Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 342
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 540
Nevermoresleep, махам кожичките от пилешките фенери (най-често) или бутчета. Понякога има и в един супермаркет в квартала.

# 541
Не мога да махам кожата от бутчетата, това ми е най-вкусното от прясно опечените. Ако можех, щях изяждам на всичките от тавата Satisfied

# 542
Аз изяждам кожите на почти всичките останали бутчета в тавата.😁 И препечени по-късно пак са хубави.😉 Виж, от фенерите махам смело и после месото и кокалите отиват или за бульон, или за супа, а кожичките на чипс.

# 543
В бакалията до нас има огромен фризер, в чиито край има някаква замразена храна за животни. Точно до нея изсипват пликове с пилешки кожи. Може и тях така да ги водят, но винаги има. Преди да изхвърля фритюрника често правех. С нинджата не съм опитвал, но нито ще събира толкова, нито ще е бързо.
Един приятел в Белгия пък си купува свински крачета за пача от магазин за домашни любимци. Ама тази страна си стана мюсюлманска и къде да намериш иначе Simple Smile

# 544
Качвам това като снимка и някой да подскаже, ако е против правилата на форума -да ги махна

Става въпрос за наваксването на желязо

Скрит текст:

и се връщам назад да ви изчета

# 545
В бакалията до нас има огромен фризер, в чиито край има някаква замразена храна за животни. Точно до нея изсипват пликове с пилешки кожи. Може и тях така да ги водят, но винаги има. Преди да изхвърля фритюрника често правех. С нинджата не съм опитвал, но нито ще събира толкова, нито ще е бързо.
Един приятел в Белгия пък си купува свински крачета за пача от магазин за домашни любимци. Ама тази страна си стана мюсюлманска и къде да намериш иначе Simple Smile
А, защо да не е бързо, те нали са тънки кожички, не им трябва дълго печене. Но си прав че няма как да събереш много наведнъж и ще са количество за опитване... Не че тия "пуканки" от предната страница са за нещо друго де, пакетчето е 40 грама Grinning

# 546
Хубаво, ама ето сега за гастрит пък не всички форми стават.
Аз сега съм с гастрит, онзи ден пих от моето хелатно желязо имах драма малко.
Но знам ли дали от нещо друго.
Ще следя. Ама не ми се сменя и хвърля.

# 547
Абе от фритюрника с оливията по-бързо няма. Изсипвах пакет от половин кило и след няколко минути вече го заливах с бира! Ех, какви времена бяха... Рокендрола беше млад... Wink
То и затова съм на тоя хал!

# 548
Сърце нямаш значи, в тая жега бири да ми споменаваш, лоча тука гола вОда и пускам лига докато чета за това нещо... Направо си ги представих - хрупкави, солени, а до тях голяма потна халба! Grinning

# 549
Минавам набързо да споделя днешната манджа.
Пилешко филе, броколи, карфиол, малко моркови и няколко кръгчета топено сирене. Мазнините са намалени заради вечерния ми сладолед 😋

Кантарът не знам кво показва, но метърът показва същите сантиметри. Целувки от морето 😘 после ще чета назад.

# 550
  • Варна
Ох, много ми се ядат такива "пуканки" и отдавна ги заглеждам, ама са с растителна мазнина, не знам защо в ебаг не го пише в състава. Много пъти съм ги гледала в магазините и това ме спира винаги и ги оставям.

Я кажете какъв е казусът да правиш ОГТТ, ако вече си намалил въглехидратите?

# 551
Референтните стойности са за хора на стандартно хранене. Тези на човек на НВ няма да излязат както ако яде стандартни съотношения. Но тогава с какви референтни да ги сравняват?

# 552
Е защо да не стават бързо кожите? Точно в нинджа съм ги правила, десетина-петнайсет минути и са топ. Пълня силиконовата паница на кошницата до половината и само раздрусвам на няколко минути.

# 553
  • В центъра на моретата
Гущер, докато печеш нещо друго във фурната, слагаш още една тава с кожичките върху хартия за печене. Или в нинджата, ама на два пъти вероятно, ако е цял пакет.

# 554
exsberry, сега проверих пуканките вкъщи. Имам 4 пакета - 2 от по 40гр и 2 по 30гр. Тези по 30 (93% протеин) са без растителна мазнина. На другите си пише и на пакета и в сайта, че са със.

Аз си правих ОГТТ, въпреки че почти съм изключила въглехидратите, заради репродуктивни проблеми. Препоръчва се да се направи, иначе нямах голямо желание да пия глюкоза. Simple Smile Не знам до колко са валидни резултатите, но .. колкото - толкова.

Общи условия

Активация на акаунт