Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 447
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца
От видяните в темата снимки, много ми хареса булката. Свежа, нежна, фина, засмяна, грациозна. Младоженецът също е симпатяга. Не оставят впечатление за грандоманщина, въпреки че могат да си го позволят.
По-скоро за стил, изтънченост, класа, аристократизъм.
"Стари" пари. Това обяснява всичко.

# 211
  • Варна

Странно решение на Уилям да вземе само Джордж на сватбата.
За мен не е странно, а доста съобразително.
Щеше да е доста кофти да вземе всички деца, а  Катрин да остане сама в къщи.

# 212
Джордж бил ли е изобщо на сватбата? Не го видях по снимките.

Старите пари са сноби по различен начин Simple Smile

# 213
Защо да е кофти да вземе и Шарлот и Луи? А на Катрин едва ли й е проблем да остане няколко часа без децата.

# 214
Мери от вчера е много хубава. Много й отива така с шапка и плитка Heart Eyes

При нидерландците явно е съвсем умишлено Алексия да се откроява от другите Simple Smile дано обяснят идеята Simple Smile харесват ми и те.

# 215
  • При семейството си
Защо да е кофти да вземе и Шарлот и Луи? А на Катрин едва ли й е проблем да остане няколко часа без децата.
Къде видяхте Джордж на сватбата?

# 216
  • Варна
Скрит текст:
Това мисля, че е той и доколкото помня беше обявено че ще е шафер.

Кофти е, защото едва ли става дума за няколко часа. И не, че защото ще е без децата, а защото и тя би трябвало да е там..

# 217

Беше излязла снимка от сватбата и писаха, че в гръб е Джордж.

# 218
Това дете се качи на бусчето няколко човека преди Уилям. Все си мисля, че ако е бил Джордж, щеше да изчака баща си.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 10:23 от stasha_s

# 219
Нормално е Джордж да присъства, той е кръщелник на младоженеца. Някъде четох, че щял да бъде шафер. Ако за другите деца няма роля като участници, защо да присъстват?

# 220
  • При семейството си

Беше излязла снимка от сватбата и писаха, че в гръб е Джордж.
Ами не, не е:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13505669/amp/prince-wil … livia-henson.html
Тук го има предполагам същото момче в лице.

# 221
# 222
Значи на медиите пак не може да им се вярва. 😃 Писаха, че Уилям и Джордж щели да имат важна роля на сватбата, а явно детето не присъства.

# 223
Джордж не е сниман или не се вижда на публикуваните до сега снимки, което не означава че не присъства.
Нормално е той да придружи баща си, защото е кръщелник на младоженеца (и бъдещ крал).
Колкото и да са възпитани Джордж и Шарлот са деца, които си искат вниманието, а Уилям е сам и вероятно с роля в церемонията.
Това все пак не е сватбата на Иванчо и Марийка, че да се довлече родната до девето коляно си сите дребни дечиня.

# 224
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тази сватба беше направена в най-добрите английски традиции на висшето общество. Всички бяха като излезли от роман на Джейн Остин, да се обичат младоженците и тупърва да ги гледаме на кръщенета.

Общи условия

Активация на акаунт