Facebook / Фейсбук – 8

• 35 286
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Reels са тези ленти с клипчета. Трябва да отговриш клипчето и ще ти се появи опция за споделяне, долу вдясно.

# 316
Привет!
Забелязали ли сте силно намаляване на активността на хората във ФБ?

Причините са много.
1. Давам себе си за пример - като вляза във ФБ трябва стабилно скролване, докато стигна до постове на приятели или публикации от страници и групи, които харесвам. Всичко е реклами! На мен писва да скролвам и каквото съм успяла да видя с малко скролване, успяла. Повечето неща просто не стигат до мен.

2. Това хипер лайкване, което беше преди, според мен вече отмина. Виждам много неща, които харесвам, но не на всичко слагам лайк.

3. Ако не събирате вече достатъчно лайкове и коментари от приятелския лист, значи просто са се понаситили вече. Това не значи,  че не харесват показваното. Трябва да има новост в нещата.

4. Рекламирането на продукти и услуги е най-успешно през групи.
Да, има нещо такова.
Но принципно няма как да рекламирам книга през групи. Хората харесват поданиците ми.
Просто ми прави впечатление, че нещата не са каквото бяха. А на мен точно сега ми е нужно да са.🤣Кофти момент уцелих.
Истината е, че хората вече не са там, не влизат толкова, не ползват ФБ активно.
Томи по себе си го виждам, и аз съм така.
Пренасочиха се вероятно.
Разликата е прекалено голяма с предишната ангажираност и това силно ми прави впечатление.

# 317
Reels са тези ленти с клипчета. Трябва да отговриш клипчето и ще ти се появи опция за споделяне, долу вдясно.

Да, преди малко ми казаха и за тази опция. Ама преди с бутон изпращане ми се показваха хората във фейса ми, а сега не. Това искам да оправя. Как да стане е въпроса.

# 318
Да, има нещо такова.
Но принципно няма как да рекламирам книга през групи.

Това абсолютно не е така Simple Smile
Дали художествена литература, готварска книга или някаква за себепознание/изграждане, всички се рекламират навсякъде из Фейсбук.

Литературните групи са пълни с ревюта на книги на български автори.
Мои познати също молят приятелите си да направят кратко ревю, след като я прочетат.
Откровено такова разбира се.

# 319
Да, има нещо такова.
Но принципно няма как да рекламирам книга през групи.

Това абсолютно не е така Simple Smile
Дали художествена литература, готварска книга или някаква за себепознание/изграждане, всички се рекламират навсякъде из Фейсбук.

Литературните групи са пълни с ревюта на книги на български автори.
Мои познати също молят приятелите си да направят кратко ревю, след като я прочетат.
Откровено такова разбира се.
В такъв вид групи може разбира се.
Но пък не знам дали там не е забранена реклама на собствен продукт.
Не ми е много ясно.
Иначе варианти има.

# 320
  • София
Покани за събития действат ли, като изпращате, като че ли не ..
Получавал съм само от организатор.

# 321
Действат. Постоянно получавам от приятели, които мислят да ходят на дадено събитие и ми пращат за да го видя.

# 322
Сега и реклама излиза, че не мога да направя.
Не знам какво се случва. Иска ми да посоча населено място, а ми дава като опция само САЩ и някакви техни пощенски кодове.

# 323
  • Бургас
Преди ми излизаха reels,когато си скролвам из фейса,но вече месец нямам.Къде из настройките  да ги търся

# 324
за коментарите да питам
разрешава ми да скривам чуждите, на моите ПОД  тях излиза само дел и едит
преди като скрия основния се скриваше всичко

# 325
Аз не виждам бройката приятели да е видима на тези, които са я скрили. Да, не е приятно и новите актуализации стават все по неприятни.
Обаче,аз ги виждам.Явно и други Не съм в България,не знам дали има значение.

# 326
Аз не виждам бройката приятели да е видима на тези, които са я скрили. Да, не е приятно и новите актуализации стават все по неприятни.
Обаче,аз ги виждам.Явно и други Не съм в България,не знам дали има значение.
И аз ги виждам вече, но в Lite версията. В основното приложение го нямам. В България съм.

# 327
  • Sofia
Оп, и аз в кюпа. Mr. Green Ей, големи сте подстрекателки! След постовете на red soul (на която, в тази връзка, сърдечно благодаря), реших и аз да се разтършувам. Влязох във FB през телефона (не в Lite версията), а по принцип, ползвам платформата само през лаптоп, където не виждах броя приятели на непознати профили. Та, влизам през мобилното приложение и, бааам, мога да видя броя приятели на всеки един акаунт, на който си пожелая, дори да си е скрил контактите. Grinning А, сега, де...
За протокола, в Б-я съм базирана.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 01:05 от Blаck Cat

# 328
А вашият списък с приятели общодостъпен ли е? При мен такова нещо още не виждам да се случва. Grinning

# 329
  • Sofia
А вашият списък с приятели общодостъпен ли е?

Не, не е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт