Не мисля, че този човек те обича. Знам, че не е това, което искаш да чуеш, но нещата, които описваш не са нормални.
Преди години, бях в една болнична стая с едно момиче женено за програмист.
Той вземал в пъти по-висока заплата от нея, но я карал всички разходи да делят по равно. И щом свършили нейните пари с мрънкане и давал на заем. На Заем!!!! За да плати градината на детето им. (Частна в София)
Апартамента настоял да го купят преди брака, че да е само негов.
Не харесва почивката, която тя е резервирала защото не е едикоя си чужбина въпреки, че тя я плаща и просто толкова може да си позволи.
Тя дори не проумяваше, че нормалните семейства не правят така.
И въпреки големите ресурси, с които уж разполагаха - тя беше ограничена.
Тя беше женена за мунчо-прохрамист
Намери си работа, при първа възможност и си прави сметката много добре. Не харчи излишно. Направи си личен спестовен фонд и работи по спасението си.
Там където си, играй играта, която се очаква от теб, доколкото можеш, но направи ясен план за спасение.
И Бягай!
Детето ще порасне. Ще израсте градинските болести и тогава ще е по-лесно да се изнесеш.
Ако стане непоносимо, не жали родителите си. Сподели им. Опитай се да поддържаш връзка с тях, ако са читави.
Всеки греши, но този знае, че си финансово зависима. Точно затова те държи на къс повод.
Изчакай детето да укрепне и бягай от там.
Нито помощ, нито хубав живот, нито уважение ще видиш.
С годините ще се чувстваш все по-смачкана и по-смачкана.
Смисъла на брака не е всеки да си стиска парите и партньора ти да не може да иде на зъболекар, да си плати осигуровките. Това е много базисно ниво на подкрепа и доверие.
Смисъла на брака е да градите заедно, да гледате в една посока, да имате общи цели и мечти. Да подкрепяте взаимното си израстване. Да сте си патерица в трудности.
Твоя мъж не звучи така. Като някакво домашно животно си - има там какво да ядеш и да си гледаш работата по отглеждането на велик наследник на чудните му гени.
Бъди умна.