Facebook / Фейсбук – 8

• 35 230
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
На мен друго ми направи впечатление - в група, едно че зададената тема е от анонимен, но и отговорите отдолу са :" Анонимен член 63" или "Анонимен член 231"и т.., но аз като член на групата, нямам опция да отговоря анонимно...как става те това?
Групата е (пиша я, защото е доста голяма и вероятно някои от вас са членове) -Майките на София

# 436
Вероятно право на анонимен коментар имат хора, които имат определен брой неанонимни коментари. Само четящите в групата не могат да отговарят анонимно. Не казвам, че е така, а че има вероятност да е това причината.

# 437
Изчезнаха ли ви хора, които може би познавате като цъкнете на иконата?

# 438
  • Варна
Хора, това ли е вируса, за който говорихте. Току що го получих:

# 439
Следя и азз

# 440
Хора, това ли е вируса, за който говорихте. Току що го получих:

Да, не бутай нищо. Sunglasses

# 441
Промени ли ви се пак приложението? Едно изчезва, други щуротии се появяват?

# 442
По различен въпрос но не намирам отг, с нов тел съм.
И за да ползвам googleplay ми трябва профил в google.
И пробвах Мн пъти да правя но заради това че вече имам профил с номера ми не ми позволява..
На забравена парола пък не ми изпраща Смс на тел пак по същата причина. А стария ми не в мен в момента.
Какво чудо да направя с тези профили?

# 443
𝕋.ℕ.𝕋 𝕀'𝕞 𝕕𝕪𝕟𝕒𝕞𝕚𝕥𝕖, какви промени има при теб?

# 444
Като цъкна на иконката с човечетата не ми излизат хора, които може би познавам, ами кои са на линия.
Преди под търсачката ми излизаха също предложения за приятелство, сега има само предложени групи.
Когато съм в профила си и долу където са ми приятелите преди изписваше колко общи имаме с хората, а сега кога последно са били на линия.
Някак ограничава се свързването с нови хора. Това кой кога е бил последно на линия не ме интересува, а и затова е Месинджър.

# 445
Странна подредба на контакти в месинджъра имам напоследък.Излизат имена с които е писано от преди 2 год, има и хора с които не съм писал. Ф. е на компютър.

# 446
И при мен го имаше това. Не са ми приятели и трябваше да ги блокирам в месинджър, за да не ги виждам.

# 447
Мисля че някъде четох но да питам, че не съм сигурна.
Ако имам направена страница в фб от профила ми, приятелите ми имат ли начин да разберат?

# 448
Когато профила е в професионален режим няма как да се види кой е посещавал профила, нали? Още няма такава измислена опция, за Инстаграм също... Да си сверя часовника.Grinning

# 449
Здравейте, аз отворих прословутия вирус. Успях да си върна профила, но оттогава имам проблем. Постоянно ми го заключват. Направих нов профил, ми и него го заключиха. Как да реша този проблем? Сега отново нямам достъп до Фейсбук, а аз го ползвам за работа. Вероятно новия профил го заключиха, защото добавих доста от приятелите си. Или пък някой, който много ме обича ме докладва постоянно и за това ги заключват и двата профила?

Общи условия

Активация на акаунт