Facebook / Фейсбук – 8

• 35 242
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Някой с проблем с Фейсбук?
Да. Като отворя профил на приятел, не се вижда корицата, виждам максимум две публикации и не мага да скролна надолу. Със страниците няма проблем.

Допълвам. В месенджър няма проблем, ако пиша в групов чат, но като пиша на един човек и съобщението стои на статус sending…

# 406
# 407
През телефона виждам само профилна снимка на приятел и нито една публикация, а през лаптопа въобще не мога да вляза...очевидно пак има срив

# 408
До одеве ровех из фейса и не ми беше направило впечатление. Месинджър също ми зарежда от 1-3 човека на линия.

# 409
И моя и на мм профил пише "няма налични публикации" и не се вижда нищо от публикуваните в профила неща.

# 410
И при мен има проблеми с Фейсбук, Месинджър и Инстаграм. Трудно зареждат, а съобщенията в Месинджър не се изпращат. И аз сега видях, че е на глобално ниво.

В тази връзка имате ли представа как и къде се докладват подобни сривове?

# 411
Здравейте.Случайно погледнах как изглежда профила ми вьв ФБ за хора които не са ми приятели и останах в шок.Виждат се всички снимки на децата ми. Опитвах всички опции които са налични и продължават да.се вижадат.Моля за съвет.Благодаря ви.
Направи снимките видими само за приятели и няма да се виждат. Май ще трябва да си поиграеш повечко, защото трябваше една по една да се отбелязват старите снимки.
Вече новите директно преди качване така го отбелязвай, за да бъдат видими само за приятелите ти.

# 412
Проблем с фейсбук от вчера още ли го има?Сега като влязох ми липсва профилната снимка .А не съм сменяла нищо.Като че ли има някакъв проблем?При вас как е?

# 413
  • FMSTEREO
Това което си мисля за ,странностите във Фейсбук,че сигурно са сложили изкуствен интелект CHAT GPT,няма какво друго да е.И той прави някакви свои съчинения ,при кой абонат какво да става.

# 414
Как да премахна последването на някой? Без да исках цъкнах на един профил, а не искам да го следвам.

# 415
Как да премахна последването на някой? Без да исках цъкнах на един профил, а не искам да го следвам.
Отваряте профила, който сте последвала. Под профилната снимка ще видите бутон Following. Цъкате върху него и ще се отвори меню с още опции. Там избирате Unfollow.  

Ако не виждате бутон Following под профилната снимка, то цъкнете върху трите точки вдясно на бутон Message. Ще се отвори нов екран и най-горе ще видите Following. Цъкате върху него и отдолу се отварят три опции. Избирате Unfollow.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 11:37 от Rebel Rebel

# 416
Благодаря ви. Успях да се справя.

# 417
  • София
Здравейте !
Получих съобщение от Help Supports Supports AI ,че акаунта ми ще бъде деактивиран след 24часа,ако не се верифицира и защити даден е линк ,открити са аномалии в акаунта .Какво трябва да се направи  в този случай ..........

# 418
Скааааам!

# 419
На вас излизат ли ви публикации на приятели в нюз фийда? От известно време ми излизат публични страници/групи и реклами, а приятели, които качват снимки не и трябва отделно да им влизам в профилите.

Общи условия

Активация на акаунт