Facebook / Фейсбук – 8

• 35 278
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Опитвам се да споделя публикация на страница в група, но голяма част от групите не ми ги показва. Членувам в тях, някои дори са публични и въпреки това като започна да изписвам името на групата не ми я показва като вариант?

# 346
Опитвам се да споделя публикация на страница в група, но голяма част от групите не ми ги показва. Членувам в тях, някои дори са публични и въпреки това като започна да изписвам името на групата не ми я показва като вариант?

От начална страница избираш менюто с трите чертички, горе вдясно. После групи. После имаш меню "мои групи" и разни други.

# 347
От начална страница избираш менюто с трите чертички, горе вдясно. После групи. После имаш меню "мои групи" и разни други.

При натискане на бутон "сподели" под дадена публикация не ми показва всички групи, когато започна да изписвам името на съответната, която търся...

# 348
Здравейте, след като си подал приятелство на някой в фейсбук, и той нито е отказ или приел. След колко време му излиза автоматично пак като уведомявам,че има покана от мен?

# 349
Здравейте, след като си подал приятелство на някой в фейсбук, и той нито е отказ или приел. След колко време му излиза автоматично пак като уведомявам,че има покана от мен?
Аз имам висящи покани на по няколко години и никога за нито една от тях Фейсбук не ми е изпращал повторно известие.

# 350
Повторно известие не се изпраща, но можеш да махнеш поканата и да изпратиш нова.

Като стана въпрос за покани, сетих се да попитам - когато изпращаш покани на някого да хареса страница, но той не приема поканата, може ли по някакъв начин повторно да се изпрати?

# 351
  • София
Здравейте!
От около месец във групите които посещавам не виждам новите публикации,а само стари такива и основно от администратор публикувани.Иначе получавам известия всеки ден и примерно за дадена група пише пет нови публикации но като отворя тях ги няма,седят си старите,едни и същи.Писах и на помощният център но засега няма резултат.Гледах настройките в профила ми,всичко подробно но никъде нищо не откривам по въпроса.
Какъв може  да е проблема?,някой ако има представа ще се радвам да сподели.

# 352
  • FMSTEREO
Моля едно въпросче към знаещите, преди 2 дни влизам в фейсбук,и ме пита безплатен или платен вариант да ползва,дадох на безплатен ,но разбира се ми излизат разни реклами,има ли начин как да ги блокирам ? с браузер опера и хром ползвам ? мерси.
През компютър ако влизаш, можеш да използваш Brave браузър или към Гугъл Хром да добавиш Adblocker.

За приложението през телефон, са ти отговорили.

АДблокер,не помага постоянно идват рекламни клипчета,заради това че ползвам,безплатния вариант на фейсбук,евентуално след време някой ще измисли,някакъв блокер и за това А дано ! Simple Smile

# 353
Добър вечер мили хора! Имам една питанка и се надявам някой от вас да знае отговора. Нека разкажа какво се случи. Тази вечер както бях във фейсбука от телефона, ме изхвърли. Първоначално не се притесних, защото от време на време го прави заради двуфакторната идентификация, но стана така, че почти час не можех да получа код и да вляза. В един момент ме допусна без код и притеснението дойде когато две от известнията за влизане бяха "Някой е използвал данните ви за да се опита да влезе, но ние го спряхме - 🚫 предотвратено" И най озадачаващото беше, че устройството и марката бяха като моите, само градът различен! В момента съм в такова положение, че от известно време имам проблем с влизането в пощата си. От там ми бяха писали, че имел адресът ми не изглеждал хакнат и ми дадоха инструкции които уж да оправят бъркотията, но сайтът им все още забива. Та за момента парола да сменя -  йок. В опасност от разбиване ли е профила ми след като имам двуфакторна идентификация? Тя колко ме пази?

# 354
  • София
Не знам дали забелязахте, че вече се виждат броя приятели на всеки. Без значение дали сте приятели или не.

# 355
  • София
Няма такова нещо при мен. Не виждам на никого и моите не ги виждат.

# 356
  • София
Аз виждам броя на абсолютно всеки. Без самите приятели. Само броя.

# 357
Не знам дали забелязахте, че вече се виждат броя приятели на всеки. Без значение дали сте приятели или не.

Това го обсъждах преди почти месец. В България не се виждаха. Сега, явно, да.

# 358
  • София
При мен няма и опцията за анонимен коментар, а гледам, че вече масово са анонимни.

# 359
И на мен от два дена започна да се вижда бройката, но не и хората. То аз не намирам смисъл и бройката да е видима.

Общи условия

Активация на акаунт