Facebook / Фейсбук – 8

• 35 249
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Какво значение има бройката, след като не се виждат поименно?

# 361
  • София
Честно казано, въобще не ме интересува нито бройката, нито поименно. Просто забелязах новата функция. Хич не ми дреме кой колко приятели има.

# 362
И мен, но не намирам нищо притеснително в това, че се вижда бройката.

# 363
Напоследък забелязвам, че Фейсбук ми предлага страници на туристическа тематика, като те не са промотиращи туристически услуги, а са под формата на блог и видимо са поддържани от един потребител.

Имате ли представа дали това е начин за печелене на средства през Фейсбук и как се случва това?

# 364
Имах публикация само с един лайк на нея от преди седмица. Сега я поглеждам - лайкът го няма. Има ли вероятност да е бъг на ФБ или по-скоро човекът си я махнал? Не ми се беше случвало до сега сякаш.

# 365
Имах публикация само с един лайк на нея от преди седмица. Сега я поглеждам - лайкът го няма. Има ли вероятност да е бъг на ФБ или по-скоро човекът си я махнал? Не ми се беше случвало до сега сякаш.

Най-вероятно човека я е махнал, и аз понякога махам лайк ако преразгледам публикацията и нещо не ми е ок..

# 366
V.I.P, ако си видяла харесването единствено в нотификациите във фб, според мен има шанс човекът веднага да е махнал лайка - да е отбелязал по погрешка и да го е отхаресал. Ако харесването е стояло близо седмица и си го видяла на стената си - или въпросният човек е разглеждал профила ти и неволно е изтрил харесването или е сметнал по негови причини съзнателно да го направи..
Ако профилът на човека е активен, не мисля, че е дело на фб, а на самия човек.

Относно видимата бройка на приятелите - за мен не е проблем, защото така или иначе списъкът ми е достъпен за приятелите ми. Другите не ме интересуват. От друга страна, това донякъде отнема личното пространство и автономност на тези, които са със „скрити“ приятели.. Имам пример от личния живот как хората се захапват за толкова смешни неща като бройката на приятелите си, че понякога човек може да съжали, че се е вкарал с кюпа на соц. мрежи.

# 367
Малко странен въпрос, може би, но има ли опция във Фейсбук или в Месинджър да е отразено местоположението, на което се намирате (както е при Инстаграм). Уточнявам, че не искам подобна информация да е видима - визирам, например, при пътуване в чужбина.

# 368
От вчера забелязвам,че пише hd на снимките днес открих как да го махна,но това става на всяко снимане отделно има ли някъде централно от настройки да го премахна

# 369
  • София
Бихте ли ми казали ако си напиша потребителско име, различно от името на профила ми във фейсбук, къде се вижда то? Също така как се добавя слоган и къде също после се вижда?

# 370
  • София
В Маркетплейс само се продава ли? Искам да подаря нещо, може ли?

# 371
  • FMSTEREO
Странна работа с фейсбук,понеже ме баннаха в една група,и си направих 2ри акаунт ,чували ли сте лафа от умрял писмо ? а няма как да не сте.странното е че от този мой 2ри профил,не съм добавил никакви приятели / контакти ,и акаунта ми е от 2 седмици,получих покана за приятелство ,от един наш познат който почина на скоро ? е как става тая работа ? нито съм отивал да му гледам профила,а съм и с други имена ?

# 372
FM.MONO.STEREO, получили сте покана, а не предложение за приятелство, така ли?! Ако сте се регистрирал със същия телефонен номер, с който сте създали и актуалния ви профил, възможно е фейсбук да ви е препоръчал същия човек, стига телефонният му номер да е фигурирал в указателя на телефона ви. Може до профила на починалия ваш познат да има достъп някой от семейството му и по погрешка да ви е добавил. Определено е странно още повече, че и името ви е било друго. Някакво нелепо съвпадение ще е, със сигурност не е приятно.

# 373
  • FMSTEREO
Ами там във новия ми профил,който е близо от 2 седмици,нямам добавени никакви контакти и приятели,нито съм ходил да гледам профила на този наш познат,нито моите роднини ползващи фейсбук и познати ми го знаят този акаунт,това е още по странно а и не съм си добавял телефона като данни изобщо в профила ми,а да вметна че нямам дори и профилна снимка .Но идва при мен че той иска да го добавя като приятел ?

# 374
Това звучи ужасно. Все едно  сме дивеч под постоянен обстрел.

Общи условия

Активация на акаунт