнения онлайн. Пбокс съм пускала,но сигурно и други ще намериш,по 30мин,но и за 15 да ги правиш 2 пъти на ден,ще ти стане по добре. Пробвай.

# 867
  • София
Дали може някой  да пусне нова тема ? Simple Smile

# 868
Ето линк към новата тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1700811.new#new

Общи условия

Активация на акаунт