Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 210
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 065
3 бъркани яйца, порядъчно парче варен свински врат и зеле с майонеза "Dolce miele". Wink

# 1 066
  • В центъра на моретата
……но аз харесвам изразени прасци, бедра, а нямам. Навъртам по 100 километра, стълби ежедневно, егати и не, и не. Почнах с клекове, да видим.
Абе, с клекове само няма да стане, особено прасците. Във фитнесите има уреди за изграждане на прасци, които са с увеличаване на тежестите, но като цяло не е много лесно.
На мен все по-малко време ми остава напоследък да ходя на фитнес, та реших да набавя за вкъщи приспособления ластици - 5 вида с различна тежест на натоварването, пружини със силикон 2 вида. Така и ММ и дъщеря ми могат да ги ползват. На пружините могат да се махат отделни части, докато се стигне до подходящото натоварване. Хубавото е, че могат различни групи мускули да се тренират и ръце, и крака.

# 1 067
Ми вземете си кучета бе Stuck Out Tongue Winking Eye. Всеки божи ден - студ, пек, дъжд, виелица - навън по 2 пъти да крачим. Е, с йорки, френски булдог или пинчер няма да се получи, ама някое като мойто щуро, дето трябва да е поне 4-5 км търчала, нямам избор. Но имам цел Joy. Това ми е наистина мойто си време обаче. Слагам слушалките, слушам си нещо интересно, което все нямам време да чуя, или говоря с някой дето иначе все нямам време да му звънна. Или просто си вървим и си чувам мислите. И дишам. Фитнес залата не е мойто място.

# 1 068
вдигнах два сантиметра на прасеца с ходене в пясък,
ама яко ходене, по цял ден, служебна задача

според учителката ми по йога, мускулът на прасеца се изгражда в училищна възраст,
така си личало кой не е бягал от часовете по физическо Mr. Green

# 1 069
О, само от часовете по физическо в училище не се правят прасци. Може би в някое спортно училище, ама в обикновено не вярвам.😀
Понеже стана дума за Милки Груп, наистина и на кашкавалите Milky Dream пише Милки Груп. Бях в Кауфланд да купя някои неща и се сетих да погледна. Не съм се излъгала значи.🙂
3 бъркани яйца, порядъчно парче варен свински врат и зеле с майонеза "Dolce miele". Wink
Гущер, малко подвеждащо звучи, ако някой тръгне да го превежда.😅 Ще очаква да е медена горчица.😃

# 1 070
Ми вземете си кучета бе Stuck Out Tongue Winking Eye.

Ко? Нье! Joy
Моите деца така ги излекувах от желанието им за куче. Два дни ги будих в 5,30 да ходят със съседката и нейния ретрийвър, а после и останалата красота - миене на крака и задник. До трето будене не стигнахме. Ако гледам животно, ще е такова, което дава яйца, месо или мляко. Сигурен съм, че и от това се слабее, а продукцията е режимна. Wink

Долче, едно време в тефтерите на майка ми пишеше кекс "Стефка", руло "Надя" и т.н. Simple Smile

# 1 071

Ко? Нье! Joy
Моите деца така ги излекувах от желанието им за куче. Два дни ги будих в 5,30 да ходят със съседката и нейния ретрийвър, а после и останалата красота - миене на крака и задник. До трето будене не стигнахме. Ако гледам животно, ще е такова, което дава яйца, месо или мляко. Сигурен съм, че и от това се слабее, а продукцията е режимна. Wink

Бая години гледах куче. Над 17.
Скрит текст:
Ами като бях от 6 на работа в някои години, питаш ли ме в колко съм ставала.
А 1 час беше пътя до работа.
Но трябва да се разходи. Милото, в 4,30 го карах да се разхожда, ама няма начин. Едвам гледаше. То и аз.
Голяма отговорност е.
Ако взема сега куче, ще ми направи кочина всичко. Ремонтирала съм на някои места, ако ми се изпикае на новия паркет куче, ще лудна.
Старото ми куче не правеше такива неща. Ама си го бях възпитала. Сега кога да намеря време да възпитам куче, като работя.
То е почти като дете, трябва време.

Намразила съм да разхождам куче. Една приятелка ми даваше нейното куче. Йорки. Ама последния път се оказа, че нещо го е научила да пикае навсякъде, а имаше изградени хигиенни навици.
Обадих и се, да дойде да си го взима.
Нещо ми се обиди малко, ама и казах, че ще го задържа да и го гледам, но ще ми сложи нов паркет.

На Добротица, ако имам път ще им опитам нещата. Ама да отида специално за тях, няма начин.

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 21:21 от Елора

# 1 072
Да, кучето си е отговорност. Голяма.🙂

# 1 073
Имал съм куче, което за късмет беше мързеливо. За 13 години най-дългата разходка да е била 20 минути. Въпреки, че бях близо на 30, смъртта му ме потресе. По-скоро умъртвяването, което някои наричат "приспиване". Получи поредица от инсулти и се наложи. Та това приспиване, ми се стори и мъчително. Тогава казах, че домашни любимци никога няма да гледам!

# 1 074
Да, много е тежко. И моето го приспахме.
Много ми беше мъка. То си беше болно, знаех, че рано или късно ще се случи това, но пак е шок и ужас.
Обичахме си го много.
Загубата на куче е тежко, който е имал, знае.

# 1 075
Нашето куче ми издъхна буквално в ръцете на Бъдни Вечер...докато майка ми звънеше на ветеринаря да дойде с инжекцията.😥 Няколко дни преди това обикаляхме за някакво разрешение ли, за спринцофката ли...Ужасно беше.

# 1 076
  • София
Страх ме е  от този момент!
Нашето кученце е чихи Heart .
Скрит текст:

# 1 077
BFF, мернах домашен любимец на едната снимка.🙂 Но не се виждаше добре.

# 1 078
  • София
BFF, мернах домашен любимец на едната снимка.🙂 Но не се виждаше добре.
Да, все ходи да обира трохичките в кухнята Blush
Сложих я в скрит текст по-горе.
П.П. Днес трябва да ми резнат интернета, не спрях да се разписвам ....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 079
Ох, сладурче!😍

Общи условия

Активация на акаунт