Facebook / Фейсбук – 8

• 35 207
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Happy_mama06, ако сторито ти е публично, някой, който не ти е приятел, го е гледал. По този начин се отчита бройка, но без имена и снимка.

# 496
Ако не е някой, който те е премахнал от приятели вероятно.

# 497
Happy_mama06, ако сторито ти е публично, някой, който не ти е приятел, го е гледал. По този начин се отчита бройка, но без имена и снимка.

green_lizard,  да това стори беше публично, сега разбирам, че само се отчита бройка и не се вижда кой точно го е гледал. Ще си остане загадка явно:)

# 498
Здравейте!
Имам следното питане: Блокирах профил на приятели, с които не желая да продължа да общувам. Коментари и лайкове към техни снимки и публикации, които преди това съм правила - заличават ли се или се запазват видими за аудиторията?
Предварително благодаря!

# 499
Здравейте!
Имам следното питане: Блокирах профил на приятели, с които не желая да продължа да общувам. Коментари и лайкове към техни снимки и публикации, които преди това съм правила - заличават ли се или се запазват видими за аудиторията?
Предварително благодаря!
Остават видими за аудиторията.

# 500
  • зад кестените
Тук от една седмица насам, моите Фейсбук приятели масово пускат,следния пост.,,Хайде и аз да пробвам че се прекали с рекламите...."Постави пръст Еди къде си ,после пипни тук,пипни там, готово, отървал си се от рекламите.Да, ама аз знам, че да спреш да ги виждаш, трябва да си платиш.Права ли съм,или съм изпуснала нещо което, е трябвало да знам!

# 501
Да, пропуснала си да станеш за смях с подобна публикация.
Това е своеобразен IQ тест...

# 502
  • зад кестените
Да, пропуснала си да станеш за смях с подобна публикация.
Това е своеобразен IQ тест...

😁😁😁 Аз си го мислех че е гаргара, ама хайде как да им го докажа😁

# 503
Имат ли тия от фейса някакви имейли на който мога да пиша?

# 504
Мейл мисля не, ама имаха опция да им изпратиш доклад, ако имаш проблем с нещо по фейса. Даже скоро им писах, приложих и скрийншот, ама отговор да са ме отчели нямам.

# 505
Е каква е тая опция.
Иначе намерих някакви имейли в една статия.
Но колко са актуални?

https://az-moga.com/vruzka-s-facebook-support/

# 506
Писала съм, в Докладване на проблем, в профила.

# 507
  • София
Здравейте, дали бихте ми помогнали, имам следната чуденка - от един профил мога да виждам анонимни публикации в разни групи, а от друг не ги виждам. Явно някъде съм дала някакво ограничение в този профил, за да не виждам анонимни публикации, търся го, но неуспях да разбера. Ужасно се изнервих, защото сигурно е нещо елементарно и ми е пред очите, но...ще съм благодарна на подсказка

# 508
Моля да ми кажете ако имам група която е поверителна и се вижда само от членовете как да я направя видима от всички.
Не само от членовете?

# 509
Не можеш да направиш група която е била поверителна, публична. Членовете които са в нея са се съгласили да са в поверителна група, не всеки ще е съгласен да бъде изтипосан в публична група. Вариант е да направиш нова група.

Общи условия

Активация на акаунт