❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 24 928
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Каката ми беше така, благородно то завиждам. Това е най-добрият вариант.
При нас е малко като при Априлче положението, само дето аз не знам колко изяжда и за момента качва уж нещо, нооо голяма мъка, само заспива, не суче активно...

Някоя от вас беше казала, че няма кърма, защото гърдите не се подували и не се усещали тежки-нормално е вече да не ае препълват така. Другото е, че с помпа може и нищо да не се изкара, а бебче да успее. Опитайте се да чуете дали преглъща. Simple Smile
Моята като ми я измериха с 560 грама наддала за 10 дни от изписването се шашнах, тя си е само на кърма макар и изцедена. За момента се храни добре, не връща, не бута и все едно колкото и дам, толкова ще изяде. От днес почнахме вигантол и увеличих на 100мл храненията - на 21 дни е.

# 616
Мисля,че Mariya26 беше писала,че има цикъл вече или се бъркам.Пак така веднага след лохиите и месец след раждането.На мен ми е нещо като зацапване сега.Понякога няма нища,понякога потече нещо.
Аз днес слагам бебето само на гърда,шише не съм му давала.Последно сутринта в 7 часа заради капките за коликите.Добре вървят нещата,суче 1 час и е спокоен.Поне засега.Мисля,че теорията на Fairybeb е вярна.Щом бебето не плаче значи е сито след кърменето.А с помпата едвам издърпвам нужното количество.Дано е заякнал малко,че да го кърмя само и да ви изпразва гърдата вече за да не се цедя.Поне отнякъде да олекват нещата Grinning

# 617
Благодаря ви момичета! Продължавам с опитите, но ако продължи така може би наистина ще питам личната какви изследвания да пуснем.

# 618
Дени аз бях писала два пъти сиг🤷 и се чудех дали е ц.веднага след лохии,но нямаше болка и беше слабо,не обилно.
Спря  за пет дни после пак някакво жълто един ден после пак леко зацапа вече нз пак мисля пак че са лохии😁а бях почти убедена че е ц.🤯Как се разбира при АГ ли само ?
Ще чакам другия месец да видим,водя си някакви записки да не забравя

# 619
Кога ви паднаха конците при нормално раждане, вече 11-ти ден и нямам нито един паднал конец и започвам да се чудя дали е нормално?

# 620
Мими извинявай,объркала съм се Grinning
На мен ми беше супер без цикъл и сега като знам,че пак ще имам ми става лошо.Много искам да видя дали ще има промяна,тъй като всеки ми викаше Като родиш,няма да те боли толкова като ти дойде.
А конците,аз съм 24 ден и още имам.Падат,но са няколко и мисля,че до 1 месец вече трябва да са паднали всички.

# 621
Кога ви паднаха конците при нормално раждане, вече 11-ти ден и нямам нито един паднал конец и започвам да се чудя дали е нормално?

Боже на мен чак на 40 ден намерих някакъв конец на тоалетната хартия, чак си викам какво е това. Не знам колко вътрешни шевове имам, външните ми ги махнаха 4 дни след раждането.

# 622
Мен си ме болеше редовно си купувах обезболяващи...Н.(пиша за тези близки години)

Само не помня първите пъти дали ме боля.
Че и кърмих и нямам спомен да съм взимала хап.

# 623
Аз се надявам леко да ми се нормализира цикъла, че преди беше я дойде, я не. Аз съм и с поликистоза, която уж пак можела да се регулира след раждането амааа да видим.
Аз лохии си имам и изобщо не са спирали, днес е 21, не са силни, но си тече.

# 624
Аз се надявам леко да ми се нормализира цикъла, че преди беше я дойде, я не. Аз съм и с поликистоза, която уж пак можела да се регулира след раждането амааа да видим.
Аз лохии си имам и изобщо не са спирали, днес е 21, не са силни, но си тече.
Същото 😁
Ще правим второ бебе и след него хич не ми трябва повече цикъл, че последните години сума ти нерви изхабих

# 625

При мен започнаха да падат към 20тия ден някъде и за няколко дни всичките изпадаха. Днес бях на контролен преглед (почти месец след раждането) и АГ каза че действително всичко е зараснало.  Малко ме притесняваше прегледът заради епизиотомията, но не беше чак толкова неприятно.

Иначе и моите лохии почти напълно изчезнаха, но днес АГ каза че има още да се чисти и че е възможно да спират и после пак да има. Така че може да не е цикъл, а просто да не се е изчистило всичко.

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 20:24 от Iffsy

# 626
И при Мин на 20 ден някъде падна първия конец. Даже се развиках от банята от щастие. Не ми е дошло на мен още, текат си ми лохии съвсем малко и тъмни. Аг каза 40 дни, като гледам може повече да продължат.

# 627
А да са ви предписвали ригенома спрей , да пръскате след тоалет? На мен ми го предписаха, но ме е страх да го използвам, колкото и смешно да звучи.

# 628
При мен мина повече от месец около 40 дни  ,а още имам много неприятни болки в гърба ,долу седалището,кръста,плоските ми стъпала на краката ме болят.Вече не знам как мога да се подобря😕 Свалих вече около 16-17 кг.(Аз качих 30 ) ,всеки ден правя дълги разходки ,не спирам да се движа ,пазя много какво ям.
Честно казано не знам вече дали не съм за някакви терапии ,рехабилитация за тези болки🥹

# 629
  • Варна
Вярно е това, че напълно е възможно вие нищо да не усещане в гърдите, да се пълнят или нещо такова, но кърма да си има. Бебето успява да си произведе. Моя лакомник надвечер като почне през 30 мин да си иска си мисля, че само ме ползва за биберон, но понеже съм с протектори винаги се вижда млекце по тях. Много е трудно кърменето!! Но дори и да не става вече ам са толкова добре направени, че изобщо не се тормозете Simple Smile
Мен от няколко дни все едно всеки момент ще ми дойде. 45 дни след раждането,  лохии нямам отдавна. Да видим... така и не съм ходила на преглед длед раждането Sad чак сега като ви четя се усетих Sad ще запиша час по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт