Facebook / Фейсбук – 8

• 35 161
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Сливен
Защо ми излизат страници и групи, с които нямам  никакви общи интереси 🤔

# 511
  • София
Защо ми излизат страници и групи, с които нямам  никакви общи интереси 🤔
Излизат ти като "препоръчани" един вид, просто фб алгоритъмът им дава видимост, отделно твои приятели може да ги следват и заради това да ти ги е препоръчал и на теб. И аз виждам неща, към които безумно нямам интерес - като "Ивка бейбе" например - напоследък ми излиза навсякъде.

Предстоят промени в алгоритъма на ФБ... това изказване е направено на база на такова от Марк Зукърбърг. Радвам се, че у нас ще премахнат факт чект и без друго обслужваха политическите интереси на определена партия.

# 512
  • Сливен
Ясно. Благодаря

# 513
Как да си върна известията за рожден дни на приятелите?
По едно време ми излизаха, ако отида на "събития", но вече и там ги няма. Пресен пример от вчера - нищъде не се виждаше, само в профила на човека.
Снимки и публикации също на 4-5 човека виждам.

# 514
  • София
По едно време ми излизаха, ако отида на "събития", но вече и там ги няма. Пресен пример от вчера - нищъде не се виждаше, само в профила на човека.
https://www.facebook.com/events/birthdays/

# 515
  • Сливен
Този Фейсбук ще ме побърка 🤣🤣🤣. Много пъти съм споделяла, че го изпозвам най-вече за игри. Та играя аз, тагвам приятел, пак трябва да изчакам известновреме, викам си - да споделя публикацията и след това пак не ми дава да тагна. Чак когато изписа, че съм "споделила", отново можех да тагна..
И в даден игра, знам че съм играла, тагнала хора, после не ми излиза нито един коментар. Едва когато даденият човек хареса коментара 🙄🙄🙄

# 516
https://www.facebook.com/events/birthdays/
Само ми отваря приложението/началната страница. Иначе знам от къде да ги отварям/търся ръчно, но искам известия за да не пропусна някой важен.

# 517
Настройки-> Известия-> Рождени дни
При мен не сработват съвсем.
Приложението е ужасно бъгаво вече.

# 518
  • София
Настройки-> Известия-> Рождени дни
При мен не сработват съвсем.
Приложението е ужасно бъгаво вече.
При мен рожденните дни периодично изчезват, после пак се появяват и това го прави от години. За сега само на лаптопа ги следя, на телефона дори не съм гледал дали ги имам.

# 519
  • София
Изчезна ми списъка с онлайн приятелите в мобилната версия. Знаете ли как да го върна?

# 520
Рождениците ги гледам горе на човечетата дето трябваше да имам предложения за приятели. Там сега имам колко човека са онлайн и като цъкна най-отгоре пише "Х приятели имат рожден ден днес" и под него "Вижте рождените дни". Глупава работа е тоя Фейсбук. Всеки с проблемите при него.

# 521
Изчезна ми списъка с онлайн приятелите в мобилната версия. Знаете ли как да го върна?
Веднъж ми се случи, отначало не обърнах внимание, едва после видях, че active статуса ми сам е преминал на off, което автоматично възпрепятства да виждам текущия статус на останалите.🙄 Ако не е бъг, погледнете в настройките дали при вас всичко е наред.
Ползвам фейсбук единствено през Chrome на телефон..

# 522
От трите линии в дясно (мобилна версия) излизат рождениците. При мен е точно под менюто за спомени.
Вече имам навик всеки ден като прегледам спомените, да прегледам и рождениците.

# 523
От трите линии в дясно (мобилна версия) излизат рождениците. При мен е точно под менюто за спомени.
Вече имам навик всеки ден като прегледам спомените, да прегледам и рождениците.
В приложението няма Stuck Out Tongue Winking Eye

# 524
  • София
В приложението аз ги виждам от търсенията. Търсих "рождени дни".

Общи условия

Активация на акаунт