Facebook / Фейсбук – 8

• 35 236
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Излизат ми на едни и същи, но това са хора, които всеки ден публикуват най-малко по 10 снимки на котенца, да ви е сладко кафенцето и честит рожден ден на Сульо и Пульо.
Излизат периодично и на други хора, но не колкото преди.

# 421
Това няма как да се оправи от настройките, нали? Става все по бъкан с глупости.

# 422
Ми има как, ама трябва да минеш през профила на всички, чиито публикации държиш да виждаш като ги качат и да избереш от бутона "приятели" в профила под снимката на всеки от тези приятели и да маркираш звездичката с "любими". Тогава всичко, което публикуват, ще виждаш веднага.
А тези с котенцата ги паузирам за 30 дни, и като ми се появят - пак... до безкрай, явно. Може и напълно да откажа следването им, ама ...

# 423
Аз сигурно от 1 година, че да не и повече основните неща, които виждам в профила ми са от страници, групи, реклами и магазини. Показва ми публикации на 5 приятеля на кръст от всички, даже понякога и това не виждам от всичката друга информация. Понякога и качени снимки на не много близки приятели, но тях си мисля, ще ги показва само,  ако съберат повече харесвания.

# 424
Аз виждам снимки, качени от приятели. Ако споделят линкове, виждам само такива, които са някакъв текст към тях или са тагнати от място. Прави ми впечатление, че празни линкове без нищо към тях просто не ми излизат. Не виждам публикации на всички приятели, но виждам на тези, с които общувам в месенджър, отварям сторита или съм им отваряла профилите. Реклами вече излизат и в профилите. Като скролвам надолу има и реклами.

Виждам и много реклами, предложени страници, групи, но някои наистина са ми интересни, така че нямам против.

# 425
Помогнете не мога да пиша в мсндж.
Нещо съм натиснала докато съм писала.
Пиша  от тел, прикачвам снимка.

# 426
  • Варна
Помня, че бях чела коментар тук, че някой е получил съобщение в месинджър уж от Мета за деактивиране на профила. Е, днес и аз получих същото съобщение. Дори не съм го отваряла, диреткно блокирах. Съобщението е: "Акаунтът ще бъде деактивиран, ако не потвърдите този акаунт, за да защитите акаунта си." В едно изречение са използвали 3 пъти думата "акаунт". Grinning
Имайте едно на ум и не кликайте на линкове, ако има такива.
А знаеш ли какво ще стане, ако натиснеш?

# 427
  • Стара Загора
karie, ще се наложи да си правиш нов профил. И това е най-малкото.

# 428
Как се пише анонимен коментар в група?

# 429
На първо място групата трябва да позволява такава опция. Много я забраняват, има и такива, които периодично я пускат и спират.

Ако я има опцията, като отворите някоя публикация, най-отдолу, където се появява полето за коментар, вляво ще видите снимката си. Ако групата не позволява анонимни коментари, профилната Ви снимка няма да се появи там. На самата снимка ще видите стрелка за drop-down меню. Натискате върху нея и ще се визуализира опцията за анонимен коментар.
Скрит текст:

# 430
Здравейте не е за фб но само помогнете.
А нов тел съм и не мога да тегля от googleplay, защото нямам профил.
На забравена парола не ми изпраща Смс.
A като искам да си направя отново не може, защото пише че с този Смс имам регистрации.
От appgalery не може

# 431
Този шрифт как става, ако искам да напиша нещо на кирилица?
Мисля, че в групата да споделяни сайтове, с които се правят, но на кирилица, ако иска човек да напише нещо, не става така готино.
Много ме кефи.

# 432
Добре, аз явно пак имам някакви странни функции. Блокирани взаимно профили. Преди това има разменени съобшения  в месенджър. Сега разчиствах архивни съобщения и отворих това на блокирания профил. И под името пише "активен в момнета"
Как е възможно да се вижда активността на блокиран профил. Това е също нарушава конфиденциалността, също както се показваха скритата бройка приятели.

# 433
На първо място групата трябва да позволява такава опция. Много я забраняват, има и такива, които периодично я пускат и спират.

Ако я има опцията, като отворите някоя публикация, най-отдолу, където се появява полето за коментар, вляво ще видите снимката си. Ако групата не позволява анонимни коментари, профилната Ви снимка няма да се появи там. На самата снимка ще видите стрелка за drop-down меню. Натискате върху нея и ще се визуализира опцията за анонимен коментар.
Скрит текст:

Всичко, което описахте го имам, но не се появява опция анонимен коментар

# 434
Скрит текст:

Скрит текст:

Всичко, което описахте го имам, но не се появява опция анонимен коментар
В такъв случай вероятно групата не допуска анонимни коментари.

Общи условия

Активация на акаунт