❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 25 282
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Еееее♥️ честита радост🎉 имаме си бебе на първа стр.
Бързо възстановяване.
Ако има други чакаме да се похвалите

Така е адаш с едно... с две не е лесно ...понякога едно се усеща като две 😃😓
От 12 спи и я будя да яде и пак дреме,пу да не чуе дявола.

# 16
  • София
Добре дошъл на Данаил! Здраве и късмет!

# 17
Честито бебче! Да е здрав, щастлив и безгрижен!

Охх има ли бебчета, които ядат много много малко. Все чета за лакоми бебешори.
Виктория редовно по 60-70мл., многооо рядко повече ама то така й се връзва по около 400-500мл. на ден…
Направо ме плаши колко малко яде и някой ден ми дава надежда, че се е разяла и на следващия айде пак по мъничко и заспива на шишето и няма събуждане.
А пък уж наддава, не това, което ми се иска, но е наддала около 500гр. За 20 дни.
Тя си е доста поспалива, но ди има и будни моменти, когато пък е спокойна, смее се, гука си, забавлява си се сама или с нас ама с това ядене постоянно го мисля

# 18
Честит да бъде Данаил, много здрав и безгрижен! Бързо възстановяване на мама и по-скоро да се гушкате. 🥰

За мамите от Пловдив, ако си търсите компания за разходки, аз си нямам много други познати мами, така че съм отворена за съвместно щъкане из парковете. 😊

# 19
marilka,честито бебе Heart
Аз после ще си правя отварата от Смрадлика.То само се поливаш ли,как.Иначе пръскам и с цикатридина.АГ каза пръскам се на измита със сапун кожа и да стоя 20-30 мин с разтворени крака  да дръпне хубаво.

# 20

😆

Толкоз мляко отделям само аз -_- И тва е в много добрият случай
За това съм и на Хип

Мими да не би от Аптамила така да се запича? Мислила ли си да смениш АМ с др.марка?

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 18:20 от Mims1900

# 21
Аз го смених Аптамила с Лактана Био онзи ден. Тепърва предстои да видим, обаче може и от Лефакса да е, пък няма как да разбера.

# 22
Много вероятно и да е от самото мляко ,то ще се разбере скоро

# 23
Честит да е Данаил! Да бъде здравичък и бързо възстановяване на мама! 😊

Не мога да повярвам и аз, че почти свърши нашият месец! 💛

marilka,честито бебе Heart
Аз после ще си правя отварата от Смрадлика.То само се поливаш ли,как.Иначе пръскам и с цикатридина.АГ каза пръскам се на измита със сапун кожа и да стоя 20-30 мин с разтворени крака  да дръпне хубаво.

Дени, аз правя просто промивки. Иначе за шевовете ми казаха да ги почиствам само с вода и смрадлика, без сапуни и измивни препарати. И общо взето измиване на всяко ходене до тоалетна и хубаво подсушаване. А цикатридина по един-два пъти на ден след тоалет.

# 24
Аз да добавя освен смрадликата поставяхме в болницата на жените долу компрес с риванол и ги облекчаваше

# 25
Честит Данаил! Много здрав и палав!

Момичета, имам въпрос за майчета, не за бебчета.. лигите ми спряха, но.. днес бяхме час на разходка и като се прибрахме ме преряза (все едно яйчник). Веднага текна силничко.. сега всякаш са си само линии, но ме наболява. Дали е нормално?

# 26
Честит да е Данаил, здрав, усмихнат и весел! На мама бързо възстановяване!🎉💐🍀
Лохиите до 40 ден си текат, при кърмене и цедене повече. Колко време е минало от раждането?
Момичета, био гая мога ли да дал вечер? Кога е най-добре да се дава. При нас вечер като го събудя в 6 за ядене, няма заспиване до 9. Мисля, че го мъчат колики, а нищо не му давам. Имам само био гая. Дали да му дам сега или няма смисъл ?

# 27
  • София
Честит да е Данаил!

Момичета, опъпчването на лицето не е от претопляне. Хормонално е и всички се опълчват около първия месец. Явор обаче е претоплен и пъпките са по вратлето, гърдичките и гръбчето. Има дори на свивките на ръчичките до лактите.

Ем22, предполагам лигите означава лохиите. На мен ми звучи нормално. Колко време мина от раждането при теб? При мен още има лохии, макар и толкова слабо, че все едно няма.

# 28
И аз имам понякога болки,но слаби вече.Първите дни така ме прорязваше и болеше,особено като кърмя или се цедя.Сега седмица след раждането е доста по -добре положението.А пък това до 40 дена ужас направо.Нон стоп превръзки.Поне е малко като количество

# 29
да ,нормално е ,след раздвижване и след физическа активност количеството на лохии може да се увеличи ,като цветът да стане по-кръвенист,матката се контрахира и очиства ,мен матката на моменти ме боли ,който е по-чувствителен(матката) си го усеща ,всеки ден така ме наболява ,споко
Лохии могат да се отделят дори до 6 седмици
Лохиалният секрет е с изразени антибактериални качества и възпрепятства развитието на асцендентна инфекция в маточната кухина .
И моето е малко,имаше моменти нямах,други дни повече имах,сега си имам още много малко ,ползвам си Always

Може Био Гая и сега,защо не
Затопли му коремчето с пеленка, направи му масажче
Вземете и чайче против колики

Общи условия

Активация на акаунт