Facebook / Фейсбук – 8

• 35 248
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Това не е покана за приятелство, а предложение сигурно. Понякога и аз получавам известия за покани за приятелство, а реално са само предложения.  Т.е хората дори и не знаят, че аз съм получила такова известие, а то и няма опция да приемеш или отхвърлиш. Само ти ги праща като хора, които може би познаваш.

# 376
...Но идва при мен че той иска да го добавя като приятел ?
Ако сте получил нотификация вие да добавите някой човек за приятел, определено е действие на фейсбук. Не си го обяснявам по друг начин.

# 377
  • FMSTEREO
Както и да е ще си остана с чуденката,навремето ми се случи и нещо друго,имах по стар телефонен номер,на мобилния си телефон,този човек който ми звънна не го знаеше,ама е наш познат което ме очуди,как така е нацелил моя телефон без да съм го давал на него.все тая мерси за мненнията ви хубава вечер!

# 378
На мен ми се случи няколко дни след като мой приятел почина да ми лайкне публикация.

# 379
Най-вероятно някой от близките е имал достъп до телефона и ако е бил развълнуван, без да иска харесва публикацията.

# 380
Не знам защо не ги закриват профилите на починалите техните близки.Като фейсбук информира,че има рожден ден и се почват честитки да е жив и здрав ,а той отдавна починал.

# 381
Хора смених си паролата и вече не ме пуска да влизам.
Ще пратят код в whatsapp аз няма такова и край.
Парола сменена и не ме пуска.
И на тел не получава код, някой изпратил?

# 382
  • София
Хора смених си паролата и вече не ме пуска да влизам.
Ще пратят код в whatsapp аз няма такова и край.
Парола сменена и не ме пуска.
И на тел не получава код, някой изпратил?
Ако номерът отговаря и е твоят, направи си whatsapp и ще получиш код - следи на мейл, на есемес, трябва да има няколко опции за получаване на код. Не изпадай в паника.

# 383
Знам че съществува но зашо е този watsh?
Моляте напиши ми да не търся в нета.
Тегли се така ли и с каква цел

# 384
  • София
Знам че съществува но зашо е този watsh?
Моляте напиши ми да не търся в нета.
Тегли се така ли и с каква цел
На принципа на вайбър и телеграм е, много хора го ползват и им е удобно приложението за комуникация.

# 385
Герито Ангелова, приложението се тегли от Google Play на телефона ви.

Напълно безопасно е и е едно от най-предпочитаните приложения за комуникация, ако това ви притеснява. Трябва да се регистрирате с тел. номер. След като нямате регистрация в whatsapp, не би следвало да получите и код за новата парола.. Пробвайте, ако няма получено съобщение - или пратете заявка за нов код от фейсбук, или променете опцията къде да ви изпратят съобщението. Чрез смс винаги е най-удобният вариант.

# 386
Изтеглих го отдавна.
Смс не получих и там.

# 387
А регистрира ли се с тел. номер? Опитай да се логнеш отново във ФБ, ако ти изписва, че вече имаш изпратен код за потвърждение на паролата, уведоми, че не си получила кода и искаш нов или направо да ти го изпратят като смс.

# 388
  • София
Изтеглих го отдавна.
Смс не получих и там.
Там няма да е под формата на есемес, а като известие. Пробвай се пак да влезеш и съответно следва пак да ти прати код - следи навсякъде, ще дойде. Имай предвид, че номерът трябва да съвпада, с този, който имаш оставен в профила ти във фейсбук.

# 389
Благодаря ви много, никъде няма нищо най вероятно заради двуфакторното.
Номера си съвпада, само добавих друг имейл заради - забравена парола.. УЖ ДА ПРОБВАМ И по този начин но не става.
Пращали на стария имейл.С бебе и фб няма как едновременно, все някога ще го оправя.
Благодаря ви за вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт