Четвъртокласници 2024/2025

• 25 398
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Я кажете, какво стана със седмокласниците? То трябва второ ви`шО за да се оправи човек с това кандидатстване Grinning

# 76
Моят изкара трите години с раница на Белмил,но по ъглите на дъното е захабена,иначе не е мръднала.В училище стоят на земята и е нормално да се износи в тези участъци,отделно като са вън и като няма място на пейката ги хвърлят по земята.
Иначе мога да кажа,че си пази нещата като за момче.Няма изгубени вещи/принадлежности.Но пусти игри да се пързалят по колене в коридора,откачам направо като се прибере с поредното ново долнище,станало на колене или направо с дупки.🫣В трети клас беше по-добре положението в това отношение,но във 2-ри направо кошмар.
Да си поддържа чиста раницата си е негово задължение,веднъж само намерих отлежал банан,беше по време на зимната ваканция,така замириса на вкиснало,че...😵‍💫

# 77
  • София
Я кажете, какво стана със седмокласниците? То трябва второ ви`шО за да се оправи човек с това кандидатстване Grinning
Няма страшно Simple Smile Винаги има хора, които минават за 2ри, 3ти,4ти пъти оттам и подсказват от сърце Simple Smile

Сега с номер2 чакаме 2-рото класиране. Приет е в хубаво училище, може евентуално да смени профила в същото - да видим дали ще стане. Ако не - и така е добре.

С наборката ще е зор - разпиляна е като кака си. И усещам, че ще е много трудно и на двете ни след време.

# 78
И двете ми деца карат с раници на Булдозер. Щерката изкара четири години, естествено на края не беше като нова, ама тя и мрежестите джобове ряза, и вътрешното покритие се пообели. На сина само ципът започна да се само отваря, на самата раница нищо й няма, а цип се сменя. Самите раници са на цена 34-40 лева. Колежка, на която ги препоръчах наскоро ми благодари - 6 клас завърши нейното дете с раницата от първи клас!

# 79
Ние за 1ви клас взехме на HAMA, като нова е, ама била бебешка, че е с коте с пайети. Не е и удобна, да си призная и да си посипя главата с пепел, хем голямо четене и избиране падна. Трудна е и за пране, понеже е твърда с форма на кофа, търкам с четка и съхне с дни. Тази на найк я въртя в пералня и сушилня, на другия ден е като нова. И тя е доволна, че сменихме раницата, но аз 10 пъти повече.

# 80
Мисля да изкара и 4 клас с тази раница. Здрава е, само смених  на презрамките пластмасовото (забравих как се казва), че се счупи. Иначе има раница за учебници, която седи в училище през седмицата и друга за храна и нещата за тренировки, които се разнасят всеки ден. В събота като седна да проверявам тетрадки и току намеря храна при учебниците. Тогава вече полудявам и почвам да викам.
Не подрежда и не пази, за което много се дразня. Сега мисля да и направя платнени папки за разделяне на учебниците, че пластмасовите не издържат.

# 81
  • Пловдив
И "нашата" раница е здрава, само тук-там съвсем леко протрита. Габол. Само веднъж, мисля, я прах в пералня, и още 2-3 пъти съм чистила частично нещо изцапано.

# 82
И моята е с Габол, от първи клас, не е мръднала. Пера я в пералня при всяка ваканция, или повечко почивни дни. Ще изкара и таз година, умишлено не взехме много детска.

# 83
  • Варна
Само да ви кажа ,че моят седмокласник от първи до седми клас изкара с една раница на Pulse 😀😀😀
И нищо и няма,поизносена леко .

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 18:36 от Velina_p

# 84
Само да ви кажа ,че моят седмокласник от първи до седми клас изкара с една раница на Pulse 😀😀😀
Как не е поискал друга? 🙃

# 85
  • Варна
Как не е поискал друга? 🙃
Беше му много удобна,,с много отделения и джобове,побираше всичко .За 7 клас му взех друга ,ползва я 3 месеца ,пак се върна към  старата 😊😊. Абсолютно същата:       https://www.moliv.bg/bg/uchenicheski-ranici/pulse/ranica-pulse-t … ns-football-14243

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 00:10 от Velina_p

# 86
И ние ще караме с раницата от  1 клас ,не е износена, нито скъсана .И синът ми е разхвърлян,особенно под чина му е някакъв малък "ад" .Всяка вечер се проверява раницата му ,какво е довлачил,и остатък от храна изхвърлям.Имат си платнени папки по всички предмети ,тия найлоновите много се късат.Ваканцията си учим с него по Английски ,домашни давам по математика и бълг.ез.по малко.Книжки чете ги ,ама като го накарам да преразкаже - не помнел Frowning1 и се ядосвам .Пишем и Читателски Дневник.

# 87
  • Пловдив
Нашата я записахме на занималня - засега за една седмица, в началото на август. Дано и хареса. В същата занималня ходи нейна приятелка (но всяка година и за по-големи периоди), затова се нави и тя. Иначе почти загубена кауза лятното учене - пазарим се за всяка задача от "Голямата ваканция" и досега е решила няколко, които съм ги изтъргувала срещу разрешение за сваляне на нова игра (във Фамили линк на телефона - приложение, което иска родителско разрешение за сваляне на нови приложения).
В една от тези игри чати на развален английски с някакви други участници, предполагаемо деца - поне би трябвало да е от полза за ученето на английски. Казала съм и лични подробности извън първо име и държава да не дава и снимки да не праща, дано ме е разбрала.
Чете редовно по десет страници всяка вечер от задължителните книги за лятото. Дотук прочете "Деца играят вън" на Георги Данаилов и "Приказки от оная гора" на Мая Дългъчева, сега е на "Ян Бибиян". Къде и харесва, къде - не, но си чете сама по десет страници, ни повече, ни по-малко.
Уведоми ме, че "гаджето" и било прочело само една страница за лятото, щяло да чете на морето, но си забравило книгата.

# 88
Ние сме си с една и съща раница на Кулпак от първи клас. Сега за четвърти обмислям дали да не я сменим, макар че не е мръднала…
Ако ученикът не настоява, може и да остане с нея още 1г Grinning
Той и нов несесер не иска, но е скъсан и ужасен и ще получи- насила :Д

Нямам търпение да имам ученичка, с момче е голяма скука- всичко е намачкано и не му дреме как изглежда…

Обратно е при нас. Синът е прилежен, дъщеря ми - всичко е потъване я бездната. От нейната раница вадя смачкани листи, тетрадки на две, някоя закуска,която не е харесала...коШмар

# 89
  • София
Наборката ходи на занималня 1 месец, сега чете с 300 зора

Общи условия

Активация на акаунт